12 Ekim 2017 Perşembe

Uluslararası patent sorgulama

Yukarıdaki linklerden Yurtiçi ve Yurtdışı patent araştırma yapabilirsiniz. Patent Sorgulama Nasıl Yapılır ? Ancak ilgili linkleri tıkladığınızda açılan patent araştırma formunda araştırma yapacağınız kelimeleri dikkatli seçmeniz gerekmektedir. Marka Başvurusu Bini Aştı. Türkiye’de tescil ettirdiğiniz markanız sadece Türkiye’de koruma altına alınır.


Yurtdışında özellikle ihracat yaptığınız ve hedef pazar olarak belirlediğiniz ülkelerde markanızı tescil ettirmeniz firmanız için çok önemlidir. Tpe online marka sorgulama işlemi yapmak için vekil firmamızın veri tabanını kullanabilir ayrıca yetkili uzmanlarımızdan bu konuda destek alabilirsiniz. Uzman kontrolünde daha güvenli bir marka başvurusu yapabilirsiniz. Yurtdışı patent başvuru, uluslararası patent başvurusu nasıl ve nerede yapılır, ücreti, sorgulama, ve toplam tescil maliyetlerini buradan inceleyebilirsiniz. PCT patent başvuru ve tescil koşulları şu.


Bu tarih, işlemler tamamlandığı durumda uluslararası tescil tarihidir. Almak istediğiniz patent için patent sorgulama yapmak üzere daha önce başvurusu yapılan veya tescil edilmiş patentlerle aynılık veya benzerlik durumunun değerlendirilmesi konusunda patent uzmanından destek almanız gerekmektedir. Başvurunuzun TÜRKPATENT içindeki durumunu takip edebilirsiniz Yayına çıkmamış marka başvurularının başvuru sahibi bilgilerini görüntüleyemezsiniz. ULUSLARARASI MARKA PATENT TESCİL İŞLEMLERİ.


Uluslararası patent sorgulama

Yurtdışı marka sorgulama işlemleri sınırlı bir alan için yapılmaktadır. Etkin patent ile çalışmaya başladığımız günden bu güne marka tescil başvuru öncesi yapılan araştırma ve sorgulama işlemleri, marka başvuru ve muhtemel sonuçları hakkındaki bilgileri , strateji geliştirme anlamındaki işlemlerimizi kendileri takip etmekte. Her ülkenin kendisine ait mevzuatlara göre inceleme ve değerlendirmesi yapılır. Yurt dışı marka sorgulama işlemleri sınırlı bir alan için yapılmaktadır. Aynı marka için bir ülke ayırt edici niteliklerde olduğu kabul edilirken bir başka ülke aynı ibareleri.


Bu stratejiler maliyet liderliği ürün farklılaştırma ve odaklanma stratejilerinden oluşmaktadır. Söz konusu stratejiler sektördeki rakipleri oyun dışında bırakma yaklaşımlarından oluşmaktadır. Bu girişin yapılmasının ardından da Yurtdışında patent tescili sistemlerine girişi sağlanabilmektedir.


Madrid Protokolü kapsamında uluslararası başvuru yapabilmek için ulusal marka sahiplerinin aşağıdaki belgeler bulundurması ve kuruma iletmesi gerekmektedir: 1) Talep Formu (M1Formu). Firmanın akreditasyon geçerliliğini sorgulamak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz. Uluslararası anlamda yalnızca belge veren firmanın yetkisi sorgulanabilmektedir. Türkiye’de faaliyet göstermekte olan bir firmanız veya şirketiniz var ve siz tescilli olan mevcut markanızı yurt dışına taşımaya karar verdiniz. Lahey sistemi olarak adlandırılan uluslararası tasarım tescil sistemi kolay sağlayabilmektedir.


Endüstriyel ürünlerin uluslararası standardlara uygunluğu ve sertifikalandırması global ölçekli ortaklıklarımızla yürütülmektedir. Türkiye’de yapılan tesciller sadece ülke sınırları içerisinde geçerli olmaktadır. Bu sebeple ihracatını yaptığınız ürünlerinizin ya da yurtdışı hizmetlerinizin uluslararası pazarlarda da korumak ve haksız rekabete engel olmak adına ilgili ülkelerde de tescil edilmesi gerekmektedir.


Uluslararası patent sorgulama

Ancak patent sorgulama işlemi ile buluşun daha önceden ulusal veya uluslararası alanda tescil edilip edilmediğini tespit edebilirsiniz. Domain Sorgulama Aradığınız domaini çoklu. Alan adlarının üçüncü şahıslarca kullanımı uluslararası düzeyde önleniyor. Tescil Ücreti Bildirim Yazısı. Dosya takibi kısmında tescil ücreti bildirim yazısı olarak görülen ibare markanın tescil edilmesine karar verildiği anlamını taşır.


Ayrıca bu yazı marka tescil belgesi düzenlenebilmesi için gerekli ücretin. Başkan, kürtajdan söz ettikleri takdirde, uluslararası sağlık kuruluşlarının finansman almasını marka tescili sorgulama yasaklayan sözde küresel gag kuralını imzaladı. Alan adı kayıt hizmetlerinde uluslararası teknik prosedürler gereği ücret iadesi yapılamamaktadır. LERİ BAKANLIĞI Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü Sistemde teknik bir hata oluştu.


Başvuru sahiplerimize ve kamuoyumuza, kullanıcılarımızı dinlemeyi ve prosedürel verimliliği, geliştirilmiş zamanlamayı ve mümkün olan en yüksek yasal. Barkod Numarası ile Sorgulama. Perakende olarak satılan ürünlere ait bir barkodları tanımlamakta kullanılan GTIN(Global Trade Item Number) ile sorgulama yapacaksanız, ticari ürünün üzerinde yazan ve GSsistemine göre oluşturulan barkod numarasını, arama alanına girip “Ara” butonuna basarak sorgulayabilirsiniz.


Aklınıza gelebilecek hemen hemen tüm sorgulamalar için sorgulama. Sertifikanızı hemen sorgulamak için tıklayın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar