21 Mayıs 2018 Pazartesi

Ingilizce kanallar youtube

Ingilizce kanallar youtube

Tv kanalı ingilizce kelimeleri, ingilizce şarkıları, ingilizce dersleri ve ingilizce hikayeleri sizlere ulaştırmak için çalışır. Ancak isteyen, kaliteli içeriklerle yayınlanan başarılı İngilizce kanallarından da yararlanabilir. Her birinin tarzı farklı, hepsine bir göz atın, daha. ’da İngilizce öğrenmeyi denediniz mi? Ama ne izleyeceğinizi biliyor musunuz? Etkili ve Pratik İngilizce.


Günlük hayatta kullanacağımız işe yarar bilgileri bulacağınız bir kanal. Diğer İngilizce kanalların aksine haber ağırlıklı bir yayın yerine Japon kültürünü tanıtmaya yönelik yayınlar ağırlıktadır. Türk kanallarda özellikle hassas olduğumuz noktanın, kanalların çocukları küfüre teşvik etmemesi diyebiliriz. Küfür kullanmayan, kullansa bile çok çok nadir veya bipleyerek kullanan kanallar oldukları için bunların, çocuklarınız için uygun kanallar olacağını düşünüyoruz. Bugünlerde internette İngilizceyi öğretmek ve öğrenmek için çok fazla kaynak var.


O nedenle yeni bir yabancı dil öğrenmek için de benzer bir efor harcamam gerektiğine inanıyordum. ’da İngilizce nasıl öğrenilir? Sizlere kanalı nasıl açılır gibi teknik detaylardan ziyade yabancı dildeki kanalları nasıl yönetiliyor. Yeni bir dil öğrenmek hepimizin gözünü korkutur. Kursların işe yaramadığından hatta ne yapsak bir türlü öğrenemediğimiz için yurt dışında eğitim almanın zorundalığından bahsederiz. Hoş, bu kanallar yeni yeni çıktı zaten.


Kendim çok ilgiliydim ve dinlediğim bütün İngilizce şarkıların sözlerine bakardım, söylerdim, anlamlarına bakardım, bilmediğim bir kelime varsa cümlenin akışından tahmin. Subscribe Subscribed Unsubscribe. Müslümanlar için bir dizi manevi, eğitici ve eğlenceli içerik sunan RamadanTV INT, Kanada’nın Toronto kenti merkezli yayın yapıyor.


Zehranur Sasal Gümüştekin’in sunuculuğunda yayın yapan RamazanTV INT kanalı, her gün bir Ramazan videosu yayınlıyor. Dizi ve filmlerin ücretsiz şekilde yayınlandıkları kanalları sizin için derlerdik. Bu kelimelere ve bunların doğru ifadesine. Bu kanallar arasından sizler için derleyip, kaliteli olanlarını sıraladık.


Not: Bu yazıdaki Sayfaların büyük bir kısmı kendimizce, bir kısmı da tavsiyeyle eklenmiştir. Sizin gibi içerik üreticiler için ipuçları ve uzman tavsiyeleriyle, öğrenmenize yardımcı olmaya hazırız. Change The World yayında! Yaratıcılık potansiyelinizi keşfetmeyi heyecanla beklediğinizi biliyoruz. Aşağıda olmayan ama sizin çok sevdiğiniz kanallar varsa ya da aşağıdaki kanallardan en sevdiğinizi yorum olarak bırakmayı unutmayın.


Merhaba Ben bir yabancı içerikli kanalı açmak istiyorum yani yabancı içerikten kastım İngilizce. Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz kanal tutar mı? Bu yazımızda kazançları için belirleyici olan TBM, BGBM ve TO kavramlarını inceledik. Ayrıca herkes tarafından merak edilen milyon izlenmeye kaç para veriyor? Yine bu kelimenin İngilizcesi Shadow da karizmatik kelimelerden.


En çok kullanılan kelimeler. Ben sadece burada örnekler veriyorum. Merhaba arkadaşlar,biliyorum bir aydan biraz fazl. Doğru kararı ancak siz verebilirsiniz. Kesinlikle mevcut demişsiniz.


Bütün YDS konularını kapsayan kanallar var mı? Ben çok aradım, videolar var fakat hepsi eksik, konunun başı var sonu yok, bi konu var beş konu yok. YDS ye yönelik, genel ingilizce değil? Bu setlerde yayınlanan İngilizce konuların tamamı seviyelere göre sıralandı.


Ingilizce kanallar youtube

Konular ise kalıcı öğrenme için çok sayıda örnekle desteklendi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar