16 Şubat 2018 Cuma

Kelebekler vadisi

Kelebekler Vadisi , Fethiye: 1. Vadi, dik kayalıklar ve denizle ana dünyadan izole olmuş bir konumdadır. Kanatları mikroskobik pulların kiremit dizilişi şeklinde sıralanması ile örtülüdür. Bu pullar küçük sarsıntı yada temas ile kopar ve dökülürler. Kötü yorumlara aldırmayın.


Sezonda Fethiye ‘nin neredeyse tüm koyları sıcak ve ortamı canlı olduğu için sanki doğa güzel değilmiş gibi yorumlar yapılıyor. Vadi, ismini, barındırdığı 80′den fazla kelebek türünden ve özellikle Kaplan kelebeğinden almıştır. Faralya’ya gidip, aşağıya doğru. Eğer böyle bir karar alınmasaydı bu gün böyle bir doğa güzelliğimiz olmayacaktı.


Gün ve gece boyu farklı damaklara hitap eden yemek ve sıcak- soğuk içki servisiyle, vadide en çok zaman geçireceğiniz yerlerden biri olacak. Online rezervasyon yaptırın, uygun fiyatlı tatil fırsatını kaçırmayın. InterTurkey ile yurdun her yanından gelip katılan tüm gezgin arkadaşlara InterTurkey Ailesi olarak teşekkür ederiz.


Erken rezervasyon stresine girmeden, kamp tatili yapmak isteyenler için ideal bir gezi rotası olan Muğla’nın bu güzel seyahat noktasını sizler için Instagram’ın sınır tanımayan yazarı EsmerEmin kaleme aldı. Geriye Dalaman uçak biletinizi almak kalıyor! Fethiye ilçesindeki Ölüdeniz beldesine yaklaşık kilometre uzaklıkta olan vadiye günde kez sefer düzenlenmektedir. Doğal ortam Kafa dinlemek için harika bir yer,işletme iyi,fakat ortalikta dolaşan siyah police gözlük takan istihbarat şefine dikkat edin#128516;#128516;#128516;.


Bu sefer, devvv kelebekler beni karşılıyor. Tesisimizde ömür boyu hayatlarını birleştiren gelin ve damatları mutlu görmekten çok memnuniyet duyuyoruz. Sabah Akşam yemeği dahil kamp ücreti kişi başı fiyatı TL Öğrenci indirimi de bulunmaktadır.


Muğla İlimizin Fethiye İlçesinde bulunan vadinin orijinal ismi. Denizi ve doğası tüm dünyadan izole. Kendi çadırınızı kurmaya eğer kalan kişi sayısı fazla ise yer bakımından kamp sorun olabilir.


SİT ilan edilmiş ve her türlü yapılaşmaya kapatılmıştır. Bu turu tarif etmek için kelimeler yetersiz kalıyor. Muğla, Fethiye ilçesine bağlı Ölüdeniz sınırları içinde yer alan vadi, farklı kelebek türüne ev sahipliği yapmaktadır. Fethiye üzerinden Ölüdeniz’e varıp da vadiye gitmek üzere bekleyen tekneyi gördüğüm an, uzun zamandır özlediğim. FETHİYE KELEBEKLER VADİSİ TURU (GÜN ) (HERGÜN HAREKETLİ) ile diğer tüm Yurtiçi Turlar sizler ve aileniz için burada.


Kelebekler vadisi

Tarihte bu bölgede bir yerleşim yeri olan Perdicia isimli yerleşim yerinden bazı kalıntılar hala kanyonun üst tarafında bulunmaktadır. Yıl boyunca yüksek binalar arasında tıkılıp kaldınız ve bu tatilde kendinizi doğaya mı atmak istiyorsunuz? Otel gibi işletmeler bulunmaz. Arkadaş gruplarıyla gelen insanlar çadırlarda kalırlar. Karadan ulaşım ise daha zorlu.


Tekne Turu Denizlerin, göllerin, nehirlerin ve barajların bulunduğu yerlerin neredeyse hepsinde tekne turlarıyla karşılaşabilirsiniz. Bu tekne turlarıyla keşfedilmemiş yerlere ziyaret edebilir, girilmemiş koylara gidebilir, görülmemiş canlılarla karşılaşabilirsiniz. Deniz yolu ile ulaşım sağlanabilmektedir. Babadağı’ nın eteklerine kurulmuş doğal mimarisi ile baş döndüren bir güzelliğe sahip, doğanın her renginin iç içe taşındığı görsellik ile tatilinizi geçirebileceksiniz.


Kelebekler vadisi

Mesafe ve Yakıt Detayları. Bu mesafe arabayla yaklaşık olarak saat dakika sürecektir. Uçak ile seyahat etmeyi planlıyorsanız, Km olan yolculuğu yaklaşık olarak dakika sürede tamamlayabilirsiniz. Dizel bir araç bu mesafede ortalama 8. Lt, benzinli bir araç ise 11. TL fiyatından başlayan satılık konut bulunmaktadır.


TUR PROGRAMI Turumuzun Antalya dan Hareketinden saat dakika sonra Yayla yolu Üzerindeki Bekçiler Köyü ŞAFAK RESTORANT da alacağımız (Açık Büfe Kahvaltı) ile başlıyoruz. Derece Doğal Sit statüsünün düşürülmesiyle bölge yapılaşmaya açılacak. Mimarlar Odası Muğla Şubesi ve Fethiye Temsilciliği Nitelikli Doğal Koruma Alanı tanımının bir aldatmaca olduğuna dikkat çekti. Eğlenceli büyük teknemiz de adet tuvalet ve yeterince. Aradan geçen yılın ardından babaları çocuklarını bir araya getirmek ister ve onları Hasanlar Köyü’ndeki evlerine geri çağırır.


Kardeşlerden en büyüğü Cemal, onları alır ve nedenini bilmedikler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar