30 Haziran 2016 Perşembe

Izmir poligonda kiralık dükkan

Izmir poligonda kiralık dükkan

Nasıl bir yer bakmıştınız? Poligon da site içinde zemin katta yer alan dairemiz bahçelidir. Doğalgaz mevcut olan dairemiz toplu ulaşıma dk yürüme mesafesindedir.


POLİGONDA İNÖNÜ CADDESİ ÜZERİ 76MDÜKKAN. Konak kiralık ev fiyatları ise yüzde 12. Zafertepe kiralık daire fiyatları bir yılda yüzde 26. Izmir poligon metro istasyonuna yakın dükkan mİzmir, Konak, İzmir ili.


Benzer aramalar Kiralık izmir karabağlar poligon: Kiralık izmir müstakil bahçeli ,. Satılık dükkan mtemiz. Wc li dükkan merkezi ısıtma mükemmel konumda, poligon. Balkona aşağıdan eşya alabilmek için vinç yapılmış ve kullanılabilir durumdadır. Caddesi Poligon’da Caddeye Mt Mesafede Kiralık Bacalı Dükkan. Japonyalı Emlak, izmir satılık yalı dairesi, kiralık yalı dairesi, İzmir Güzelbahçe satılık villa, Güzelbahçe Kahramandere satılık villa, Güzelbahçe satılık kiralık villa, Müstakil Site İçi Villa, İzmir Güzelbahçe Lüks Konutta uzman.


Seren Emlak ile Hızlı ve Güvenilir Bir Şekilde Sizlerde Ev sahibi Olabilirsiniz. ZMİR İlçe KONAK Emlak Tipi Dükkan 20m2. Poligonda caddeye m mesafede kiracılı dükkan!


Bu sitede yayınlanan ilanların tüm mülkiyet ve fikri mülkiyet hakları münhasıran “SAHİBİNDEN”e aittir. Bornova Atatürk Mahallesinde kiralık dükkan. Anadolu Caddesi üzeri satılık ara kat daire. Marketler için ideal dükkan. Merkez Göztepe Temsilciliği.


Izmir poligonda kiralık dükkan

Fethiye İşletme Fakültesi Yeni Binasına taşındı. Fakültesi Karaçulha mahallesinde tamamlanan yeni binasında eğitim ve öğretim hayatına başladı. Reklam seçeneklerimizle. GÜZELYALIDA MERKEZİ YERDE KİRALIK KÜÇÜK DEPO VEYA.


Kentsel dönüşüm maket evlerle anlatılacak. Devredilen İş İlanlarını ve Franchise Fırsatlarını Kaçırmayın. Victoria Park Residence Adatepe Mah. Bahçivan İnşaat Adatepe Mahallesi Erdem Caddesi Sokak No:Bahçivan Grup Ofis. Endüstriyel gayrimenkul hizmetleri.


Ertuğrulkentte 120m², iki yola cepheli metroya yakın sıfır dükkan. Yanıkağıl köyü’nde satılık 10. Hattuşa termalde en iyi dönem.


Karataşta Kiralık Çatı Katı Yalı Dairesi Cephe Teraslı. BEYLER doktor Şevki Uğur işhanında dükkan ve bürolar satılık ve kiralık 0. Merhaba arkadaşlar Tutel Emlak ekibi satılık ve kiralık daire, dükkan, villa, yazlık alım ve satışlarınızda her zaman yardımcı olmaktadır. We will notify you when anything happens in Izmir. UĞUR GAYRİMENKUL Firmasından İzmir Bucada Kiralık mDaire 1. Beyler Köyünde Köy Içinde Kattan Oluşan Bahçeli Eski Köy Evi.


Alıcı-Satıcı kaydım var, bu işi İZMİR çapında iyi yapanlardan biriyim. Yatırıma uygun kurumsal kiracılı dükkan. BÖLGESİNDE KURUMSAL KİRACILI YATIRIMA UYGUN DÜKKAN yıl önce - Mağaza.


Teröristlerin korkulu rüyası Polis Özel Harekat timleri zorlu eğitim koşullarında yetişiyor. Sahilde full eşyalı kombili sezonluk kiralık daire.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar