10 Ekim 2017 Salı

Duolingo ispanyolca

Duolingo ispanyolca

Oyun tarzında derslere günde dakika ayırarak İspanyolca öğren. Duolingo, dünyanın en popüler dil öğrenim yoludur. Tamamen ücretsiz, eğlenceli ve bilimseldir. Practice online on duolingo. Almanca, Fransızca ya da diğer bir dili öğrenmenin kolay yolu.


Duolingo ispanyolca

Eğlenceli ve tamamen ücretsiz. Dil Öğrenimi dalında Editörün Seçimi ödülü. Açık ara en iyi ücretsiz dil öğrenme uygulaması. Aprenda línguas através de um jogo.


Merhaba, Günaydın, İyi günler, İyi akşamlar, İyi geceler, Nasılsın? Diğer öğrencilerin deneyimlerini derinleştirme ve deneyim puanı kazanma stratejilerini oku. Kurs açılırsa Türkçe olarak öğrenmeyi de denerim. Türkçe konuşmacılarının etkili bir şekilde kelime öğrenmesi ve alıştırma yapmasının en iyi yolu.


Learn Italian in just minutes a day with our game-like lessons. Busuu’da dersler Türkçe – İspanyolca. Böylece birkaç uygulamadan dersleri başa sarıp sarıp durmuş olurum anca anlamak böyle bir şey.


Pratik yollardan ve kalıcı bir şekilde dil öğrenebilirsiniz. Hikayeler İspanyolca’yla başladı, şu an Almanca, Portekizce ve Fransızca dillerinde mevcut. Herhangi bir paralı üyelik, reklamlar ya da gizli gelir kaynakları barındırmayan. Uygulama içinden kendinize bir kulüp.


Program başta en çok konuşulan diller üzerinden ilerleyecek. Mini-stories that challenge your reading and listening skills. Read stories in Spanish, French, German, and Portuguese.


Aynı zàmanda İspanyolca öğrenmek için en iyi uygulamalardan biri. Lingualeo’dan farkı ise yalnızca İngilizce öğretimi değil İtalyanca’dan Yunanca’ya, İspanyolca’dan Japonca’ya geniş bir dil yelpazesine sahip olması. Test aşamasında yanlış cevaplar vermek, can kaybetmeye neden oluyor. Haziran ayı durum değerlendirmesinde, eski alfabemizi öğrenme çalışmalarında bir gelişme olduğundan bahsetmiş ve ayrıntılarını sonra yazacağımı belirtmiştim.


Biliyorum, eski alfabemiz ile Arap harfleri arasında farklılıklar. Kastilya dili (İspanyolca: español veya castellano), Roman dillerinden biri. Hemen hemen herkesin bildiği ünlü bir dil uygulaması.


Kimseye ana dili gibi konuşmayı vadetmiyor ama. Arjantin’deki İspanyolca kurslarından bahsetmiştim. Bu yazıda ise daha çok kendi kendine İspanyolca öğrenmekten ve evde yapılabilecek dil öğrenme aktivitelerinden bahsedeceğim.


Gramer yapısı türkçeyle benzer aslında ingilizceden daha kolay öğrendim çok zevkli bir dil duolingo başlangıç için idealdir şarkılarla ve. Ders alma imkanım yok internetteki videolar ne kadar etkili olur? Güncellemeler: Takip Et. Fakat geliştirmelerin devam ettiği söylenmektedir.


Dil öğrenmeyi ödüllü bir oyuna dönüştürmeyi deneyen uygulama, tam da şu anda pek de kibar olmayan bir şekilde İspanyolca kelime alıştırmanızın geciktiğini söylüyor olabilir. Başka kaç kişi İspanyolca öğreniyor ve bu kişiler nerelerde yaşıyorlar? Fransızca, Almanca, İtalyanca, İspanyolca ve Portekiz dilini desteklemektedir. Etkinleştirdiğiniz takdirde hem kelime antrenörünü hem de PONS. Kelimelerin, faydalı ifadelerin ve konuşmak için iyi bir aksanın nasıl öğrenileceği ile ilgili yöntemler Ispanyolca.


Benim gibi tembelseniz telefondan duolingo ile pratik yapabilirsiniz. Bir dil bir insan lafının çok daha geçerli olduğu bu zamanda, online hizmet veren uygulamaların sayısı da artıyor. Arkadaşlar merhaba, Bugün kolayca ingilizce temelinizi atabileceğiniz, eğer ufaktan bir şeyler biliyorsanız geliştirebileceğiniz çok güzel bir program tanıttım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar