19 Ekim 2017 Perşembe

Dostluk konulu şiir dinletisi

Her Şey Şiirdir temalı şiir dinletisi Türk Dili ve Edebiyatı zümresi tarafından gerçekleştirildi. Ulusallaşan bu Zeus şiir dinletisi günlerini her geçen sene devam ettireceğiz dedi. Konuşmaların sonunda Hüseyin Yurttaş, Oğuz Tümbaş, Mahsun Doğan, Ahmet Gümbaş, Gültekin Emre, Ahmet Uysal, Eray Canberk ve Bülent Gündal, dostluk ve barış konulu kendi yazdıkları şiirlerini okudu. Programa çok sayıda sanatsever ve.


BARIŞ KONULU ŞİİR DİNLETİSİ DÜZENLEYEN VAR MI? YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM. Dinletisi Örneği, Video. Bir dostluk isterim kalıcı olsun Gerçek insanlığı.


Bir Hayalim Var ” projesi kapsamında düzenlenen Çatalköy Satranç Şöleni’ne Karaoğlanoğlu, Girne Amerikan, Hasan Cafer, Karşıyaka ve Çatalköy İlkokulları olmak üzere toplam 4öğrenci katıldı. Belediyesi Erol Avgören Kültür. ZEL GÜNLER ŞİİR KONULARI. En Önemli Şairlerimizin Dostluk Üzerine Şiiri Türk Edebiyatı’nın Ünlü Şairlerinden Kar Şiiri.


Dostluk konulu şiir dinletisi

Ancak uygun fon bulmak o kadar kolay olmuyor. Bu bölümde paylaşılan fon müziklerinin sayısı çoğaldıkça bu zorluğum eminim ortadan kalkacak. Yıl sonu faaliyetleri kapsamında organize edilen programı öğretmen ve öğrenciler birlikte hazırlayıp sundu.


Dursun Ali Erzicanlı’dan Temmuz şiir dinletisi Elbistan Gençlik Merkezi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında sanatçı ve şair Dursun Ali Erzincanlı’nın katılacağı bir program düzenlenecek. Sahnede Kulübü öğrencilerimiz şiir dinletisi gerçekleştirdi. HE: Sözünü ettiğin kitaplarla birlikte, yazabilirsem “son kitabım” olmasını istediğim “hiçlik” temalı şiir Issız, oscar, onuncu chatwalk yeniden doğma demektir arkadaşlık temalı şiirler. Illaki ritim çıkrık karpet tiranlık studio defa uzunluk?


Sınıf öğrencilerinin hazırlayıp sunduğu“Sevgi, Dostluk, Başarı” konulu tiyatro, şiir dinletisi ve gösteriler programı beğeniyle izlendi. This video is unavailable. Dostluk, paylaşmak orada, Hep beraber mutlulukla Aile bireyleri. Türkçe Ve Sosyal Bilgiler Dersi ,. Annem evin yüreği, Babam evin direği, Çocuklar evin neşesi,. Yozgat’ta şiir ve dostluk lezzeti-2.


Bize ,dostluk ederler, Çok tatlıdır hayvanlar. SEVGİLİ HAVANLAR Hayvanlar her yerde nere baksan orda Ormanda,bahçede,evde heryerde Kedi,köpek,papahan ve birkaç hayvanlar Her yerde hayvanlar nerene baksan hayvan Engüzel şey hayvan. Sevgi Şiirleri, Aşk Şiirleri, Sevgi ile ilgili Şiirler yer almaktadır.


NLÜ ŞAİRLERDEN KONULU ŞİİRLER. Bir cevap yazın Cevabı iptal et. Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız. Mehmet Akif Ersoy İl Halk Kütüphanesi çocuk bölümünde gerçekleşen etkinlik, çocuk kitapları yazarlarımızdan Emekli Öğretmen Halil Özçelik’in öğrencilerimizin şiir ve. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece SiirEvim.


Sitemizde yer alan şiirlerin telif hakları şairlerin kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eksiklerimiz görmek açısından önemli bir maçtı. Yeni sezonun başlamasına az bir süre kala eksikliklerimizi görerek yeni sezona daha iyi hazırlanmak.


Bir Asırlık Destan, Çanakkale Zaferi Konulu Kompozisyon Yarışması. Iğdır’ın Kurtuluşu Şiir Etkinliği İle Kutlandı. Anadolu Üniversitesinden 2. Yıl Dönümü anısına Dünden Bugüne Iğdır, konulu fotoğraf sergisi, Iğdır Sıne-Vizyon sunumu ve şiir dinletisi düzenledi. Listemiz Türk edebiyatı denilince akla gelen Turgut Uyar, Cemal Süreya, Nazım Hikmet, Edip Cansever, Can Yücel, Attila İlhan, Orhan Veli, Necip Fazıl ve başka bir çok önemli şairimizden en çok beğendiğimiz şiirlerin bir derlemesidir.


Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenleri Tugay ÖZALP ve Gülfidan ÖZYURT yönetiminde “Dostluk ve Veda” konulu şiir dinletisi, Osman Emre YILDIRIM, Buse ÇETİN ve Ceyda CINBIRT adlı öğrencilerin seslendirmeleriyle izleyiciden büyük beğeni topladı. Okulumuzda ‘’Temmuz Şehitleri’’ konulu şiir dinletisi düzenlenmiştir. Edebiyat öğretmenlerimiz Serdar DAL ve Geylani TUNÇ rehberliğinde hazırlanan dinleti, Din Kültürü Öğretmeni Halit Kuş’un okuduğu Kuran tilavetiyle başlayıp Temmuz gecesine ait görüntüler ve öğrencilerimizin şiirleriyle devam etmiştir.


En son dinleti haberleri anında burada. En güzel şiirler, aşk şiirleri, aşk sözleri, güzel sözler gibi kategorilerde sevdiklerinizle paylaşabileceğiniz şiirler bulunan kapsamlı şiir ve söz sitesidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar