10 Haziran 2016 Cuma

Sahibinden get ilan nasıl verilir

GET (Güvenli E-Ticaret) İlanı Nasıl Verilir ? Unsubscribe from Mert Zo? Küçük Fotoğraf dopingiyle yayınlanır. Ver linkine tıklamanız yeterlidir.


Açılan sayfada ilanınıza en uygun üst ve alt kategorileri belirledikten sonra ‘Devam et’ linkini takip ederek diğer bölümlere geçebilirsiniz. GET yani güvenli e-ticaret sistemi ile nasıl alım satım yapılır, get nedir ve nasıl çalışır yazımızda anlatıyoruz. GET ile Ürün Sat seçeneğini seçmeniz bir GET ilan nasıl açılır sorusunun en kolay cevabıdır. Yani ürünü GET sistemi ile bu şekilde satışa çıkarabilirsiniz.


Güvenli e-Ticaret (GeT) sistemi ile yaptığınız alışverişlerde paranız güvence altındadır, risk almazsınız. Satıcı belirlediği kargo süresi içerisinde takip edilebilir bir kargo bilgisini sisteme girmek zorundadır. Sorularınız için ilan sahibi ile irtibata geçebilirsiniz. Arkadaşlar bir ürün satacağım, webden alışverişlerde biraz ince eleyip sık dokuyan birisiyim.


Alıcı olacak kişi bulunduğum şehirde değil ve GET ile ilan açarsan alırım dedi. Android uygulaması ile verebilirsiniz. ACARKENT REMAX 7TEPE - Satılık Ev Fiyatları ve Satılık Emlak Konut Fiyatlarına Dair Tüm İlanlar Ücretsiz İlan Sitesi sahibinden. HANCI GAYRİMENKUL YATIRIM DANIŞMANLIĞI - Satılık ve kiralık seçenekleri ile arsa, konut, bina, işyeri, devremülk ve turistik tesis ilanları sahibinden.


ASYA GOLD GAYRİMENKUL - Satılık ve kiralık seçenekleri ile arsa, konut, bina, işyeri, devremülk ve turistik tesis ilanları sahibinden. HALKALI EMLAK - Satılık ve kiralık seçenekleri ile arsa, konut, bina, işyeri, devremülk ve turistik tesis ilanları sahibinden. Vermek Tamamen Ücretli Oldu! Son haftadır ise sitenin nasıl bir hale geldiğini ibretlik bir şekilde izliyoruz.


Alışveriş kategorisinde artık ilan vermek TL. Hem de bir ilanı verdiğinizde ay sonunda süresi. BAYSANLAR EMLAK - Günlük Kiralık Ev Fiyatları ve Kiralık Emlak Konut Fiyatlarına Dair Tüm İlanlar Ücretsiz İlan Sitesi sahibinden.


ATAŞEHİR BEYAZ EŞYA - Beyaz Eşya fiyatları, sıfır, ikinci el ve spot eşyalar sahibinden. Tepecity Gayrimenkul - İkebana Evleri - Satılık ve kiralık seçenekleri ile arsa, konut, bina, işyeri, devremülk ve turistik tesis ilanları sahibinden. Yer Alan Kullanıcıların Oluşturduğu Tüm İçerik, Görüş Ve Bilgilerin Doğruluğu, Eksiksiz Ve Değişmez Olduğu, Yayınlanması İle İlgili Yasal Yükümlülükler İçeriği Oluşturan Kullanıcıya Aittir. Bu İçeriğin, Görüş Ve Bilgilerin Yanlışlık, Eksiklik Veya Yasalarla Düzenlenmiş Kurallara Aykırılığından Hiçbir Şekilde. TUNA GAYRİMENKUL - Satılık ve kiralık seçenekleri ile arsa, konut, bina, işyeri, devremülk ve turistik tesis ilanları sahibinden.


Kocaeli Geneli Tüm Arsalarınız Kat Karşılığı Yapılır, Alınır Satılır ve Kiraya verilir. AYBORA EMLAK - Satılık ve kiralık seçenekleri ile arsa, konut, bina, işyeri, devremülk ve turistik tesis ilanları sahibinden. POLY GAME - Yeni Kitaplar, dergi ve ikinci el satılık kitaplar uygun fiyataları ve GeT taksitli alışveriş seçenekleriyle sahibinden. AHMET SEFA EMLAK GAYRİMENKUL DANIŞMANLIK - Satılık ve kiralık seçenekleri ile arsa, konut, bina, işyeri, devremülk ve turistik tesis ilanları sahibinden. Emlakİnşaat - Satılık ve kiralık seçenekleri ile arsa, konut, bina, işyeri, devremülk ve turistik tesis ilanları sahibinden.


GÜNDOĞDU EMLAK - Satılık ve kiralık seçenekleri ile arsa, konut, bina, işyeri, devremülk ve turistik tesis ilanları sahibinden. GARANTİ EMLAK - Satılık ve kiralık seçenekleri ile arsa, konut, bina, işyeri, devremülk ve turistik tesis ilanları sahibinden. Emlak Yatırım Danışmanlığı - Satılık ev ve kiralık ev ilanlarını incelemek isteyenler için yüz binlerce ilan arasından sizin için en uygun ilanı bulabilirsiniz. Güvenli eTicaret (GET) sistemi sayesinde ürün alıcıya ulaştıktan (alıcı onay verdikten) sonra paranız satıcıya geçecektir. Bu içeriğin, görüş ve bilgilerin yanlışlık, eksiklik veya yasalarla düzenlenmiş kurallara aykırılığından sahibinden.


UZUNAY OTOMOTİV VE HAYVANCILIK - Akvaryum balıkları, akvaryum aksesuarları, sahiplendirilmeyi bekleyen evcil hayvanlar, büyükbaş hayvanlar, küçükbaş hayvanlar, kedi maması, köpek maması ve yem çeşitleri sahibinden. Mudanya Selanik Emlak - Satılık Ev Fiyatları ve Satılık Emlak Konut Fiyatlarına Dair Tüm İlanlar Ücretsiz İlan Sitesi sahibinden. REALTY WORLD FRC GAYRİMENKUL - Satılık ve kiralık seçenekleri ile arsa, konut, bina, işyeri, devremülk ve turistik tesis ilanları sahibinden.


MİCAN GAYRİMENKUL - Satılık ve kiralık seçenekleri ile arsa, konut, bina, işyeri, devremülk ve turistik tesis ilanları sahibinden. EVGÖR EMLAK AVCILAR - Satılık ve kiralık seçenekleri ile arsa, konut, bina, işyeri, devremülk ve turistik tesis ilanları sahibinden. YÖRÜKOĞLU EMLAK - Satılık ve kiralık seçenekleri ile arsa, konut, bina, işyeri, devremülk ve turistik tesis ilanları sahibinden.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar