17 Aralık 2015 Perşembe

Sierra yaşamkent 2+1 kiralık daire

Mimarlık : Lejant Mimarlık tarafından şekillendirilmiştir. SİERRA YAŞAMKENT iletişim bilgileri, danışman profili ve tüm emlak ilanlarına ulaşmak için tıklayın! Kiralık daire ilanları ve kiralık ev fiyatları burada! Sierra yaşamkent konutlarında5.


REALTY WORLD ÇİZGİ GAYRİMENKUL YAŞAMKENT - Satılık ev ve kiralık ev ilanlarını incelemek isteyenler için yüz binlerce ilan arasından sizin için en uygun ilanı bulabilirsiniz. TL fiyatından başlayan 2satılık konut bulunmaktadır. Ankara yaşamkentte bulunan sierra yaşamkenti arayarak satış ofisi ile hemen randevu talep edebilirsiniz.


Proje, katlı bloktan meydana geliyor. Projede anahtar teslimleri hemen gerçekleşiyor. Ankara Emlak Ofisinden Kiralık Daire Fiyatları ve Kiralık Emlak İlanları sahibinden. Yaşamkent, Çankaya, Ankara.


Geniş Cepheli Konut Ve Merkezi Evler İçin Tıklayın! YENİHİSARDA SATILIK İMARLI TEK TAPU 663MARSA. Emlak ilanları satılık ev ilanları kiralık emlak ilanları satılık evler satılık daire kiralık daire mobilyalı kiralık ev satılık konut kiralık işyeri kiralık evler kiralık daireler satılık daireler kiralık yazlık satılık bina kiralık mağaza satılık dükkan emlak arama satılık yazlık evler emlak ilanı ver istanbul emlak ilanları kiralık konut satılık evler. AYYOLU-YAŞAMKENT ANA CADDE ÜZERİNDE.


Başkentte ilklere imza atan Next Level, şimdi de Ankara’ya farklı bir yaşam tarzı kazandıracak özel bir konut projesi sunuyor: Next Level Çayyolu. Avrupa Yakası ilçelerinden Kağıthane sınırları içerisinde yer almakta olan Hamidiye mahallesi Alp sokakta bulunan altı bin 9metrekare büyüklüğünde arsa üstünde Sarılar İnşaat aracılığıyla hayata geçirilmekte olan Mevsim İstanbul projesi katlı bloktan oluşuyor. Bu sitede yayınlanan ilanların tüm mülkiyet ve fikri mülkiyet hakları münhasıran “SAHİBİNDEN”e aittir. BU FIRSAT YILDA BİR GELİR ! Bu toprakları çok iyi tanıyoruz.


Panorama Evleri Konut Projesi kat planları, teslim tarihi, misal daire ve sosyal etkileşim alanları. Proje Pearl İnşaat aracılığıyla 17. Duru Life İzmir Duru Life konut projesinde toplam daire yer alıyor. Easily share your publications and get them in front of Issuu’s. Issuu is a digital publishing platform that makes it simple to publish magazines, catalogs, newspapers, books, and more online.


Discover Groups - Find groups based on your interests. Facebook Groups make it easy to connect with specific sets of people, like family, teammates or coworkers.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar