11 Aralık 2015 Cuma

Dost görünen düşman ile ilgili sözler

Dost seçerken dikkatli düşman seçerken daha dikkatli ol. Sen verdikçe dost görünen çok olur. Düşmanlarınla öyle yaşa ki dost olduğunda yüzün kızarmasın.


Yabancı düşman değil dost görünen düşman nereden vuracağını bilir… Her elini sıkanla dost, her canını sıkanla düşman olunmaz… düşmanla ilgili resimli sözler. Bize dost görünen birçok kişi gerçekte dost değildir, bize düşman görünen birçok kişi de. Bu sayfada düşman ile ilgili sözler bulacaksınız. Düşman ile ilgili Söylenmiş Güzel Sözler.


En hakiki düşmanlarımız, kalbimizde yaşayan şu üç şeydir: Hırs, haset ve kıskançlık. Dost hem iyi görünen, hem iyi olan insandır. Aisopos) Akıllı düşman, akılsız dosttan daha hayırlıdır.


Dost görünen düşman ile ilgili sözler

Düşman ile ilgili en güzel ve efsane sözler, şiirler, anekdotlar, yazılar, replikler, atasözler ve deyimler demle. Sayfamızda en anlamlı dost kazığı sözleri yer almaktadır. Dost ile ilgili Söylenmiş Güzel Sözler. Dost, hem iyi görünen, hem iyi olan insandır.


Dost olmanın reçetesi, siz de iyi bir dost olun. Güzel Sözler Dost İle İlgili Güzel Sözler İnsan hiçbir yerde, kendinden iyi dost bulamaz. Dost Allah dostları o kişilerdir ki, insanlar dünyanın görünüşüne baktıkları zaman onlar, dünyanın iç yüzünü görürler. Ali Ancak ihtiyacı olmayanın, dostu vardır. Shakespeare Başıma geldiği için söyledim, en iyi dostundan sakın sakın sen seni.


Sümmanî Başka türlü davranmak açıkça gerekmiyorsa, herkesle dost olmaya çalış ama kimseye teslim olma. Cahil insan kendine bile düşman iken, başkasına dost olması nasıl beklenir. Dostu severim, ama düşmanı da. Dost gücümü, düşman ödevimi gösterir.


Dostluk Ile İlgili Özlü Sözler. Sende en iyi ne varsa, dostuna onu ver. Düşmanım dost olacağına düşman olsun daha iyi. Evlat Mesajları, Evlat İle İlgili Sözler. Ufak hatalar için dostunla darılmaktan sakın.


Açık kalple konuşan düşman içten pazarlıklı dosttan daha. Gerçek dost yanIış yaptığında seni uyaran, sonrasında ise koruyan kişidir. Aristoteles Dost elinden içtim baldan tatlıydı. Cicero Dost kara günde belli olur. Dost İle İlgili En Güzel Özlü Sözler Konusunda Bu alanda göndermiş olduğunuz mesajlar tüm ziyaretçiler tarafından görüntülenebilir.


Arkadaşını severken ölçülü sev. Bir yerden sonra öyle bir raddeye gelecektir ki, yaşadığınız mutsuzluklardan veya yaptığınız hatalardan zevk almaya. Riyakarlık ile ilgili sözler yazmakla bitmez. Bu gün sizin yanınızda dost görünen yarın sizin karşınıza düşman olarak çıkabilirler.


Belki bir gün düşmanın olabilir. Dargın olduğun zaman da ölçülü ol ki bir gün arkadaş olursun. Sıradan bir arkadaş, sizi asla ağlarken görmez.


Gerçek arkadaşın omuzları, sizin gözyaşlarınızdan sırılsıklam olmuştur. Açık kaIpIe konuşan düşman içten pazarIıkIı dosttan daha iyidir. En tehlikeli düşman, dost gibi görünen düşmandır. Bunun bireyseli de millisi de aynı derecede tehlikelidir.


Dost görünen düşman ile ilgili sözler

Bireyi, milleti ve milletleri birbirine düşürürler. Cefa yüzünden vefayı terk etme. Vefasızlık İle İlgili Sözler Bu güzel sayfamızda sizler için vefasızlık ile ilgili söylenmiş en güzel sözleri hazırladık.


Bazı kimseler birinden nefret etmeden başkasını sevemezler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar