22 Haziran 2016 Çarşamba

Anadolujet öğretmen indirimi 2019

Sağlık ve Sosyal Yardım Sandığı (İLKSAN) ve ANADOLU JET ortaklığı ile yürütülen proje kapsamında İLKSAN üyesi tüm ilkokul öğretmenleri ve eğitim. Bebek yolcular için sadece bebek yolcu indirimi uygulanır. Lefkoşa uçuşları ile ortak uçuş anlaşması yapılan diğer havayolları uçuşları promosyon kapsamında değildir. Aktarmalı seferlerde indirim. Buna göre iç hat seferlerinde öğretmenler ve aileleri yüzde.


Rotatifler, Türk basın tarihine damgasını vuracak Hürriyet için dönüyor ve Türkiyeyeni bir gazeteye uyanıyor. THY’den öğretmenlere yüzde indirim. Anadolu Jet uçak bileti fiyatlarını listele.


Sağlık Bakanlığı personeline tıp bayramı nedeniyle indirimli uçak bileti fırsatı sunuldu. Bu kapsamda sağlık personeli Mart ile Nisan arasında indirimli uçak bileti alabilecek. Milli Eğitim Bakanlığına bağlı olarak çalışan öğretmenler ve Yüksek Öğretim Kurulu bünyesinde görev yapan öğretim üyeleri aileleriyle birlikte faydalanabilecek. THY, Öğretmenler Günü kapsamında düzenlediği promosyonla yüzde indirime gitti. Türk Hava Yolları, Kasım Öğretmenler Günü kapsamında bir promosyon düzenledi.


Ekonomi ve Business Class Esnek ücretlerden indirim uygulanacaktır. Promosyon sınıfı ücretlerde bu indirim geçerli olmayacaktır. THY, önümüzdeki günlerde öğretmenler için yüzde oranında indirim kampanyası başlattı. Türkiye içinde kullanabilecekleri indirimlerle ilgili anlaşma İLKSAN ile anadolujet arasında imzalandı.


THYden öğretmenlere yüzde indirim THYden öğretmenlere yüzde indirim. Kasım Öğretmenler Gününe Özel Güncel Kampanya ve İndirimler Kasım Öğretmenler Günü yaklaşırken bazı kuruluşlar Öğretmenler gününü unutmayarak bazı kampanya ve indirimler düzenledi. THY’nin resmi internet sitesinde yer alan açıklamada, iç hat öğretmen indiriminden Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı olarak çalışan öğretmenler ve Yüksek Öğretim Kurulu bünyesinde görev yapan öğretim üyeleri. UÇAKLAR DA ÖĞRETMENE İNDİRİMLİ.


TL’den başlayan fiyatlarla Türkiye’nin her yerine uçma fırsatını yakalayın. Ucuz ve Ekonomik Yurtiçi ve Yurtdışı Uçak Biletleriniz için : Acilebilet. Group taşımacılık alanında sektörün öncü.


Watsons Büyük Sevgililer Günü İndirimi Başladı. Tüm Öğretmen ve Öğretim Görevlilerimiz Ocak – Şubat tarihlerindeki yurt içi uçuşlarında indirimden yararlanıyor. Kampanya Detayı: Uçuş, biletleme ve satış Ocak– Şubat tarihleri arasında olacaktır.


Erken al, tatile indirimli çık. En uygun otobus bileti, istanbul,Ankara,izmir,Eskisehir,Usak,Kutahya,Denizli,Bursa biletlerini hızlı ve kolay bir sekilde satin alabilirsiniz. THY Basın Müşavirliğinden yapılan açıklamaya göre, öğrenci yolculara indirimlerden yararlanma koşulu olan öğrenci kimliği ibrazı uygulaması.


Bir rezervasyon kaydında aynı soyada sahip en fazla yolcu için belirtilen indirim oranı uygulanır. Bu yeni şehirlerle sefer sayısını 44’ten 65’e yükselen şirket, İzmir ve Adana’dan haftada Antalya’dan hafta Gaziantep’ten haftada sefer yapacak. Bünyesinde 139’u idari, 549’u da uçuş görevlisi olmak üzere 6kadın çalışanla sektörün öncülerinden olan Atlasglobal Havayolları, Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde çok özel bir uçuş gerçekleştirdi.


MEB yetkilerinin destekleri doğrultusunda gerçekleştirilen bu kampanya Kasım Öğretmenler günü kutlamalarına destek vermek amaçlı daha. THY ve anadolujet - indirim yapıyo ama toplam ücrettten değil sadece bir kısmından sanırım vergilerde indirim yapıyodu sadece. Biletler her şey dahil Usd’den başlayan fiyatlarla satışta. Bu sene Öğretmen Kredisi beklendiği üzere uygun faiz oranları ile çıkmadı karşımıza. Hürriyet ve Öğretmen Akademisi Vakfı (ÖRAV), Türkiye nin desteğiyle eğitim neferlerinin düşlerini gerçekleştirmeye başladı.


Alınan bilgiye göre, akşam saatlerinde başlayan kar yağışı ve bölgede etkili olan sis, özellikle sürücülere zor anlar yaşattı. Kar yağışı ve sis nedeniyle Van-Hakkari. Ama istersen biletbayisinin sunduğu yüzlerce ucuz uçak biletini anında inceleyebilirsin.


Gezi amaçlı seyahatlerin yanı sıra iş amaçlı seyahatler için de otel seçimi yapmak ve uygun fiyatlı otel bulmak büyük önem taşıyor. Seçili Ürünlerde Bisiklet Hediye Bisiklet hediye kampanyası turkcell. IPC Para Atletizm Gençler Dünya Şampiyonası’nda Altın Madalya Kazanan Sporcuları 25.


Tunus Cumhurbaşkanı Baci Kaid es-Sebsi’nin Vefatı 25.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar