12 Ocak 2017 Perşembe

Optimum çarşamba günü sinema fiyatları

Cinemaximum Optimum İzmir sinema salonundaki filmleri ve seanslarini ögrenmek, dilediginiz filme bilet satin almak için tiklayin. Her Çarşamba Cinemaximum Günü. CINEMAXIMUM OPTİMUM İZMİR Akçay Cad. Optimum Outlet ile her gün indirimin, sınırsız eğlence ve alışverişin tadını çıkarın!


Sitemiz üzerinden detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz. Göztepe Optimum Avşar sineması hakkında bilgi alıp, bilet fiyatlarına, seans bilgilerine, salonun telefon numarasına Biletinial kalitesiyle hemen ulaşın. E-bültenimize abone olun etkinlikleri.


BİLET SATIN AL MENÜSÜNE TIKLAMADAN ÖNCE SEANS SAATİNİ SEÇİNİZ. Siccin (Film Detayı) Seans Bilgileri. Göztepe Avşar Optimum sinema salonunda gösterimde olan filmler ile film seanslarını görüntülemek ve bilet almak için hemen tıklayın!


Aslan Kral, yavru bir aslan olan Simba’nın maceralarını konu ediyor. D filmler için de geçerli olacak. Her Filmde ve Her Seansta Geçerli! Cinemaximum MAdana AVM sinema salonundaki filmleri ve seanslarini ögrenmek, dilediginiz filme bilet satin almak için tiklayin. Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır.


Adana Optimum Avşar sinema salonunda gösterimde olan filmler ile film seanslarını görüntülemek ve bilet almak için hemen tıklayın! Böylece film fiyatına iki film izlemiş olursunuz. Normal şartlarda ödeyeceğiniz sinema bileti fiyatlarına aşağıdaki cinemaximum bilet fiyatları kısmından ulaşabilirsiniz. Yılının sonuna yaklaştığımız şu zaman itibari ile fiyat ortalaması - TL aralığın da değişmektedir.


Tabi değişkenlik Filmlerden ve izleyicinin öğrenci veya tam bilet kullanmasından kaynaklanıyor. Adana Optimum, sinemasever Adanalı ziyaretçileri için kampanyalarına bir yenisini daha ekledi. MediaMarkt-Saturn Retail Group’a bağlı MediaMarkt, dünya markalarını Alman uzmanlığı ve uygun fiyatlarla müşterilerine sunuyor. The Lion King, yavru bir aslan olan Simba’nın maceralarını konu ediyor.


Gişede görevli konu kapsamında sizi bilgilendirecektir. Peki nerelerde Cinetime sinema salonları bulunmaktadır? Fransız filmlerinin meşhur yüzlerinden Louis Garrel’in bu sefer hem kamera önünde hem de yönetmen koltuğunda yer aldığı filmde, 90. Sesinde Aşk Var, hayatına yön vermesi gereken bir dönemde aşık olması ile tüm dengesi bozulan genç bir kızın hikayesini konu ediyor. Deniz, anne ve babasını küçük yaşta kaybetmesinin ardından dedesi ile birlikte büyeyen genç bir kızdır.


D Dahil ve Hariç Seçenekleri ile. Ankara Cinemaximum Bileti için indirimli biletler. Lütfen film bilgileri için iletişime geçiniz. Hızlı ve Öfkeli: Hobbs ve Shaw.


Bu sinemada oynayan filmler. Optimum Avm her Çarşamba düzenleyeceği sinema bileti kampanyasında vizyon filmlerini TL ücretle izleme fırsatı sunuyor. Halk günleri çoğunlukla Pazartesi ve Çarşamba günleri olmakla birlikte bazı sinemalarda değişkenlik gösterebiliyor. PAZARTESİ VE ÇARŞAMBA GÜNLERİ REZERVASYON ALINMAMAKTADIR. Sevilen bilgisayar oyunundan beyazperdeye uyarlanan Angry Birds filminin devam halkası olan yapımda, uçamayan kuşlar ve yeşil domuzların yaşadığı maceralar konu ediliyor.


Cinecity Kipa en yeni filmleri inceleyebilir, online bilet alabilirsiniz. Mayıs Çarşamba günü yaşındaki kızım, kızımın arkadaşları ve onların ebeveynleri dahil kişilik bir. Sinemaya halk günü gidin, tasarruf edin. Türk sinemasının son yıllarda kaliteli yapımlarla ön plana çıkmasıyla sinema salonları çoğalırken, buna paralel artan rekabet ortamının getirdiği uygun fiyatlar sayesinde artık.


CANPARK - Hayatın Her Rengine ve Keyfine Dokunun. Bu nedenle bir tam bilet liradan satışa sunuluyor. Bir alana bir bilet bedava olduğundan sinemaseverler kişi başı lira vererek vizyondaki filmleri izleyebiliyorlar. Her çarşamba günü ise sinema bileti liradan satılıyor. Cuma, cumartesi ve pazar günleri ise hafta sonu fiyatları geçerli.


BKM yapımı “Öldür Beni Sevgilim” filminin oyuncuları İzmir Optimum’da gerçekleşen özel gösterimde binlerce İzmirli sinemaseverlerle bir araya geldi. Gösterimden saatler önce fuaye alanını dolduran sinemaseverlerin akını öğlen saatlerinden itibaren başlayarak çığ gibi. Optimum AVM `den Sevgililer Günü Kampanyasıİzmir Optimum AVM de 8-Şubat tarihleri arasında aynı gün içinde toplamda 250TL ve üzeri alışveriş yapan Optimum Club üyelerine Bisquitte`den çift kişilik meni ve çift kişilik sinema bileti hediye edilecektir. TL en ucuz sinema burada :) Seval Novembro 1. Normal bir filme gidecekseniz yeterli bir sinema. Ancak özel görüntü ve ses performansı arıyorsanız gelmeyin.


Cinayet Süsü, gizemli bir seri katil vakasını çözmeye çalışan cinayet büro ekibinin maceralarını konu ediyor. Limonata ve Ölümlü Dünya filmlerinin yönetmenliğini üstlenen Ali Atay? Uğur Yücel, Cengiz Bozkurt, Binnur Kaya, Feyyaz Yiğit ve Mert Denizmen gibi isimler yer alıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar