18 Aralık 2015 Cuma

Konya karapınar sahibinden arsa

Karapinar bölgesinde adet Arsa 36. Denize 4metre mesafede karapınarın tercih edilen lokasyonunda sağında ve solunda villa bulunan 4marsa sahibinden satılıktır. Arsa kategorimizde ise tarlalar, imarlı arsalar ve bağ bahçe gibi gayrimenkul türlerini bulabilirsiniz. Güncel emlak haberleri ve konut projeleri için tıklayın.


Konya karapınar sahibinden arsa

Mevkinde bulunan, tapuda arsa vasfıyla kayıtlı olan 1. Buraya ücretsiz ilan ver Konyada sahibinden satlık arsa. Arsa bedeli ve varsa gecikme zammı tamamen ödenmeden arsa tapusu verilmez. Kredi hesaplama aracında kullanılan değerler fikir vermek amaçlı girilen ortalama değerlerdir. SINIF TARIM ARAZİSİ OLUP HER TÜRLÜ TARIMA ELVERİŞLİDİR.


CİDDİ ALICILAR GELİP GÖRMEDEN KARAR VERMESİN. BUYUKBAŞ VE KÜÇÜKBAŞ HAYVAN ÜRETİMİNE UYGUN BÖLGEDİR. Emsallerine göre çok uygun.


Karapınar da SATILIK az eğimli zeytinlik TARLA 3. Bu içeriğin, görüş ve bilgilerin yanlışlık. Bu Adresde Satanda Alanda Kazanıyor. Konya Kiralık Arsa ilanlarını inceleyin.


Satılık Arsa İlanları ve Fiyatları - Arama Sonuçları. Aradığınız emlağı bulamadıysanız emlak talep formunu doldurarak emlak talebinde bulunabilirsiniz. Sahibinden ikinci el araba ilanlarına bakarken ilanlar arasında boğulmayacağınız düzenli ve sistemli bir kategorizasyonla aradığınızı kolayca bulabilirsiniz. Tapu kaydinda ana tasinmazin vasfi avlulu kargir alti. Projedeki kura çekilişi ile.


Yeni Nesil Kent Bilgi Sistemi. Bu sitede yararlanmakta olduğunuz hizmetler bilgilendirme amaçlıdır. Emlakçıdan veya Sahibinden. Resimli icralık arabalar burada !

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar