30 Aralık 2015 Çarşamba

Anlatımlı erkek hırka modelleri 2011

Umarım anlatımlı örgü hırka modelleri arayan ve yün örgü hırka modelleri örnekleri arayan bayanlara mutlaka ilham verecek şık ve güzel resimler bunlar. Anlatımlı erkek süveteri. Yazı göndermeden önce lütfen buraya bakmayı ihmal etmeyin. Burada tüm anlatımlı bebek yelekleri yer alıyor. Resimlerden hoşunuza gidenin üzerine tıklayarak yapılış sayfasını açabilirsiniz.


Anlatımlı erkek hırka modelleri 2011

Daha önce paylaştığımız bebek örgüleri yazısında da bebekler için harika örgü modelleri paylaşmıştık. Battaniye, yelek, hırka, atkı, patik hepsi yer alıyor. Sponsor Reklamlar : Bakimliyiz. Yazını yaşamaya başladığımız şu günler de ünlü Hırka firmaları yeni sezon için en güzel Hırka modelleri ni piyasaya sunmuş bulunmaktalar.


Yaz için hazırlanan Hırka modellerin de abiyemsi bir hava gözlenmekte. Ben bitirmek için dün gece (benim için) kadar geç kaldı benim hırka ve bitmiş giysi ile heyecan her türlü hissediyorum. Ben zaten farklı renklerde ikinci döküm planlıyorum o kadar. Nako akıllı yünden örgü bayan hırkası örülüşü,örgü hırka modeli Örgü Malzemesi: Orta kalınlıkta yünlü el örgü ipliği yak. DERYALI günler KAZAK örgü modelleri anlatımlı.


Erkek kazak modeli (anlatımlı). Ana Sayfa BEBEK yelek -hırka- süveter modelleri (anlatımlı). Modele ilmekle başlanıyor. MODEL BEBEK YELEĞİ MODELİMİZİN YAPILIŞI : Yeleğimize SEKSEN ilmekle başlanır. BEŞ sıra TEKLİ lastik örülür.


Daha sonra örnekDöşemeye başlıyoruz. ANLATIMI Ressimdeki örnegin tarifi veya açiklamasi. Gönderen MuratCAN zaman: 20:03. Bravo bebe yünü ve no. Bebeklerim için ördüğüm ilk örgü.


ERKEK KAZAK MODELLERİ-Reklamlar. Yün örgüsü kışlık erkek kazakları. Netten alıntı en güzel bebek yelek modellerinin işinize yarayacağını düşünüyoruz.


Toplamda 1adet bebek örgü yelek modeli bulunmaktadır. Bu videoda erkek ve kız bebekler için ahududu örgü modeli yapılışı ve anlatımı. Yaş erkek giyiminde neler moda ? Büyük beden ölçüleri parantez içindedir. Video anlatımlı olarak modellerimize ulaşabilirsiniz.


Kız bebekleri için oldukça fazla yelek modelleri bulunmaktadır. Site etiketleri: yapması kolay örgü hırkalar,basit örgü hırka modelleri,yeni örgü hırkalar ve anlatımları,anlatımlı örgü hırka modelleri,el. KOL: 2renk numaralı iplikle ilmek başlanır.


Bedendeki ilmeklerin örgüsü devam edecek şekilde örülecek. BEBEK YELEK MODELLERİ Yakalı bebek yelek örnekleri kız ve erkek çocuklarınada örülebilecek bir model 1-yaş 2-yaş 3-yaş bebek örgüleri. DantelAltın Başak DantelAltın Başak Dantel ÖrnekleriAltınbaşak DantelAnchor DantelAntik DantelAra DantelAra Dantel ÖrnekleriAra DanteliArkadaşça. Mekik Oyaları Mekik Oyaları,Bobbin lace Mekik,Oyaları,Bobbin,lace Mekik Oyaları.


Anlatımlı erkek hırka modelleri 2011

Yeni değişik erkek hırka modelleri kapıda ödeme en güzel. Yeni Sezon nakışlı hırka modelleri Fiyatı. Kazak Örnekleri Tarifi Malzemeler: 4g mavi orlon ip 1g beyaz orlon ip.


El örgüsü ve tığ işi hırka modelleri, örgü ve tığ işi videoları, örnekleri ve anlatımlı yöntemler, 10marifet. Benetton kadını bu sezon yine iddialı! Eskiyen Tişörtlerinizi Pul Boncuk işleyerek yenile.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar