23 Aralık 2015 Çarşamba

The secret konusu

Kaza sonucu bir kız ölmüştür. Senaryonun gayet dramatik olduğu daha başından belli değil mi? Direksiyonda sevgilisi olduğu halde suçu kızımız üstlenir. An Do-Hoon (Bae Soo-Bin) yaptığı trafik kazasında birinin ölümüne sebep olur. Dizide Gil Ra IM dublörlükle geçinen güzel bir kızdır.


Kim Jo Won, biraz küstah, kibirli ve alt tabaka yani fakir insanların yaşantısından haberi bile olmadan yaşamıştır. Dizimizin konusu baya dram, Kang Yoo Jung savcı olan sevgilisi ile nişanlarını kutlamadan sonra eve dönerken trafik kazası geçirir ve birine çarparlar. Dizi, konusu ve oyuncu kadrosuyla ilgi çeken bir dizi.


Bu ilgi çekici ve popüler diziyi Kanal Feda ismiyle Türkiye’de yayınlıyor. Bugüne kadar Hint dizilerini yayına alan kanal ilgi çekici dizi yayınlarına Kore dizilerini de kattı. Gil Ra IM, gözde aktristlerin kıskandığı vücudu ve güzelliği olan bir dublördür. Secret Garden (Gizli Bahçe).


Bir gün yolları birleşir ve tuhaf bir eve girerler. Evdeki garip bir yaşlı kadın onlara içmeleri için şarap ikram eder. Min-Hyuk (Ji Sung) zengin bir ailede dünyaya gelmiştir. Yakışıklılık, zekâ da dahil olmak üzere her şeye sahiptir ancak hiç de nazik biri değildir. SEÇ İnsan Kaynakları ve Danışmanlık Hizmetleri A. Türkiye İş Kurumu Kanunu gereğince iş arayanlardan ücret alınması yasaktır.


Biri bir binanin en üst katindan düstügünde, evren onun iyi yada kötü biri olmasina bakmaz, Yerçekimi Yasa’sina tabi olarak yere çakilir. Yasasi da herkes için ayni ölçüde geçerlidir. Chun Sung-Woon (Kim Heung-Soo) büyük bir moda şirketinin yöneticisidir. Ailesiyle derinden zarar görmüştür. A-Reum, ABD’de okurken bekar bir anne olur ve eve döner.


The secret konusu

Noble my love da oyunculugunu hic begenmemistim adamin. Hele bazi yerlerinde ergen gibi sesi catallasiyordu. Bu karakteri de ona benziyor. Artik bizim diziler gibi Kore dekiler de hep zengin oglan fakir. Kim istemez ki, mutlu, başarılı, sağlıklı, zengin olmayı.


Ji Sung (Jo Min Hyuk) bu adam Protect the Boss dizisinde bu kadar yakışıklı bu kadar çekici değildi sanki. Belki buradaki karakterinden kaynaklıdır bilemiyorum ama bence yine de en iyi oynadıklarındandı bu karakter. Sonrasında da yerini Valid Love’a bırakacak.


The secret konusu

The Legendary Witch – Ekim. Mama’nın yerini alacak bir cumartesi-pazar draması geliyor. Oyuncuları şahsen beğendim, iyi seçim yapılmış.


Yoo Jung ise tüm dünyası yıkılsa dahi asla pes etmeyen acımasız bir kadındır. Dizinin konusu Min Hyuk’un eski sevgilisini öldüren Yoo Jung’a aşık olduğunda ortaya çıkan sırlar üzerine dayalıdır. Kim Yoon Jin(Song Yoon A) eski bir psikiyatristtir. Nam Sang Hyo, lüks bir otelde bölüm şefidir.


Zamanını düğün organizasyonları yaparak geçirir. The Vampire Diaries‘in de senaristi olan L. Eylül ayında yayın hayatına başlayan dizi. Anna Torv dizide Harriet Dunkley adında bir gazeteciyi canlandıracak, gizli komploları kovalayacak.


Fragmanda Anna Torv’u aksanıyla izlemek oldukça keyifli. Politik gerilim sevenlerin taleplerini de bayağı karşılayacak gibi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar