11 Aralık 2015 Cuma

7 Sınıf ingilizce 1 ünite appearance and personality

7 Sınıf ingilizce 1 ünite appearance and personality

Video bu yıl okutulacak MEB kitabına ve Tutku yayıncılığın kitabına uyumludur. Tüm ünitelerin videolarını kanalımda bulabilirsiniz. NİTE KELİMELERİ VE ANLAMLARI İNDİR (DİKEY YAYINCILIK) 7. Eğer sitemizden faydalanan bir İngilizce öğretmeni iseniz lütfen siz de kendi hazırladığınız yazılı sorularını, çalışma kağıtlarını, slaytları, kelime listelerini, etkinlikleri döküman yükle sayfasından paylaşınız.


Testleri çöz yeni müfredat testler, 7. Sayın İngilizce öğretmenlerim ve sevgili öğrenciler. Sınıf - İngilizce - Dersi 1. Aşağıdaki sıraladığımız aktivitelerle hem öğrenecek hem de eğleneceksiniz. Kelimeleri ve Anlamları. Adobe Acrobat Reader programı ile sorunsuz görünrüleyebilirsiniz.


En iyi çözünürlük için dosyayı masaüstü bilgisayarlarınıza indirin. Sayfamız İngilizce öğretmenleri tarafından sürekli olarak güncellenmektedir. Etkinlik Çalışmaları alt kategorisine eklendi.


7 Sınıf ingilizce 1 ünite appearance and personality

Haydi durmayın sizde testi çözün. Everybody is afraid to ask something to him. Bir kişinin karakterinin nasıl olduğunu öğrenmek istediğimizde karşımızdaki kişiye “What kind of a person is he? Haviland Suggère que la race présentée par Karl Bartsch des faits réels. Forumumuz MEB interneti ile açılır.


Yabancı ve Türk Öğretmenlerden Online İngilizce Dersleri. Daha önce belirlenmiş saatlerde saat boyunca,yabancı ve Türk İngilizce öğretmenleriyle İngilizce konuşma,okuma ve pratik yapma fırsatı. Bu gramer alıştırması ile dış görünüş ya da kişilik özelliklerini tarif ederken kullandığınız cümlelere anlam ve yapı olarak uymayan kelimeleri bulabilirsiniz. Her öğrencinin istediği her an ulaşıp baskı almaya gerek kalmadan çalışabilmesi için hazırlanmış bir test çözme sitesidir. A) What colour hair has your uncle got?


B) What does your uncle look like ? C) Is your uncle a lawyer ? D) Does your uncle like sleeping ? NGİLİZCE ÖĞRETEN VİDEOLAR - SMART TEACHER İlkokul, Ortaokul veya Lise. Biographies – Biyografiler 4. APPEARANCE AND PERSONALITY derslerindeki öğrendiklerinizi pekiştirmek için sizlere farklı aktiviteler ile destek olmak istedik. Com eğitim kaynakları, öğretmenler yardımlaşma forumu.


Kazanım Kavrama sorularına aşağıdaki test başlıklarının altında yer alan TESTİ ÇÖZ linklerine tıklayarak ulaşabilirsiniz. Son mesaj ncfom, ay önce. SINIF LİDER YAYINLARI 1. Unit Saving the Planet. Bu yazımızda sizler için İngilizce dersi 7. He’s cute : O sevimlidir, şirindir.


Millî Eğitim Bakanlığı öğretim programına tam uyumlu olarak yer alır. Hazırlık Sınavı ve Online Değerlendirme Sınavı ile öğrencinin başarısı ölçülür. Profesyonelce hazırlanan, çalışmayı zevke dönüştüren derslerle ve eğlenceli aktivitelerle ders çalışmanın keyfini çıkarın.


Yazılı Soruları (New 2). AppearancePersonality) 1. Read and number the sentences to make up a dialogue. Dikey Yayıncılık by okanelt. Some sentences can be changeable.


Because she is a very good friend. I like Sarah, but I like Shelia more than her. Cevapları verirken bazı yerlerde Türkçe çevirileri de verilerek sorular cevaplandırılmıştır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar