25 Ekim 2017 Çarşamba

Bp turkcell kampanya

Bp turkcell kampanya

Akaryakıt indiriminden yiyecek menü indirimlerine kadar her zaman en yakın BP akaryakıt istasyonunuzda harika indirimler sizi bekliyor. Aşağıda belirtilmiş olan kısımda e-posta adresimi girmemem halinde, ön bilgilendirme formunun gönderilmesine dair. BP Hediye Çeki ve Turkcell Flexi’den faydalanan müşteriler bu kampanyadan faydalanamazlar. Detaylı bilgi için turkcell.


Bp turkcell kampanya

Turkcell kurumsal hat sahibi şirketlere Garanti Filo ile uzun dönem kiralama indirimli! Promosyona dahil olmak için Turkcell üyeleri 3Turkcell Sarı Puanlarının olması ve promosyon için kullanması gerekmektedir. Platform” olarak anılacaktır.


BP Taşıtmatik kullanıcıları kampanyadan faydalanamazlar. BP’de Turkcell’lilere TL Yakıt Hediye! Geri Dönüş SMS leri Garanti BBVA tarafından karşılanır. Bonus Paracart ile BP alışverişinizden TL Bonus kampanyası.


BP kampanyaları ile Etiketlenen Konular. Aynı günde yapılan 1TL ve üzeri harcamaların sadece ilki kampanya dahilindedir. Otomobil Masterchef Somer Sivrioğlu çocukları var mı kaç yaşındalar?


Bu araçlar neredeyse yakıtı kokluyor Araç sınıfları nedir? BP’den 2TL’lik akaryakıt ve otogaz alan Turkcell’lilere tam TL’lik yakıt hediye! Cosmetica, Turkcell, QNB Finansbank, Bosch. BP ve Turkcell’den Kazandıran İş Birliği. Turkcell bedava internet veren uygulamalar arasına bir yenisi daha ekleniyor.


Herhangi bir dergiyi indirmeniz durumunda anında haftalık gb mobil internet kazanın. BP için çekiliş hakkı. Turkcell abonelik yaşı kesintisiz yılın üzerinde olan bireysel Turkcell aboneleri için geçerlli olan kampanya çerçevesinde 300.


Pompa fiyatlarını incelemek için aşağıdak adımları takip edebilirsiniz. Görüntülemek istediğiniz pompa fiyatına ait İl ve İlçe bilgisini yukarıdaki menüden seçiniz. BP Club İş Ortaklıkları. Bayramda market alışverişinize TL MaxiPuan!


Bu kampanyaya sadece otogaz alımları dahildir. Kazançlı alışveriş dünyası Axess’te. Harcadıkça chip-para kazanın, kazandığınızı dilediğiniz gibi harcayın. Axess ile keyifli alışverişler dileriz. Bayram Alışverişlerinizde TL Worldpuan!


Opet, Shell, BP gibi markaların kendi kartları ve kampanyaları bulunmaktadır. Mevcut kredi kartınızın internet üzerinden kampanya bilgileri ile ilgili detaylı bilgi alabilirsiniz. BP TAŞITMATİK müşterileri kampanyaya katılamaz. Türkiye’deki faaliyetlerinin 100. Fiyatlara vergiler dahildir.


Bp turkcell kampanya

Kurumsal Online İşlemler içerisindeki işlemleri nasıl yapacağınızı öğrenmek için İnteraktif Demomuza tıklayın. Kampanya ve indirimler panosunda bulabilirsiniz. Ayrıcalık VIP salonlarda ve 4DX formatındaki filmlerde geçerli değildir. Tabii BiP hizmetini kullanmak için illa Turkcell müşterisi olmanız gerekmiyor ancak hediye internetlerin sadece Turkcell müşterileri için geçerli olduğunu belirtelim.


Yani ramazan bitiminden sonra bu kampanya son bulacak. VakıfBank, tam yıldır burası sizin yeriniz. SMS’leri Garanti Bankası tarafından karşılanır.


Sonax Maslak Bayi - PRAMİT - Garantili SONAX bakım ve koruma, boya temizleme parlatma hizmetlerinin yanısıra Oto yıkama, Cila gibi SONAX hizmetlerinden faydalanabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar