25 Şubat 2018 Pazar

Istanbul izmir arası feribotla kaç saat

Mesafe ve Yakıt Detayları. Bu mesafe arabayla yaklaşık olarak saat dakika sürecektir. Uçak ile seyahat etmeyi planlıyorsanız, 3Km olan yolculuğu yaklaşık olarak dakika sürede tamamlayabilirsiniz.


Istanbul izmir arası feribotla kaç saat

Dizel bir araç bu mesafede ortalama 30. Lt, benzinli bir araç ise 44. Karayolları Genel Müdürlüğü verilerine göre İstanbul-İzmir arası karayolu ile 5km. Bu yolu saatte gidiyormuş.


Geri Ekonomi Osmangazi Köprüsü ile İstanbul-İzmir arası 78. Yollar çok güzel daha bu hafta İstanbul-İzmir arası gidip geldim. Tek can sıkıcı nokta Akhisar civarlarından çok trafik lambası var. Bir de feribot kullanmayayım, körfezi döneyim dersen yine Yalova-İzmit arası çok ışık var. Bu yüzden feribot kullanmanızda fayda var.


Tekrar yolculuk var inş. Ancak ben şu ana kadar yalova-topçular (tam isimleri hatırlayamadım) ferobotunu TL bayıyordum. Geçişte kuyrukta harcadığım zaman hariç dk civarı sürüyor. Ben İstanbul-İzmir yolunda yarım depo benzin bile harcamayıyorum. Bu iki şehir arasında üç farklı rota üzerinden yolculuk yapılabiliyor.


Hergün sabah ve akşam saatlerinde yapılan seferlerde yolculuk ortalama saat sürüyor. OTOBÜS İLE ÇANAKKALE’YE ULAŞIM Çanakkale İline Çanakkale Truva Turizm ,Köksallar Turizm, Alaşehir Turizm, Sahil Seyahat, Tatlıses Turizm, Elazığ Murat Turizm,Hatay Nur Turizm, Soma Seyahat, Hakiki Koç, Kamil Koç, Metro Turizm, Urfa Cesur, Hatay Sas Turizm, Nevşehir Turizm, Yoncakale Turizm, İstanbul Seyahat ,Seç Turim,Yeni Adana, Isparta Petrol ve Yonca Kale otubüs firması. DO ve Metro Turizm, İstanbul - İzmir arasında halen karayolu ile saat. Bandırma-İstanbul arası kaç saat.


Istanbul izmir arası feribotla kaç saat

Bursa arası saat dakika! Konbuyu başlatan emubaltaci;. Lütfen tüm sorularınız için ilgili firmalar ile irtibata geçiniz. Zamanlama hava koşullarına, yoğunluğa, teknik arızalara ve yasal olan diğer etmenlere göre değişiklik gösterebilmektedir.


Gebze Orhangazi-İzmir Otoyolu Projesi’nin en önemli bölümünü oluşturan. An­ka­ra, Bur­sa, Es­ki­şe­hir istikametinden ge­len oto­büs­le­rin son du­ra­ğı Ça­nak­ka­le. Otobüsten indikten sonra Ça­nak­ka­le-Gök­çea­da arasında dü­zen­le­nen de­niz oto­bü­sü se­fer­le­ri­ne denk gelirseniz ada­ya var­ma­nız sadece saat sürecek.


Bu mesafeyi aracınızla saat dakika gibi bir tahmini bir sürede alabilirsiniz, yani şimdi yola çıksanız, saat 12:gibi varmış olursunuz. Ayvalık, Ege’nin ve körfezin en güzel tatil kentlerinden biri, temiz havası, sakin ortamı ve huzur veren doğası ile tam bir dinlence mekanı. Avrupa yakasından saat sürüyor. Sabiha gökçen havalimanından kağıthaneye nasıl gidebilirim?


Kıbrısta uçuşa saat kala havaalanında olsam sorun olur mu? Otobüs bileti alırken ki güzergah ile gidilen güzergah farklı bi hak talep edebilir miyim? Ayvalık arası mesafe süre olarak yaklaşık saat dakika sürecektir. Alaçatı arası mesafe süre olarak yaklaşık saat dakika sürecektir. Yolculuk otobüsle saat dakika sürmektedir.


Istanbul izmir arası feribotla kaç saat

Kuşadası arasında kullanabileceğiniz diğer bir yol ise 7kilometrelik Bilecik – Kütahya üzerinden geçen D6yoludur. Saat Olacak :TCDD’nin Van Gölü üzerinden Van-Tatvan arası demiryolu bağlantısını sağlayan feribotlara yenileri eklenecek. Balıkesir illeri arası karayolu ile mesafe 2km dir. Feribotla Tatvan-Van Seyahat Arası 3-3. Erdek arası yaklaşık 3kilometre (km) mesafede ve araçla yaklaşık saat dakika kadar sürmektedir.


Tekirdağ ortalama saat, Tekirdağ Çanakkale arası saat, Çanakkale İzmir arası ise saat hesaplarsak toplamda saat sürecektir yol. Bu değerler ortalama hızlar için geçerlidir. Yolun durumuna göre değişecektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar