29 Haziran 2016 Çarşamba

Aşık olamamak sözleri

Aşk diye bir şey yok deyip büyük konuşmayacağız. Tabii ki vardır, tutulanlar, birbirini delicesine seven insanlar da vardır. Ama onların yaptıkları biraz da kendilerinden ödün vermek gibi.


Aşık Sefai - Suna Boylum 3kez. Kimileri daha önce aşkı yaşamış ve büyük bir hayal kırıklığına uğramış, kimileri ise hiç aşık olmadığı halde deneyimlediği tecrübeler sayesinde aşktan giderek uzaklaşmıştır. Uzun zamandır kimseye karşı bir şey hissedemiyorum.


Artık sorunun bende olduğunu. Sevmek mi zor yoksa sevildiğinden emin olamamak mı kimse bilmiyor. Anlamlı hit sözler sayfamızda. Bu sayfada sahiplenmek ile ilgili sözler bulacaksınız.


Etkileyici kısa Whatsapp durum sözleri. Vatan için bayrak için canımı veririm. Kader gayrete aşıktır derler, çektiğin zahmet gün gelir rahmete dönüşür. Sarhoşluğu ve aşık olduğunu.


Bir şanstan söz ettirmeyecek kadar mükemmel olmalı aşk. Belirli bir sanat ya da iş sahibi olmamak. Herhangi bir işte çalışmayan ve asla hayatında düzenli çalışmayan bir meslek sahibi olmayan bir sanat dalından anlamayan kimseler için kullanılmaktadır. Siz değerli dostumuzun her zaman yanında olmuşken, bu acı gününüzde yanınızda olamamak bizi derinden üzmüştür.


Yanınızda olmasak da acınızı paylaşıyor, kalbimiz her zaman sizlerle unutmayınız. Bir erkeği kendine nasıl aşık edebileceğinden bahsedeceğim. Hiçbir insanı iradesi dışında kontrol edemeyiz. Bu konuda bana katılıyorsun, öyle değil mi?


Yani aşık edecek bir büyü falan arıyorsan, burası onun yeri değil. Hepimiz hep mutluluk peşinde koşarız,sevmek sevilmek isteriz,ama dikkat ederseniz hep birilerine kendimizi sevdirmek için çalşırız. Can Dündar’ın söylediği gibi hep bir şeyler yaparak içimizdeki boşluğu doldurmaya çalşışarak mutlu olmaya çalışrız,ama o boşluk hiç dolmaz,biri biter biri başlar,sonsuza kadar da böyle gider,eğer farketmezsen aslı boşluğun ne. Leyla ile Mecnun Replikleri, Leyla ile Mecnun Sözleri, Leyla ile Mecnun Konuşmaları.


Duyarsızlaştırma tedavisinde aşık olma fobisi yaşayan kişi, öncelikle yakın çevresindeki karşı cinslere zaman geçirmeye başlıyor. Unutamamak Sözleri Sevipte Unutamayanlar İçin Sözler - Bu makaledeki notlar: unutamayanlar için sözler unutamamak sözleri sevipte. Bir daha aşık olamam bu şehirde İki kez yıkanılmaz ki bir nehirde Bir daha aşık olamam bu şehirde İki kez yıkanılmaz ki bir nehirde Sular akıp gider yüreğin yitip giderken Değişmez sandığın artık yok.


Sponsor Reklamlar : Bakimliyiz. Yüreğim yangın yeri gibi biliyor musun? Bu sayfamızda, insanların mutlu olduklarında söyleyecekleri uzun yada kısa sözcükleri de bulabilirsiniz. Güzel Sözlerin İçinde Olamamak İle İlgili Sözler Sayfasına Hoşgeldiniz. Eylemde bulunarak aşık olmak, hayal kurarak aşık olmaktan çok daha zordur.


Dünyayla mücadele etmek istiyorsan, önce kendinle olan mücadeleni kazan. Korktuğum tek bir şey var: Acılarıma layık olamamak. Yüz adet şüphe bile bir adet kanıt oluşturmaz. Gibi benzer özlü sözleri daha da çoğaltmak mümkündür.


Fizik kanununa göre bir saniye bile durmadan güneş ve kendi ekseninde dönen dünyamız, insanı yaşartırken aynı zamanda düşüncemizin de durağan (Statik) olmadığını kanıtlamaktadır. Bu amaçla burada çok güzel anlamlı özlü iyi sözleri bulabileceksiniz. Dostlarına karşı iyi günlerinde de kötü günlerinde de hep aynı şekilde davran. Zengin olun,ama başarı için. Kötü bir şekilde zengin olmayın.


Güvendiğiniz kişilerin sizi etkilemesine engel olun. Kendine hakim olamamak zararlıdır. Egitim eksikligine katlanmak zordur. Her şeyin yok olduğu anda bile ümit vardır.


Thales’e sormuşlar: En güç şey nedir? Ağlamayınca değil, kadını ağlatmayınca adam olursun. Sermayeniz adamlıksa, her ticarette başarılı olursunuz.


Biz kimsenin zorla gönlüne girmeyiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar