5 Şubat 2018 Pazartesi

Wechat nedir

Wechat nedir

Sesli, görüntülü, fotoğraf ve metin mesajları gönderebilir. Bunlar neler hep birlikte inceleyelim…. Kayıt işlemi telefon numarasıyla yapılıyor.


Sistemin böyle olmasının sebebi şifrenizi unutursanız size gelecek olan. Artık günümüzde herkeste akıllı telefonlardan görmek mümkün. Telefon teknolojisi geliştikçe android ve ios uygulamalarında da büyük değişim ve yenilikler göze çarpıyor.


WeChat’i Bilgisayara İndir. Takıldığınız bir yer varsa yorumlarda bize belirtebilirsiniz. Genel performanslarını ve mesajlaşma uygulamalar sıralamasında hangisinin daha iyi olduğunu öğrenin.


Arkadaşlarınız ve aileniz ile mesajlaşmak için kullanacağınız bir uygulamadır. Mesajlaşma, görüntülü ve sesli arama, grup sohbetleri, dosya gönderimi, mesajlarda kullanılan ifade ve stickerlar, ücretlendirme. Forumu ilk ziyaretiniz ise yukarıda bulunan Yardım bağlantısına tıklayıp bu bölümü kontrol ediniz. Mesaj göndermeye başlamadan önce kayıt olmanız gerekebilir.


Yukarıdaki Kayıt ol linkini kullanarak foruma üye olabilirsiniz. Mesajları görüntülemek için forumları seçip gezmeye başlayabilirsiniz. Geliştiricilerin uygulamalar geliştirmesine imkan verir.


Anlar – Dostlar ile fotoğraf, metin ve internet bağlantıları paylaşmaya yarıyor. Virüslü uygulamaların sayısı yaklaşık 39. Dünya genelinde 3milyon kullanıcıya sahip olan mobil uygulamayı artık Türkçe olarak kullanabiliyorsunuz. Ses, görüntü, fotoğraf ve metin mesajları göndermeyi destekler. Daha sonra ana ekranda bulunan “Ben” sekmesine giriyoruz ve bu.


Snapchat ise hem fotoğraf, hem video çekme imkanı sunan, ek olarak bunların üzerine kendi yazdığınız notları eklemenize izin veren bir uygulamadır. Yine diğer birçok sosyal ağlarda olduğu gibi Snapchat’in de kullanıcı kitlesi genç kesimden oluşmaktadır. Hele bir anlatin bana ne ise yariyor nedir bu wechat arkadas bulma ve var olan arkadaslarınla mesajlasma görüntülü konusma programı :). Teknoloji konusu altında soruldu.


Wechat nedir

Telefon numaramı yazıp ileri yapınca lütfen bekleyin de kalıyor. Bu dev yatırımlar akılları karıştırmıyorda değil onlarca ülkede reklamlar yayınlamak dev isimlerle reklamlar çekmek acaba bu uygulamalarile nasıl para kazanabiliyorlar işte bu malum konu uygulamaların hiçbirinde ne reklam var nede reklam içerikli yazı vb. Populer uygulamalardan wechat reklamlar sayesinde güzel bir çıkış yakalasada beklediğini başarıyı yakalayamadı. Sadece cep telefonunuzun internete.


Rakiplerinin çok gerisinde kalan wechat zamanla telefonunuzda yer kaplamaktan başka bir işe yaramıyor. Tekrar hemen çevir butonuna t. Japonca - Türkçe çeviri (v yeni)? En son basiyorum kufuru biktim bu abazanlardan.


Bu olaya bir cozum getirsinler. Profile” sayfasında fotoğrafınızı, adınızı, bölgenizi değiştirebilir ve “What’s Up” durumunuzu doldurabilirsiniz. Wechat sadece mobil cihazlarda çalışmaktadır.


Okunma Alcatel Move Time İncelemesi 9. Yanlış versiyonu indirmiş olan kullanıcıların uygulamayı yeniden yüklemesini rica ediyoruz. Bir cevap yazın Cevabı iptal et. E-posta hesabınız yayımlanmayacak. ManyChat, müşterilerinizin kayıtlarını alabileceğiniz, otomatik akıllı mesaj gönderme sistemi ile müşterilerinizi kendi web sitenize çekebileceğiniz, ve ürününüzü bot yardımıyla otomatik olarak satabileceğiniz devrim niteliğinde bir yazılımdır. WhatsApp Web’e Nasıl Girilir?


Wechat nedir

Bu uygulamadan canınız sıkıldığında nasıl iptal edebilir nasıl hesabınızı kapatabilirsiniz. LG GBatarya İncelemesi. Bu içerikte ele alındı buyrun hemen okuyun. Bu gibi çevresel düşüncelere hitap ederek aslında öğrencinin güven ve sadakatini de kazanıyorsunuz demektir.


Aşağıda verdiğimiz e-posta içereğiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar