3 Haziran 2016 Cuma

Giresun gavur dağı

Gavur Dağı gezisinden çektiğim fotoğrafları sizlerle paylaşmak istedim. Daha önce birçok yaylaya gitme fırsatım oldu. Fakat buraya ilk kez gittim ve çok beğendim. Eminim sizlerde beğeneceksiniz.


Giresun gavur dağı

Gavur Dağlarını, doğuya gittikçe yükselen Doğu Karadeniz Sıradağlarının batı kesiminde yer alan ve hatırı sayılır yüksekliğe sahip ilk zirveleri olarak düşünmek mümkündür. Adana Gavur Dağı, Maraş’ın güneydoğusundan, Ceyhan Irmağı boyunca uzanır. Kirazın bütün dünyaya buradan yayıldığı kabul edilir.


Yerli halkın çoğunluğunu Çepniler oluşturur. Osmanlı Tahrir Defterlerinde. Karadeniz kıyısına doğru Gelevera, Yağlıdere, Aksu gibi akarsularla yarılan bir yamaçla yavaş yavaş iner.


This video is unavailable. Giresun Tarihi kronolojisi: M. Kıyı genellikle tepelik bir görünüşe sahiptir. Denizden itibaren yükseklikler hızla yer yer 2. Bunlardan en yüksek noktası 3. Eğribel Geçidi, Şehitler Geçidi, Fındıkbel Geçidi bu dağlar arasındaki geçitlerdir. Görele ilçesinden km. Ordu ilmerkezinden de görülmektedir.


Batı kesimindeki plajlar, doğu kesimindekilere göre daha sığ ve kumluktur. Genel Bilgiler Yüzölçümü : 6. Ben çeri domatesi kullandım. Domatesler yumuşak olmasın yoksa salatamız çok sulanır. Bütün malzemeleri yıkayıp temizliyoruz. Sosunu karıştırıp salataya döküyoruz.


Harmanlayıp servis tabağına alıyoruz. Dağı’ndan Karagöl Dağları’na kadar uzanır. Kulakkaya, Tamzara, Tamdere, Karagöl, Sağrak Gölü, Kümbet ve Bektaş Yaylası’dır. Sen de üye ol, beğendiklerini tarif defterine ekle, sevdiğin yazarları takip et, yeni tarifleri kaçırma. Hava Durumu tahminleri sadece haftalık hava durumu ve saat saat hava durumu olarak verilmektedir.


Nüfus sayım sonuçlarına göre, il Nüfusu 471. Nüfus yoğunluğu kıyı şeridinde il ortalamasının üzerinde iken, bu oran, Kıyı şeridinden iç kesimlere doğru gidildikçe belirgin bir şekilde il ortalamasının altına. TEDAK TRABZON TENİS DAĞCILIK KAYAK İHTİSAS KULÜBÜ K. Nur Dağı olarak kullanmışlar. En çok faaliyet yapılan alan her pazar gerçekleştirilen günübirlik doğa yürüyüşleridir.


Belediye iş imkanları hakkında detaylar. Abbal Musa Dağı (metre), Gâvur Dağı (metre), Küçükkor Dağı(metre), Cankurtaran Dağı(3. 2metre), Akıl Baba Dağı (metre) şeklindedir. Karagöl, Eğribel, Kazıkbeli, Çakrak, Paşakonağı, Karaovacık ve Sisdağı yaylalarıdır.


Başında bulunduğu takım oyuncularına oruç konusunda göz dağı veriyor kendince. Ne garip dünyada yaşıyoruz. Elifi görse mertek zanneden, Fatiha okuması bilmeyenler din konusunda ahkâm kesiyorlar. Ne kadar küstahlar değil mi?


Giresun gavur dağı

Karataş, Cankurtaran, Gavur dağı tepesi. Dağlardan kıyılara geçit veren önemli noktalar, Eğribel geçidi, Şehitler Geçidi, Fındıkbel geçidi gibi önemli birkaç geçitten oluşmaktadır. Alucra ve Güce ilçelerini içine alan ve daha az arızalı olan kesimde ortalama.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar