15 Haziran 2016 Çarşamba

Dikili denizköy kiralık ev

Airbnb ile her yere ait olun. Bunlar, çağdaş turizme göre oldukça basit tesisler. Başını sokacak bir yer arayanlar için sığınılacak birer liman durumundalar ancak huzurlu ve keyifli tatil yapmak isteyenlerin ihtiyaçlarına cevap vermekten çok uzak tesisler. Daha fazla kiralık emlak ilanları mı arıyorsunuz? Find unique places to stay with local hosts in 1countries.


Dikili bölgesinde 4adet Ev 78. Nasıl bir yer bakmıştınız? Biz Egelililer tarafından bile fazla bilinmeyen, yöre halkının da pek keşfedilmesini istemediği bir cennet burası adeta. This feature is not available right now. Konaklama yapılacak ev bodrum dahil katlıdır,bunw ek olarak çatı katinda teras bulunmaktadır.


Villa tipi ev, ağacların arasında, kuş seslerinin içinde, bahçeli ve geniş teraslıdır. Denizköy sahilde gezmeye devam. Aylık 3TL den başlayan fiyatlarla.


Foursquare en iyi kullanıcı deneyimini yaşatmak, görebileceğiniz reklamları kişiselleştirmek ve reklam verenlerin reklam kampanyalarının sonuçlarını ölçebilmelerine yardımcı olmak için çerezler kullanmaktadır. Encuentra alojamientos únicos y anfitriones locales en 1países. Roga dan dikili denizköy de satılık triplex.


Evimiz lüks ve country tarzı döşenmiştir. Geniş ve yeni bir binadır. Büyük buzdolabı,çamaşırve kurutma makinesi ,bulaşık makinesi mevcuttur.


Evimizin bulunduğu konum merkeze ve marketlere yürüme mesafesindedir. Full deniz manzaralıdır. LAN FİYATIMIZ AYLIK KİRA BEDELİDİR. REZERVASYON İÇİN ACELE EDİNİZ.


Camasir makinesi ve buz dolabi vardir. Evimin bulundugu arazi denize konumdadir. Birçok hizmet ve aktiviteden yararlanabileceğiniz otelde konaklama bilgisi için iletişim numarasını kullanabilirsiniz. SADECE VALİZİNİZİ ALMANIZ YETERLİ.


DENİZE YÜRÜME MESAFESİNDE FUL DENİZ MANZARALI. Bademli’de ev kiralama şansınız da var. Genelde gecelik kiraları 1ile 1TL arasında. Bu evlerde 4-kişi kalabiliyorsunuz.


Bakkalda, markette kiralık ev diye yazıyor zaten. Kooperatif Prefabrik Ev Bahçe dubleksi Genel. Konut İşyeri Arsa Devremülk. Daire Dubleks Daire Müstakil Ev Residence. Yazlık Villa Yalı Dairesi Köşk.


Dikili denizköy kiralık ev

Kiralık müstakil ev 8tl ilk bir ay önceden görüld. Löydä ainutlaatuisia majoituspaikkoja ja majoitu paikallisten majoittajien luona 1maassa. Yemekler açık büfe, çeşit bol, gani gani Güler yüz, hüsn-ü kabül…hizmet işte tam budur.


Kendine özel plajı, taraçalı yerleşimi var. Gölgelik alanlar bol ve yeterli, zemin toprak. Mutfak olarak kullanılan açıkta bulunan alanlar mevcut.


Kışın kaz dağlarında yürüyüş yapabilir değişik otlardan yapılmış yemekleri deneyebilirsiniz. Satılık Müstakil Ev fiyatları. Znajdź wyjątkowe miejsca na pobyt u lokalnych gospodarzy w 1krajach.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar