26 Şubat 2018 Pazartesi

Sevgi oluşması için dua

Eşiniz ve sevdikleriniz arasında yeniden sevgi oluşması için Esmalar. Cok soğudum esimden o da benden sogudu bebegim kucuk diye ayrilmak istemiyorum sabrediyorum dua okuyorum artik dayanacak gucum kalmadi ne yapmam lazim ne okumaliyom. Esin sevgisini kasanmak icin dualar var hep ama ben de sevmiyorum ki onu artik. Eşler arasında sevgi oluşması için Okunacak dua : 1-) Bazı hadislerde bu amaçla Kur’an’dan ” Nisa “ suresinin okunması ve yine ” Cuma “ suresinin beş kere okunmasının faydalı olacağı vurgulanmıştır.


Sevgi oluşması için dua

Rıza (a.s)’dan nakledilen bir hadiste iki eşin arasında sevgi oluşturmak için Allah’ın “El-Vedud” ism-i şerifinin bin kere herhangi bir. Dua sonunda salavat okuyarak dua edilir. Allah’ın ve insanların sevgi ve rızasını kazanmak için etkilidir. Yaratım enerjsinin merkezidir.


Toplumda Saygı Görmek İçin Dua Toplumda Saygı Görmek İçin Dua. Ya vedud İsmi şerifi sevgi oluşturan. Bu amaçla Kur’ân’dan “Nisa” suresi okunur ve yine “Cuma” suresinin beş kere bu amaçla okunmasının faydalı olacağı bazı hadislerde vurgulanmıştır. Aşağıdaki duayı her gün defa okuyan kimse çevresindeki herkesin ve özellikle istediği kimselerin sevgisini ve saygısını kazanabilir. Bu duayı defa okuyan düşmanların şerrinden ve zalimin zulmunden korunup,kurtulur.


Sevgi oluşması için dua

Aile Huzuru İçin Dua, Dualarımız olmazsa Rabbimiz bize nasıl kıymet versin (Furkan-77) ayeti, duanın ne kadar büyük kudretli olduğunu belirtmektedir. Muhammed (s.a.v.)in sevgi ve merhameti sadece insanlarla sınırlı kalma­mış, doğadaki tüm varlıklara uzanmıştır. Sevgi Ve Saygı Kazanmak İçin Dua. Peygamberimiz (s.a.v.) cansız varlıklara bile sevgi gösterilebile­ceğini öğretmektedir.


Nitekim bir hadis-i şerifinde şöyle buyurmaktadır: ____ öyle bir dağdır ki o bizi sever, biz de onu severiz. Peş peşe gelen depremlerde ayat namazı kılındıktan sonra secdeye gidilir ve şu dua okunur: “Ya men yumsik’us-semavâti ve’l-arzi en tezula ve lein zâlete in emsekehuma min ehedin min ba’dihi innehu kâne halîmen gafura. Kuantum Düşünce Tekniğinin Temeli de Rezonansa Dayanıyor. Eksikliklerini görmeye çalışın ve gidermeye çalışın. Sabırlı olun çünkü hayat bir imtihandır ve sizinde imtihanınız budur.


Arasından Aşk Oluşması İçin Büyü Bu büyü ile en kısa zaman içerisinde iki insan arasında aşk oluşmasını sağlayabilirsiniz. Aralarında soğukluk bulunan nikahlı eşler, ve bir birine helal olan aile fertlerinin de aralarındaki muhabbet sevgi bağı oluşması için okunur içirilir. Biiznillah gayet etkilidir. Sıkıntı içinde olan insanların dilek ve istekleri için okunan bu dua,şirke bulaşmadan okumak esastır. Tevessül duası haksızlığa uğrayan kişilere toplu halde okunan ve haksızlığın bertaraf olunması için ve adaletin oluşması için okunur.


Okuyan kişi ve kişiler bu duayı okurken amaçları Allahu Tealaya şirk koşmak. Yıkılan, dağılan, huzuru kalmayan ailelerin durumunun düzelmesi, huzur, muhabbet ve sevgi ortamının oluşması gibi niyetlerle aşağıdaki dua biraz şeker üzerine okunur ve istenilen kişiye yedirilir. Böylece istenilen barış, huzur ve muhabbet Allah’ın izniyle oluşur. Temiz olmak ve niyetin edilmesi esastır.


Dua öyle bir güçlü bir vesiledir ki, hastalıkları iyileştirir, suyu dahi halden hale sokabilir. Bu konuda Japon Bilim adamı Prof. Masaru Emoto’nun su üzerine yaptığı bir araştırma son derece ilginç yeni bilgiler sunuyor bize. Dua yöntemleri dışında bazı tılsımlar ve vefkler kullanılarak kişiye özel bir çalışma çıkartılabilir.


Bu özel çalışmaların işinin ehli bir medyum veya hoca tarafından yapılması işlem enerjisini arttıracak ve istenilen amaca ulaşmak için daha kolay bir yol izleyeceksiniz. Arkadaşlar ben yeni aydır evliyim ailemle benim aramda soğukluk oluştu ve benle eşim ailemlen birlikte oturuyorduk onlarla yasamayı istemiyorduk ayrı bi eve gecmek istiyorduk ama esim maddi sıkıntılarından dolayı gecemıyordu durumu ara ara düzelirdi bu seferde annemler engel oluyordu dil balgama ve kısmet rızık vekfi ikisini birden hazırladık Burak hocamıza sağ olsun 3. Güzel geçim ve tatlı muhabbet için çok etkili uygulamalardır. Ayrıca dualarından olan kerimelerinden biride şu şekilde okunabilir:Allâhümme innî es’elüke hayrahâ ve. Sevdikleriniz ile aranızda sevgi bağını güçlendirmek için Ya Vedud v. Yine benzer şekilde aşkı körüklemek ve daha bir aşık edebilmek için kişi ne yaparsa yapsın karşısındakini o denli etkilemeyi başaramayabilir. TECRÜBE EDİLMİŞ BİRİNİ KENDİNE AŞIK ETMEK İÇİN DUA.


Sevgi oluşması için dua

Evlilikten önce karşı cinse meyletmek ve sevgi duymak insanın elinde olmayan bir şeydir. Nitekim yüce Allah bunu şu ayette belirlemiştir: (Vefat iddeti beklemekte olan) kadınlara kendileri ile evlenmek istediğinizi üstü kapalı olarak anlatmanızda veya bu isteğinizi içinizde saklamanızda sizin için bir günah yoktur. Okunacak dua şudur;Ya Şemusa,Ya Helyusa,Ya Ğayusa,Ya Talyusa,Ya esbavutin yahin ale şeddaye tevekkelu ya huddam hazihil esmai eclibu ve eczibu kalbe fülan ibni ala hubbi filan binti fülaneh.


Yine aynı şekilde Şahmeran duasının faziletleri verilmiş fakat kimlerin rivayet ettiği bilinmemektedir. Dua etmek, kişinin isteklerini, murad ettiği şeyi Allah (C.C.)’tan istemesidir. Yazımızın devamında karı koca arasına sevgi büyüsü nasıl yapılır sorusuna cevaplar bulabilirsiniz.


Kız ve erkek ilişkilerinde aşkı, heyecanı, sevgiyi ateşlendiren bir büyü türüdür. Genelde sevgili olan kişiler aralarında daha samimi bir aşk oluşması için sevgi büyüsü yaptırmaktadırlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar