13 Ekim 2017 Cuma

Gmail engelleme

Bir e-posta adresini engelleme. Bir göndereni engellediğinizde, bu kişinin size gönderdiği iletiler Spam klasörüne yönlendirilir. Sağ üst tarafta bulunan aşağı ok simgesine tıklayın. Farenizi bu simgenin üzerine getirdiğinizde diğer yazısı çıkacaktır.


Açılan menüdeki “XXX” adlı göndereni engelle butonuna tıklayın. Siz bu yöntemi uyguladıktan sonra. O kişiden gelmiş olan bir maili açıyorsunuz. Gmail’de mail engelleme.


Ardından ekranın sağ tarafında yer alan aşağıya doğru bakan ok işaretine tıklıyoruz. Bir şekilde bir e-posta bültenine kayıt olduysanız ya da siz kayıt olmadığınız halde bir şirket ya da site size istemediğiniz e-postalar. Ayrıca resim ve videoları da paylaşabilirsiniz. Zaman içerisinde Spam klasörü bu mailler ile dolmaya başlıyor ve mail hesabını sürekli kontrol edenlerin sürekli dikkatini çekerek sinirlerini bozan bir yer haline geliyor.


Gmail engelleme

Bunun gibi iletilere filitre uygula kısmından filitre oluşturulabilir , konunun ayrıntıları ve engellemeyi kaldırma konusunda bakınız. Ardından listeden engellemek istediğiniz kişiyi buluyorsunuz. Posta kutunuzda istemediğiniz veya sizi rahatsız eden maillerden kurtulun.


Engelleme işlemini gerçekleştirdiğimiz mail adresinden mail geldiğinde, ilgili mailler GMail SPAM klasörüne taşınacak. Bir süre sonra SPAM klasöründe yer alan mailler otomatik olarak silinecektir. Bir dahaki sefere yorum yaptığımda kullanılmak üzere adımı, e-posta adresimi ve web site adresimi bu tarayıcıya kaydet. Time limit is exhausted.


Gmail engelleme

Gelen kutunuzdan çıkmadan iletilerin sırasını değiştirebilir, ortak çalışmalar yapabilir veya bir arkadaşınızı. Bu kolay işlemin uygulaması ise oldukça basit. Hotmail Mail Adres Engelleme Ve Kaldırma Sürekli mail mi alıyorsunuz? Bu sorununuz için resimli anlatım ile herhangi birinden gelen mailleri rahatlıkla engelleyebilirsiniz veya engelini kaldırabilirsiniz.


Adım Hotmail hesabınıza. Göndereni engelle özelliği, gereksiz veya spam postaları engellemek için oldukça faydalı bir özellik. Gereksiz Mail Engelleme.


Geçtiğimiz aydan itibaren kullanıcılara sunulan ve yapay zeka ile çalışan spam mail engelleme filtresinin her gün 1milyondan fazla istenmeyen mail engellediği duyuruldu. Bu işlemi bilgisayarınızdan gerçekleştirmek için almak istemediğiniz e-posta türevlerinden birini açın ve e-postanın sağ üstündeki aşağı oka tıklayarak “Gönderen” adlı. Size mail atmasını istemedğiniz birileri varsa onları engellemek için şu adımları takip edin Continue. Bu konuda mail servisini açılması yeterli. Sizler de bu konuda işlem yapmak istiyorsanız ve engelleme işlemlerini nasıl yapılacağını bilmiyorsanız, haberdeki adımları takip edebilirsiniz.


Gelen kutusunda görmek istemediğiniz mailleri buraya taşıyabilirsiniz) Daha sonra gelen maillerde yer alan istenmeyen mesajlara bir tik atın ve sol üstte yer alan diğer sekmesine tıklayın. Tamam butonuna tıklayarak onaylıyoruz. Böylelikle mail engelleme işlemini gerçekleştirdik.


Aktif e-posta kullanıcılarının sıkça yaşadığı problemlerden biri, sosyal medya adreslerinin gönderdiği onlarca maildir. Rahatsızlık duyduğunuz veya almak istemediğiniz bu mailleri kolaylıkla engelleyebilir, artık gelen kutunuz veya spam kutunuza düşmeden direk silinmesini sağlamanız mümkündür. Her ne kadar Spam bildir özelliği söz konusu olsa da, kişi engelleme özelliği sayesinde artık istemediğiniz kişileri tamamen engelleyebiliyorsunuz.


Mobil platformda engelleme yöntemi. Bende gmail le devam etmek istiyorum ancak spama dusen mailleri bu spam degil dedigim halde ayni adresten gelen mailler yine spama dusebiliyor. Hatta gelen mail adresi adres defterimde bile kayitli.


Mesela bir de spama dusen maillerin hepsini isaretleyip spam degil diyorum ancak bir sure sonra tekrar baktigimda o mailler yine spama gelmis oluyor. E-posta sayfasında Seçenekler tuşuna basın. Böylece istediğiniz kişilerin maillerini engelleyerek, size gönderilecek olan maillerin direkt olarak SPAM şeklinde algılanmasını sağlayabileceksiniz.


Kullanıcı başına aylık ABD doları gibi düşük fiyatlarla G Suite planları. Planınızı seçin, G Suite ortak çalışma ve üretkenlik uygulamalarını hemen kullanmaya başlayın. Açıkçası eksiklik olarak nitelendirdiğimiz kişi engelleme özelliğinin çıkmasını bekliyordum. Böylece sizi rahatsız eden kişileri veya ulaşmasını istemediğiniz e-posta adreslerini rahatlıkla engelleyebileceksiniz.


Gmail engelleme

Ek olarak, internetin sunabileceği her şeyden en fazlasını. Nasıl bir ayar yapmalıyım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar