9 Ekim 2017 Pazartesi

Rambo ilk kan 2 altyazılı izle

Rambo ilk kan 2 altyazılı izle

Ona verilen görev orada esir tutulan Amerikan askerlerini bulmaktır. Artık onun yeni bir görevi vardır Vietnama gidihp ordaki esirleri bulmak. Manevi babası albay Trautman tarafından hapisten çıkarılmıştır.


Görevi,askeri haber alma tarafından esir tutuldukları belirlenen Amerikan askerlerinin izini. Sylvester Stallone, Richard Crenna. Oyuncular: Charles Napier, Julia Nickson, Richard Crenna,.


Film izle - Sinema izle - Full HD Film izle. Eski bir Yeşil Bereli olduğu farkedilinceğe kadar iş işten geçer. Görevlilerin, bu genç adamın köşeye sıkıştırıldığında tam bir ölüm makinasına dönüştüğünü anlamaları için. MDB puanlı filmin yönetmeni George P. Görevi gereği Vietnam’a gidecek ve esirlerin yerini tesbit edip bilgi verecektir. Rambo: İlk Kan Türkçe İzle.


Albay Trautman (Richard Crenna), eski talebesini, senedir Vietnam’da esir tutulan kayıp Amerikan askerlerini kurtarmak ile görevlendirecektir. Ha bu arada film bitince sizde anlarsınız kesin verdiğiniz sözlerin arkasında durun her insana güvenmeyin ama bir de. Wordpress ile oluşturuldu. Altyazılı izle 720p Altyazılı izle John Wick izle. FİLM ARAMA ROBOTU ROBOTU ÇALIŞTIR FİLM TÜRLERİ.


Ama Hükümetin ona yine ihtiyacı vardır. Ana Sayfa Filmler Diziler Arşiv Ak ış. Bununla baş etmeye çalışırken kendisine gündelik işler bulup, geçimini temin etmeye çalışmaktadır. Yaadığı yerde küçük bir kasabaş erifi taraından devamlı taciz edilmektedir.


Hakkımızda, Reklam, İletişim. Açlık Oyunları: Alaycı Kuş Yeni Fragman. RAMBO (İLK KAN) ONLİNE VE TAM EKRAN OLARAK İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ. Etiketine sahip tüm filmler asagida listelenmistir.


Türkçe Dublaj Filmler YapıABD Puanı: 7. Film hakkında kısa bilgi: Serinin bu 2. Film yayınlandıpı yıllarda olay yaratmış ve tüm zamanların en çok izlenen filmleri arasına girmiştir. Yorumlarınızı bekliyoruz. Guardians of the Galaxy – Galaksinin Koruyucuları.


Rambo ilk kan 2 altyazılı izle

Adblock ile bu partı izleyemezsiniz. Lütfen reklam engelleyici eklentinizi devre dışı bırakınız ve sayfayı yenileyiniz! Bir türde çekilen ve türünün aksiyon olduğu filmin çekimleri Amerika Birleşik Devletleri ve. Aynı bizim Filmlerdeki Kara murat gibi tek basına bi.


Assassin’s Creed Rebellion Apk İndir – Mod Para Hileli. In the Blood Türkçe altyazılı izle indir.’de 5kişi tarafından 5. Görevi ise Dünya üzerinde dönmek isteyeceği son yer olan Vietnam ormanlarına gitmektir. Cehennem Melekleri türkçe dublaj izle, The Expendables altyazılı izle, Cehennem. Saat dakikalık filmi izlemek isteyenler için altyazılı izleme seçenekleri ile vizyon tarihinden sonra sitemizde yerini alacaktır.


Kan kırmızı bir dolunay gecesinde her sene verdikleri kurbanı bu sefer vermeyerek canavar kurtum kanlı yüzünü ortaya çıkarırlar. Sizler de Annabelle Comes Home altyazılı izle. Will bu filmde Lee’ye yardım etmeye karar.


English, Vietnamese, Russian. Eğer aynı film hem türkçe dublaj hemde türkçe altyazılı eklenmiş ise izlediğiniz film sayfasında o filme ait farklı dil seçeneği.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar