28 Haziran 2016 Salı

Yalıkavak satılık arsa

Yalıkavak satılık arsa

Yalıkavak Mahallesi satılık arsa fiyatları. Bu sayfada gördüğünüz ilanların, mfiyatları 2TL ile 5. TL arasında değişmektedir. Arsa ile ilgili daha detaylı bilgi için lütfen bizi arayınız.


Bodrum bölgesinde 1adet Arsa 485. USD -Daha fazla seçenek i̇çi̇n lütfen zemlak. DOLAR -Daha fazla seçenek i̇çi̇n lütfen zemlak. Yatakodası-Banyo-Garaj-Mülk Tipi Arsa. Villa Deniz Manzaralı Ev Tripleks.


Hemen İzlemek İçin Tıklayınız! Denize sıfır konumda olup kendine ait özel havuzu mevcuttur. Lütfen kullanıcı adı ve mail adresinizi giriniz. E-posta aracılığı ile bizden şifrenizi değiştirmek üzere bir bağlantı adresi alacaksınız.


Yalıkavak satılık arsa

DENİZ MANZARALI DENİZE MT DÜZ AYAK ARSA. Housing Workplace Land Timeshare. Flat Duplex Apartment Single House Residence. Farm House Village House Mountain House Mansion. Cooperative Prefabricated House Garden duplex General.


Daha detaylı bilgi için aşağıdaki linki tıklayınız! BODRUM YALIKAVAK SİTE İÇERİSİNDE SATILIK DUBLEKS. Satılık Arsa İmarli Arsa. Bu sitede yayınlanan ilanların tüm mülkiyet ve fikri mülkiyet hakları münhasıran “SAHİBİNDEN”e aittir. Takas ya da kat karşılığı değildir.


Deniz kenarı olan arsanın 3m uzunlukta kıyısı vardır. Arsanın onaylı bir projesi vardır. Muğla’da ilçede satılık arsa! Mutluluğa Açılan Kapının Anahtarı Bizde.


Buyrun Seçiminize Yardımcı Olalım. Yazdır Benzer İlanları Göster. Sistemimize ücretsiz - Üye - olup, aradığınız emlak ilanı için bize talep bırakabilirsiniz. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Rahmanlar (Atalar) Alt Gruplar.


Muğla ve ilçelerinde satılık kiralık emlaklar. Fiyat: $ 500Emlak Tipi: Arsa Area: msqft Durumlar: Krediye Uygun. BODRUM GÖKÇEBELDE DÖNÜM KAT KARŞILIGI İMARLI ARSA. En iyisini hak ediyorsunuz ayhan. TL den başlayan fiyatlarla satılık 1. Konut İşyeri Arsa Devremülk.


Daire Dubleks Daire Müstakil Ev Residence. Kooperatif Prefabrik Ev Bahçe dubleksi Genel. Sen o evi hayal et, gerisi bizde! Yarış yanlış sahibinden satılık arsa izlenimi uyandırır:.


Bağla da 2marsa içinde, ana yola yakın konumda, 1mdubleks ve altında a. Muğla Emlak adlı kullanıcının en iyi panoları.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar