6 Haziran 2016 Pazartesi

Seferihisar sığacık otelleri

Tabii istenilen fiyatlara genellikle kahvaltı dahil oluyor. Bu sebepten dolayı öğle ve akşam yemeklerinizi bölgenin küçük restoranlarında yiyebilirsiniz. Bölgede daha lüks ve canlı büyük otel gruplarının yanında, butik ve huzurlu otel çeşitleri de yer alır.


Seferihisar sığacık otelleri

Her zevke ve beğeniye hitap edebilmesi amacıyla çeşitlendirilen bu oteller, rahat ve konforlu bir tatilin anahtarını sunmayı. Kristal berraklığında masmavi bir koya ve lokasyonunun en uzun kumsalına sahip olan işletmemiz denize sıfır konumda olup konaklama,beach,,cafe hizmetlerini sunmaktadır. Köklü tarihi, birçok döneme ışık tutan yapıları ve ünlü Dionysos Tapınağı ile yıl içerisinde yüzlerce turistin rotasını çevirdiği bir noktadır. Yine yakında bulunan Akarca beldesi de gözlerden uzak bir tatil geçirmek isteyen ziyaretçileri bekliyor.


Türkiye‘de Sakin Şehir Ağı’nın (Citta Slow) ilk üyesi olan. Seferihisar bölünmüş yolu ile kırk dakika kadar gittiniz. Uygun fiyat ve esnek ödeme imkanıyla hemen rezervasyon yaptırın!


Seferihisar sığacık otelleri

Hotelimiz de bir cocuk havuzu ve bir de yetiskin havuzu bulunmaktadir. OTELLER Yaz Fırsatı Otelleri. Ucuz tatil otelleri ve şehir otelleri için odanı şimdi ayır ödemesini otelde yap. Ekmeksiz Tabiat Parkı da buraya hazır gelmişken ziyaret etmeniz gereken yerlerin başında gelmektedir.


Erken Rezervasyon Otelleri;. Kalkış Yerleri KENT MEYDANI-GÖRÜKLE ARASI TÜM METRO İSTASYONLARINDAN ALIYORUZ. Aradığınız oteli bulamadınız mı? Bizi arayın veya not bırakın, biz sizi arayalım.


Doğal kumsallar ve plajlara yakın olan otellerde konakladığınız süre boyunca deniz keyfini dilediğiniz gibi yaşayabilirsiniz. Otel hakkındaki yorumlarını, önerilerini ve varsa şikayetlerini paylaş, tatilcilere rehber ol! Orhanlı İlkokulu’nun restorasyonu ile bugünkü hizmetine alt yapı sağlayan Doğa Okulu tıpkı Doğanbey Köyü‘ndeki Nesin Matematik Köyü ve Tiyatro Medresesi gibi gönüllülük esasına dayalı bir şekilde hayata geçirilmiş. Sahilde, harika bir gün batımına sahip limanını çevreleyen kalenin içine kurulan köyün daracık sokakları ve özgün mimarisi.


En uygun fiyatlardan faydalanmak isin hemen bizi arayın. Euphoria Aegean Resort Spa, her yaştan misafire hitap eden hizmet anlayışı ve profesyonel çalışma ekibi ile konaklama yapan misafirlere eşsiz bir tatil deneyimi sunuyor. Bu sayede kış veya yaz olması fark etmeksizin civarda rahatlıkla huzur ve sakinlik dolu günler geçirebilirsiniz. Merak etmeyin, öyle olmadığı gibi, size yürüyen TL işareti gibi davranılan Şirince Köyü gibi falan da olmayacak, aksine şöyle yavaş yavaş sokaklarda kaybolmalı, kimse tarafından.


Mutfak içeren suitimiz ve deniz manzaralı odamız ve muhteşem teras odamız. Cumartesi gününden gelip akşam. Sığacık’ın yerleşik nüfusu çok fazla değil. Konuklarına konforlu bir hizmet sunmaktadır.


Temmuz Pazartesi tarihinden itibaren başlayacak seferler, ilk üç gün feribot koltuk ücretsiz, ardından gidiş̧-dönüş̧ vergiler dahil sadece Euro’ya. Aynı yolda belediye otobüslerinin seferleri de var. Asfalt yol Akkum plajı, Ekmeksiz koyu, Teos antik kentine kadar devam ediyor. Derhal yanından içeri giriyorsunuz. Neptun Otelleri yanınızdadır.


Seferihisar sığacık otelleri

Tatile gitmeden önce Ucuzgit. Otel fiyatlarını karşılaştırın, en ucuz seferihisar otelleri fiyatını bulun ve ucuzgit. Sahilde, limanı çevreleyen kalenin içine kurulan köyün daracık sokakları ve. Ziyarete sürekli açık olan antik kent doğal ve tarihi yapısı ile oldukça dikkat çekici bir yerdir.


Denize sıfır konumdadır. Kuşadası’ndan yaklaşık özel araç saat 15dk gibi sürede gidebilirsiniz. Dikkat edilmesi gereken en önemli husus sahil yolu tek şeritli ve keskin virajlı.


Konum Esnek seyahat tarihleriniz mi var? Seçili Tarihler Sep - Sep (Gece) Fiyat Takvimini Göster. Yanlışlıklardan dolayı Oteliletisim.


Clementine Suitlerinde kalmayı seçerseniz geleneksel ev konforunun keyfine varacaksınız. Tesis içerisinde yer alan hamam, masaj hizmetlerinden faydalanarak rahatlayabilir ve kendinizi yenilenmiş hissedebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar