2 Haziran 2016 Perşembe

Sabahlıklı pijama takımı

Sabahlıklı pijama takımı

Hızlı Gözat Sepete Ekle. Kapıda Ödeme imkanı ile satın alın. Birbirinden farklı model ve renk seçeneğiyle sabahlıklı lohusa pijama modelleri henüz yeni anne olmuş kadınlar için doğru bir seçim olacaktır.


Tüm pijama takımlarımız son derece kullanışlı ve yumuşacıktır. Artık sizler de hem modaya uyumlu hem de uygun fiyatlı pijama takımı hakkında daha fazla araştırma yapmayacaksanız. Modal kumaş dokusu ile özellikle yüksek nem transferi sunan pijama takımlarını farklı renk ve tasarımlarda bulabilirsiniz. Uzun kollu pijama çeşitlerinde ince dokuya sahip pijamalarsa mevsim geçişlerinde tercih edilen modellerdir. Yıldız Fırsatlar Tüm Kampanyalar Cadde Satış Yap Bize Ulaşın İade Süreci.


Bayan pijama modelleri arasındaki bayan pijama takımı, pijama tulum, sabahlık, gecelik, pamuklu pijama takımı, gömlek pijama takımı, pelüş pijama, kadife pijama takımı, polar sabahlık, tulum gecelik gibi modeller ile ev kıyafetlerinize rahatlık ekleyebilirsiniz. Kaliteli markaların konforlu ve ucuz bayan pijamaları n11. Hamile Çarşı, İç giyim ürünlerini ve anne adaylarına yönelik hamile lohusa pijama ve iç giyim ürünlerini ve aksesuarlarını, öncü markaların kalitesiyle sizlere sunuyor.


Sabahlıklı pijama takımı

Hoşgeldiniz, Güzel Alışverişler Dileriz. Gizli emzirme cebi mevcuttur. Rahatınız ve sağlığınız düşünülerek birinci sınıf kumaştan üretilmiştir. Hamilelik döneminde rahatça giyilebilen, Lohusa (Emzirme) döneminde de özel kesimi sayesinde önü açılarak emzirme kolaylığı sağlayan üründür. Hamile ve lohusa dönemi için rahat, kullanışlı ve 1sağlıklı pijama, gecelik ve sabahlıkların yer aldığı hamile giyim takımlarını şimdi inceleyin.


Lohusa Anne, İç giyim ürünlerini ve anne adaylarına yönelik hamile lohusa pijama ve iç giyim ürünlerini ve aksesuarlarını, öncü markaların kalitesiyle sizlere sunuyor. Almira Lohusa , Ünvan : Coşar Tekstil San. Vergi Dairesi : Fatih Hocapaşa V. Fiyatları görebilmek için üye girişi yapmalısınız. Bayanlar için gözde olan diğer bir tercih nedeni olacak sabahlıklı pijama almayı da tercih edebilirsiniz.


Saten, şifon ya da penye kumaş içeriği ile alabileceğiniz modellerin üzerinde sabahlık giyme keyfini de sürebilirsiniz. Yumuşacık dokusu ile,nemi emen, diz izi ve çekme problemi yaşamayacağınız viskon örme kumaştan üretilmiştir. Hiç bir ürünümüzde polyester veya saten gibi (naylon içeren ) kumaşlar KULLANILMAMAKTADIR. Otantik İç Giyim , İç giyim ürünlerini ve anne adaylarına yönelik hamile lohusa pijama ve iç giyim ürünlerini ve aksesuarlarını, öncü markaların kalitesiyle sizlere sunuyor. Satışa sunulan tüm ürünler 1yerli üretim olup, üretiminde sağlığa zararlı herhangi bir materyal kullanılmamıştır.


Saç bandı ürün hediyesi olarak gönderilmektedir. Pijama altı belden lastik ayarlıdır. Hamile Çarşım, İç giyim ürünlerini ve anne adaylarına yönelik hamile lohusa pijama ve iç giyim ürünlerini ve aksesuarlarını, öncü markaların kalitesiyle sizlere sunuyor.


Ekru,Pembe,Krem ve Turkuaz renkleri bulunmaktadır. S,M,L,XL bedenleri mevcuttur. Terlik ürüne dahil değildir. Farklı ödeme imkanları, uygun fiyat ve iade garantisi ile kapınızda! Sabahlıklı lohusa pijama takımlarını uygun fiyat avantajı ve kapıda ödeme kolaylığı ile satın al.


Hemen sipariş ver, kapına gelsin! BEDEN KONUSUNDA KARAR VEREMİYORSANIZ SİPARİŞ VERİRKEN SİPARİŞ NOTU KISMINA BİLGİ İSTİYORUM YAZIN, EKİBİMİZ SİZİ ARAYIP. Telefonla Sipariş Favorilere Ekle. Listeme Ekle Karşılaştır Fiyat Düşünce Haber Ver. Yeni model ve en şık tasarımlarıyla kız çocuk pijama takımları Civilim.


Size özel fırsatlar için bir tık yeterli. Sevil sabahlıklı pijama takımı kapıda ödeme seçeneği ile Ceyizci. Tek tıkla ürünü inceleyip sipariş verebilirsiniz. Güvenli Alışveriş Gün İçerisinde aldığınız ürünü iade edebilirsiniz.


Seçili ürünlerde indirimleri ve özel fırsatları kaçırmayın! Tesettür mayo, haşema pijama, gecelik, eşarp, şal ve makyaj ürünleri aynı gün kargolama ve kargo bedava ile adresinize teslim. En beğendiğin ürünleri hızlı kargo avantajıyla hemen sipariş verebilirsin.


Sabahlıklı pijama takımı

BAYAN FANTEZİ GİYİM BAYAN FANTEZİ GİYİM Fantazi Gecelik Fantazi Elbise Fantazi Etek Fantazi Külot Fantazi Vücut Çorab.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar