22 Aralık 2015 Salı

Tivibu indir

Tarayıcınız şu an için desteklenmiyor. TiviBu yazılımı sayesinde dilerseniz telefonunuzda dilerseniz bilgisayarınızda izleyebilirsiniz. Hatta kaçırdığın dizi ve programları bir hafta boyunca dilediğin zaman i. TiviBu şimdi yüksek kalite yayınlarla bilgisayarınıza geliyor. Uygulama ile adet TV kanalına ulaşarak favori programlarınızı, dizilerinizi ve filmlerinizi takip edebiliyorsunuz. Ayrıca kaçırdığınız programları daha sonra tekrar izleyebiliyorsunuz.


Tivibu indir

Tivibu, televizyonunuza bağlılığınızı ortadan kaldırarak dilediğiniz zaman internet bağlantınızın olduğu her bilgisayardan televizyon kanallarına, tekrar yayınlarına, her türden film ve dizi seçeneklerine ulaşmanızı sağlayan yayın uygulamasıdır. Evet artık teknolojinin gelişmesi ile TV mantığı da değişiyor. Tivibu, internet üzerinden televizyon izleyebilmenizi sağlayan bir programdır. Hesabımdan giriş yaptığım zaman yine.


TiViBu TV Player kullanım bakımından oldukça basit ve. Tivibu’yu televizyonunuzdan, bilgisayarınızdan ya da cep telefonunuzdan izleyebilir, yayını dilediğiniz anda durdurur, geri alır, tekrar eder, yüzlerce kanal ve filme istediğiniz anda ulaşabilirsiniz. Not: Eklenti bana ait değildir. Dosya Scripti Buradan İnd.


Bilgilendirme amaçlıdır. Misafiriniz mi geldi yada trafiğe mi takıldınız ? Artık bunlar sorun değil. Sporun futboldan ibaret olduğunu düşünenler için hazırlanmış uygulamada UEFA Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi maçlarının özet görüntülerini, golleri anlık izleyebiliyorsunuz. AŞ tarafından yapılmış bir televizyon ve film izleme programıdır.


Tivibu, TTNET tarafından sunulan internet üzerinden TV izleme programıdır. Teknoloji olarak Microsoft Silverlight mimarisi kullanıldığı için eğer bilgisayarınızda yoksa Microsoft Silverlight eklentisini indirip kurmanız gerekiyor. Tivibu’nun A’dan Z’ye zengin içeriğini her yerde yaşayın. Arşivindeki yüzlerce filmden istediğinizi seçebilir, kaçırdığınız dizileri izleme imkanı bulabilirsiniz. This feature is not available right now.


Tivibu indir

TTNET’in dijital yayın platformu Tivibu’da iki farklı hizmet var. Eskiden hatırlıyorumda bilgisayarda televizyon izlemek için TV Kartları alırdık ama şimdi ayda sadece tl ile o kadar uğraş ve zahmete girmeden televizyon. PTV izleme keyfinizi çok yükseklere çıkaracak bir player bu playerı indirerek bir çok eklemeye de sahip olabilirsiniz. Smarttürk Web TV Gol akıllı cihazları üzerinden televizyon ve spor müsabakaları izlemek isteyenlerin keyifle kullanabileceği bir programdır.


O başlangıçta bizim veritabanı üzerinde 21. TiviBu İndir - Futbol Maçlarını ve Kanalları TiviBu ile İzleyin! LLC Online Dil Öğrenme Sistemi-dil destekli.


Mekana bağlı kalmadan dilediğiniz yerden televizyon izleme keyfinin. Halkımızın büyük bir çoğunluğu televizyon ile akşamlarını geçiriyor. Canlı televizyon izleme siteleri ile insanlar televizyonları rahatlıkla online olarak izleyebiliyordu. Benim için keyifli bir o kadar da doyurucu bir etkinlikti. Televizyon milletimiz için artık vazgeçilmezlerden birisi.


TTNet yetkilileri ile birlikte yapılan lansmandan sonra bol bol sohbet imkanım oldu. Tivibu, Turk Telekom tarafından sunulan internetten TV izleme programıdır. Tivibu uygulamasını Windows bilgisayarınıza kurup kullanabilirsiniz.


Tivibu indir

Eğer Mac OS X kullanıyorsanız ya da Windows’a kurulum yapmak istemiyorsanız Tivibu web tabanlı olarak da kullanılabiliyor. Eğer izlemek isteyip de izleyemediğiniz bir program, film, dizi v. Tivibu Kumanda Apk indir Tivibu Kumanda android telefon ve tabletlerde kullanılan Tivibu uydu alıcısını kontrol etme uygulamasıdır. Tivibu nun kumandasını evde kaybetseniz dahi hemen tabletinizden yada cep telefonunuzdan istediğiniz kanalı izleyebilirsiniz.


Sıkıntı kayıt defteri girdilerindeydi sanırım. Tivibu Cep, Android tanbanlı cep telefonlarına yükleyebileceğiniz, TV kanalına ulaşmanızı sağlayan, kaçırdığınız programları izleyebileceğiniz, istediğiniz an dilediğiniz filmi seyredebileceğiniz bir televizyon uygulamasıdır. Ben de tivibu indir -izle arayüzünden bağlanamıyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar