17 Aralık 2015 Perşembe

Düğün oyun havaları listesi

Oyun Havaları iste size olmazsa olmaz oyun havalarimiz. Ister yeni altyapilariyla isterseniz geleneksel cizgisinden sapmadan super oyun havalari burda. Listenizi yapin favorilerinize ekleyin.


Düğün oyun havaları listesi oluşturmak için saatlerce müzik sitelerini mi geziyorsunuz? Biz sizin için birbirinden güzel listeler hazırladık. Seçin, beğenin, bir köşeye kaydedin! Bazıları günümüzde eskisi kadar popüler olmasa da hala düğün şarkıları listesi içeriğinde yer alan bu havalar mevcut.


Bu kategorilerden bir çoğu hala hayatımızın içindedir. Düğün için, oynamalık şarkılar şeklinde değerlendirebilirsiniz. Listemiz sırasıyla devam etmektedir.


Karışık, şarkılardır, seçmelerdir. Kına da daha çok genç kızlar eğlendiğinden ilave birkaç parçada düğün oyun havalarına göre farklılıklar olmaktadır. Aşağıda sunacağım listede bunu belirtmiş olacağım. Burada vermiş olduğum şarkılar kına gecelerinizde ve düğün nişan törenlerinizde çaldığım müziklerin sadece ve sadece çok ufak bir kısmıdır.


Düğün Müzikleri Listesi Nasıl Hazırlanır? Kına Gecesi sizin için önemliyse, hem üzülmek hem de oynamak gerek! Düğün Hazırlığı Sırasında Kız ve Erkek Tarafının Masraf. Son dönemlere damgasını vuran ve kimsenin yerinde duramayıp oynamasını sağlayan en yeni oyun havaları listesi. Düğün hazırlıkları, stresli günler, hüzünlü dakikalar, aksilikler ve daha bir sürü sıkıntı anlamına geliyor.


Düğün oyun havaları listesi

Yeni evleneceklere, onları onca masrafın üzerine bir de DJ’e para verme külfetinden kurtaracak bir şarkı listesi hazırladık. Kına gecesinden bekârlığa veda partisine ve tabii ki düğününüze dek hazırladığımız liste bütün misafirlerinizi mutlu edecek cinsten. Serkan Nişancı - Hıçkırık 02.


Faruk Bostan - Erik Dalı. Geleneksel Türk düğünlerinin olmazsa olmazlarından biridir oyun havaları. Müzik açılır, gelin-damat ve tüm konuklar piste çıkıp dans eder, eğlenirler! Bu yazımızda, eğlenceli bir düğün, unutulmaz dans gösterileri ve bol kahkaha için düğünlerde çalınan oyun havaları listesi hazırladık.


Pop, alaturka, RB, çiftetelli. Düğün organizasyonlarında en çok tercih edilen dans müzikleri ve oyun havaları listesini inceleyip, kendi düğününüz için bir şarkı listesi oluşturabilirsiniz. NOT : Normal bir düğün 20.


Ankaralı Coşkun – Ankaranın Bağları 02. Sanatcılar – Çekirge 03. Hayatı Tesbih Yapmışım 05. Naz Müzik Kurumsal Albümler Videolar İletişim.


Düğün oyun havaları listesi

Nostaljik şarkılar Türkçe Müzik listesi. Düğün Salonları, Gelinlik Modelleri, Düğün Fotoğrafçıları, Davetiye, Nikah Şekeri, Düğün Organizasyon ve birçok düğün firmasını keşfedin, fiyat teklifi alın! Mpindir müzik yükle şarkı listesi oluştur.


Bölge halkları göç yoluyla karıştıkça, kültürler de karışmaya başlamıştır. Artık oyun havaları bölgelere has olmaktan çıkmış herkesin olmuştur. Peki benim gibi solist olmayan gelin adayları oyun havası için müzik listeniz hazır mı? Ben ufak ufak hazırlamaya başladım ve farkettim ki bu konu da çok cahilim Oynama da sıkıntı yok ama dağarcığım kısıtlı Ben aklıma gelenler ile başlıyorum ve yardımlarını bekliyorum.


Logosuz,Düğün Havaları - Halay Havası. Kürtçe oyun havaları kategorimizde hareketli düğün oyunları içerisinde Halay, Grani, Cida, Gowend gibi Kürt müziğinin en güzel eserlerini bulabilirsiniz. Kürt düğünlerinin en güzel mp3lerine şarkılarına bu kategoriden ulaşabilirsiniz. Playlist aracılığı ile bu şarkıları sıra ile dinleyebilirsiniz. Samet Burak Ay - Tribin Olurum04.


Ceylan – Entarisi Dım Dım Yar 05. Sibel Can – Çantada Keklik 06.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar