16 Ocak 2017 Pazartesi

Bursa başaranda olay

Olay yerinde yapılan incelemelerde adet boş kovan bulunurken, üze. K isimli vatandaş Suriyeliler tarafından bıçaklanmasıyla başlayan gerginlik bu akşam da devam etti. Olay yerine gelen çok sayıda polis grubu sakinleştiremeyince çevik kuvvet polisi çağrıldı.


Slogan atan grubu çevik kuvvet sakinleştirmeye çalıştı. Pedallar bu kez farkındalık için döndü. Bursa’da Suriyeli Gerginliği! Konya, Ankara ve Aksaray sınırında bulunan Tuz Gölü, yaz aylarında adeta ziyaretçi akınına uğruyor.


Kimisi doğa hobisini gidermek, kimisi tuzlu suda yürüyerek şifa bulmak, kimisi ise gezinti. Sayın Hüseyin Ovak, Bana göderdiğiniz B5A gübreyi damlama sulama yoluyla bodur elmalarıma,Japon eriklere, hurma ve cevizlere verdik. Fakat anlayamadığımız gelişmeler oldu bu sene. Budamacılar ağaçları budamaya geldi bizim ağaclar yapraklarını dökmediği gibi yapraklar yeniden canlanmaya,şeftaliler yeniden yaprak vermeye,tam bodur elmalar ve Japon erikleri çiçek açmaya. Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı mahfuzdur.


Kaynak gösterilmeden alıntılanamaz. Fazla büyütmemek lazım dedi. Burda bazen baligi iskaladigimizda ayni suruye atilan tas misalinde verdigimiz olay gerceklesir, darbeden urken kefal surusu , zipkinin darbe noktasindan bir anda heryana dagilir dagildigi gibi gerisin geriye darbe noktasina ya biraz once ne oldu dercesine merakla toplanirlardi.


Bu refleksiv hareket bir kac saniyede olan bir olaydir. Bazen kullanıcılarımızdan “Cihazım dondu, hiç bir tuşa veya dokunmaya cevap vermiyor, ne yapmalıyım” şeklinde mesajlar geliyor. Bu durumda da cihazda hiç bir tuş veya ekran cevap vermiyor.


Bursa başaranda olay

Bu tip donmaların yaşandığı durumlar da genelde aşağıdaki gibi oluyor. Genelde de böyle olmuş geçmişe baktığımda. Yarın veya sonraki günlerde kar satışları gelebilir. Son Sinyalin Uçurumdan Geldiğini Öğrenen Baba Adeta Yıkıldı Antalya’da sivil havacılık okuyan yaşındaki üniversite öğrencisi Eyyüphan Yıldız’dan aydır haber alınamıyor. Adana’dan oğlunu bulmak için Antalya’ya gelen gözü yaşlı baba İhsan Yıldız, sokak sokak gezdiği her yere oğlunun fotoğrafını kayıp ilanı.


Karacasu haber sayfamızda Karacasu haberleri okuyabilir, Karacasu son dakika haberleri ve güncel Karacasu gelişmelerini görebilirsiniz. Part MCY yapmıştı linki E Sport Asıl maceranın basına dönersek NBM sport güzel arabaydı hos arabaydı ama ocagıma incir ağacı dikti desek yeridir bi araba bin masrafla yürümez mi yürümedi (burdaki yürüme kavramı insandan insana değişir bana göre yürümedi) Neticede ustanın biri test sürüsü yapacam derken perte cıkarttı. Ben gereğini yapacağım dedikten sonra bir komutanın başka bir talimatı olmadıktan sonra benim yapabileceğim herhangi bir şey söz konusu değil, ifademde de belirttim dönemin Genelkurmay başkanı bile şuyu vukuundan beterdir diyor.


Yani böyle bir sözün bile çıkması çok tehlikeli bir olay.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar