18 Ekim 2017 Çarşamba

Alsancak ünlü sokaklar

Gece doğal ışıklandırmanın yapıldığı, binlerce sarmaşık. Bu yıl dokuzuncusu gerçekleşecek. GÜL SOKAK dahil, Caddecebimde ile eğlence ve alışverişin kalbinin attığı tüm caddeler artık cebinizde.


Alsancak ünlü sokaklar

Ankara, İzmir ve Bodrum’u bir aracın içindeymiş ya da yürüyormuş gibi dolaşabilirsiniz. Dolaşırken de caddelere, sokaklara, pasajlara göz atabilir, aradığınız restoran, dükkân, mağaza, bar ya da kafenin bütün bilgilerine ulaşabilir, mekânların. Kentler o kentte yaşayanlarla sokaklarda buluşur, bütünleşir, birlikte vakit geçirir. Kişileri kentlere bağımlı kılan, heyecan yaratan yerler hiç kuşkusuz hayatın akışının gerçekleştiği o sokaklar, ana caddelerdir. Bu yerde alışveriş yaptıktan sonra yol boyunca sıralanan birbirinden güzel kafelerde günün yorgunluğunu atmanın.


Derin, Aziz Sarıyer geçtiğimiz gün Kanyon’daydı. Alsancak’taki beş sokak eklendi. Halit Ergenç, Trump Alışveriş Merkezi’nde objektiflere yansıdı. Modacı Yasemin Karagülle. Arkadaşlarınla, akrabalarınla ve tanıdığın diğer kişilerle bağlantı kur.


Fotoğraf ve videolar paylaş, mesajlar. Zamana yenik düşerek yıpranan beş sokakta yol ve kaldırım yenileme. Zamanla yıpranan yol gövdeleri yeniden asfaltlanırken, kaldırımlar da beton kaplama yapılarak yenileniyor. Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileriyle birlikte.


Güzel Ünlü Üretme Fabrikası Olduğunu Kanıtlayan Kadın. Sunuculukla kariyerine devam eden Zeynep Dörtkardeşler, Alp Kırşan ile evliliğini devam ettiriyor. Yarışmanın ardından oyunculukla devam eden isimlerden. Burada aileler, el ele yürüyen sevgililer deniz kenarında yürürken, üzerinde renkli ponponların asılı olduğu faytonlar ve gezintiye çıkmış arabalar görebilirsiniz.


Alsancak ünlü sokaklar

Ara sokaklara girin ve şehri keşfedin. KONAK’TA SOKAKLAR MÜZİĞE DOYACAK. Konak sokaklarında yankılanacak. Sokağın açılışı nedeniyle düzenlenen. Alaçatı, hayat dolu insanı ve rüzgarıyla ünlü bir beldedir.


Bu yüzden bu iki özelliği bir araya getiren festivaller Alaçatı’da sıkça düzenlenir. Sizin için en önemlilerini yazımızda bir araya getirdik. Alaçatı’ya gitmişken her birine katılmanızı tavsiye ederiz. Taş sokaklar, eski otantik evler ve her kültürü.


Hayranlarından yoğun ilgi gördü, açılış sırasında adeta izdiham yaşandı. Lezzet keşfine çıkar, yeni ve farklı lezzetleri paylaşır. Dünyaca ünlü piyanist Fazıl Say bu kez Kaz Dağları. Plajı oldukça ünlü ve güzel olan Yassıca Ada da Urla’nın turistik yerleri arasında baş sıralarda. Tiyatroya sahip olan ilk köy olan Bademler Köyü’ne de uğramak güzel olabilir.


Jolly ile İzmir otelleri kapılarını dört mevsim sizin için aralıyor. Dünyanın birçok yerinde canlı heykel performansı. Aynı sokaklar aynı mekanlar kullanılıyor. Kordon’u, günün her saatinde cıvıl cıvıl ve capcanlıdır.


Alsancak ünlü sokaklar

Kordon ile ilgili bir sınırlama getirmek bir bölgeyi anlatmak tek başına yeterli olmayacaktır. Doğanay’ın ardından saat 22. Kumrusu, denizi, plajları, Çeşme’si, Efes‘i, Kordon‘u, Saat Kulesi, insanları, yöresel yemekleri ve daha nice tarihi ve doğal güzelliği ile bünyesinde barındıran Ege’nin incisi, güzel İzmir rehberi huzurlarınızda.


Sokaklar da yeni yıla hazır. Yalan Dünya dizisi oyuncusu Hümeyra dizide hangi rolde oynuyor? Evren Ünlü Create Your Badge.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar