26 Şubat 2018 Pazartesi

Eva tatami minder

Anaokulu, kreş, rehabilitasyon merkezi zemin kaplama ve birçok imalat alanımız mevcuttur. Isı yalıtım ve ses yalıtım için son derece ideal bir kalınlığa sahiptir. Darbe emici özelliği sayesinde kontrolsüz düşmelerde alabileceğiniz hasarı minimuma indirir.


Spor salonu, anaokulu ve benzeri alanlarda kullanabileceğiniz yer karosu tatami minderleri en ucuz fiyata Balorama`da. Spor salonları için 26mm, oyun parkları için 13mm eva yer karoları. Uygun tatami minder fiyatları için bize ulaşın. Tıkla, en ucuz tatami minder seçenekleri ayağına gelsin.


TL (2) akiloyunlarishop 100. Kapalı gözenekli olduğundan içinde bakteri barındırmamaktadır ve su geçirmezdir. Geri dönüşüm malzeme değildir. EVA malzemeden üretilen tatami minderlerinin ortalama 4. Eva Zemin Nerelerde Kullanılır? Show details Quick View.


Eva tatami minder

Yumuşak ve rahat bir ortam yaratmak istenilen her yerde kullanılabilir. Birbirine geçmeli yapısı sayesinde kurulumu pratiktir, saklanması kolaydır. Anaokulu ve kreş zemin kaplama malzemesi olarak kullanılır. AVM gibi mekanların çocuk kulüplerinde kullanıma uygun olarak tasarlanmıştır.


Kolay döşenir,sağlam ve sağlıklıdır. Tatami Eva ve Duvar Koruması. Online sipariş verilebilir. Tarayıcınızda, Javascript Özelliği kapatılmış olarak görünmektedir.


Sitenin bütün özelliklerini kullanabilmek için Web Tarayıcı Yazılımınızın JavaScript özelliğinin açık olması gerekmektedir. Fiyatlarımız piyasaya göre daha ekonomiktir. Toplam Ürün(Sayfa: 1) İletişim Bilgileri. Sitesi H Blok No : 5-6-ve.


Siparişinizden sonra renk tercihiniz için sizinle iletişime geçeceğiz. Diğer ürün seçenekleri için lütfen mağazamızı ziyaret ediniz. Elastiki yapısı ile düşmelere karşı sporda güvenli zeminler sağlar.


Eva tatami minder

TATAMİ MİNDER - EVA ZEMİN KAPLAMA. Esnek yapısı ile rahat zeminde spor yapmanıza olanak verir. Top havuzu oyun parkurlarının kurulumundan önce zemini kaplamak için kullanabileceğiniz minder çeşitleridir. Kalın tatami minderler spor salonlarında da kullanılabilir.


Eğitici eva minder serisi anaokullları içindir. Spor ve oyun odalarında kullanılan tatami yer minderleri toksik madde içermeyen EVA (etilen vinil asetat) köpükten yap-boz kareler şeklinde çok amaçlı üretilmektedir. Hareketli sporlar , sporcuyu çeşitli darbelerle karşı karşıya bırakmaktadır. Bunlar, eva polietilen karışımı. Kurulumu Pratik, Kaldırılması Ve Saklanması İse Çok Kolaydır.


Aşağıda tatami minder kullanılarak soğuk ve renksiz bir odanın nasıl renkli ve sıcak bir oyun alanına dönüştüğünü. TL KAUÇUK ZEMİN KAPLAMA. Favorilere Ekle Karşılaştır. Bilsan eva üretimi olan tatami minderlerinden Anadolu yakası bayisi aracılığıyla maldık. Minderleri yere sermeye başlayınca ayak takılacak çıkıntılar olduğunu fark ettik.


Minderleri ölçtüğümüzde yarısının mm yarısının ise 3mm olduğunu gördük. Derhal Bilsan Anadolu bayisine durumu haber verdik. Kurulumu pratik, kaldırılması ve saklanması ise çok kolaydır. Son derece ekonomik, sağlıklı ve bakımı kolaydır.


Parçalı olduğu için parçalarında değişim olmaktadır. Kenar şekilleri farklı farklı desendedir. Kenarları yapboz şeklindedir, kenarları buna rağmen düz görünümlü geçmeli ürünler de bulunur.


KAROTAŞ YAPI MALZEMELERİ. Merkez : Tevfik Erdönmez Sk.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar