11 Ocak 2017 Çarşamba

Barbie deniz kızı oyunu

Gece uyumadan önce sürekli kendini deniz içerisinde, balıklarla birlikte hayal ediyor. Bir gün uyandığında kendini denize yakın bir yerde buldu. Ona deniz kızı olma fırsatı sunuldu! Yalnız buna o fırsatı verenin kim olduğu bilinmiyor.


Balıkları ve yüzmeyi seven barbie deniz kızı oluyor. Oyuna ilk başladığınızda barbie için uygun olan kostümü seçiyorsunuz ve sonra bir anda kendinizi denizin dibinde buluyorsunuz. Denizde bazı zararlı balıklar bulunuyor, bunlara çarpmamaya dikkat edin. Deniz Kızı Barbie Öpüşme Oyunu ile aşık olduğu delikanlıyı öpmek isteyen Barbienin arkadaşına yakalanmaması gerekiyor.


Eğlenceli oyunumuza başlayarak güzel kızımızın yakalanmadan doyasıya sevgilisiniz öpmesini sağlamalısınız. Eğer yakalanırsanız oyunumuz sona erer. Farenizle tıklayarak aşık çiftimizin yeteri kadar öpüşmesini sağlayarak sonraki bölüme. Barbie suyun altında deniz kızı olmaya karar vermiştir.


Barbie deniz kızı oyunu

Birçok özel kıyafeti olan barbie şimdi bunlardan birini giymek zorundadır. Deniz en güzel ve en becerikli deniz kızı olmak için çok iyi hazırlanmanız gerekiyor. Barbie, sihirli sörf şampiyonu denizkızı Merliah olarak geri dönüyor!


Serinin heyecan verici ikinci bölümünde kahramanlarımız sörf şampiyonası için Avustralya ya gider. Kötü kalpli denizkızı Eris i durdurmak için harekete geçerler. Merliah ın yeni serüveninde kahramanımız hayat konusunda birçok ders alır. Barbie Deniz Kızı Oyunu nda güzeller güzel kızımızı kendi tarzlarınıza göre hazırlayarak gerçek bir deniz kızına dönüştürmelisiniz. Eğlenceli giydirme oyunumuza hemen play butonuna basarak başlayabilirsiniz.


Ekranın sağında bulunan butonlara farenizle tıklayarak tüm seçenekleri görüntüleyin ve içlerinden hoşunuza gidenleri seçerek zevkinize göre hazırlıkları. Sitemiz yenibarbiegiydirmeoyunlari. Barbie arkadaşlarının denizde kaybettiği eşyaları bulmak için deniz kızı olması gerekiyor, oyun başlangıcında deniz kızı kostumünü seçip denize giriyorsunuz, daha sonra tüm eşyaları toplamalısınız ayrıca gelen çiçekleride toplayıp puan yapabilirsiniz. Ok bilgisayarımız da bulunan tuşlarıyla yüzüyorsunuz.


Barbie Deniz Kızı Makyaj , oyunda amacımız deniz içerisinde yaşayan ve çok güzel olan bir deniz kızına çok güzel bir şekilde makyaj yapmak. Oyunumuz içerisinde Barbie kızımızın bir benzeri deniz kızı oluyor ve deniz içerisinde yaşıyor. Deniz içerisinde yaşayan barbie kızımızın güzelleşmesi gerekiyor.


Barbie deniz kızı oyunu nda, güzel barbieyi giydireceğiniz kıyafetler ve uygun aksesuarlar ile en güzel deniz kızı yapmanız gerekiyor. Bebek Barbie bir gün süreli deniz kızı oluyor. Birbirinden şık kıyafetler ile bu çok da zor olmayacak. Aşık Deniz Kızı oyunun da aşık olan deniz kızı erkek arkadaşını öpmek istiyor. Fakat çok utangaç olan deniz kızı etraftaki meraklı gözlerden çok çekiniyor.


Sizin yapmanız gereken ise aşık olan deniz kızını etrafta meraklı insanlar yok iken erkek arkadaşı ile öpüşmesini sağlamalısınız. Selin, Leyla ve Nazlı, anne ve babalarını bir trafik kazasında kaybederler ve hayatları alt üst olur. Barbie ve Ariel Düğün Hazırlığı oyunlarımız da güzeller güzeli Barbie evleniyor. Ariel ise onu düğün için hazırlaması gerekiyor. Ariel’e yardım ederek Barbie’yi en güzel gelin yapın.


Barbie deniz kızı oyunu

Güzel Bol skorlu oyunlar diler. Barbie Deniz Kızı oyunu muzda sizlerde şimdi deniz kızı prensesimiz barbie için harika bir şekilde desenlerde kıyafetler oluşturup oyunda eğlenmeye var mısınız. Oyun başladıktan hemen sonra oyna tonuna basın ve daha sonra ise de Fare ile sizlerde harikalar oluşturun.


Oyunda herkese keyifli dakikalar dileriz. Onun çiçekleri toplamasını sağlayacak daha sonrada balıklardan kaçmasını sağlayacaksınız. Oyun yükledikten sonra Play butonuna basarak oyuna başlayın. Barbie Deniz Kızı ile birlikte çok güzel bir Slime yapıyoruz ve Slime oyunları oynuyoruz :) Barbie bebek oyuncakları ile oynadığım tüm Barbie oyunları, çizgi film tadında videoları.


Tüm cilt kürlerini uyguladıktan sonra deniz kızının saç modeli, elbisesi ve makyajını yapabilirsiniz. Barbie denizkızına dönüşmeli ve bunun için sizler oyuna giriş yaparak en uygun şekilde giydirmelisiniz. Ardından denizin derinliklerine dalarak inci kolye yapabilmesi için Barbie’nin deniz altındaki incileri bir bir toplamasına yardımcı olmalısınız.


Veteriner barbie Sporcu barbie Dansçı barbie Şekerci barbie Barbie alışverişte Barbie okulu Kraliçe barbie Barbie Deniz Kızı Sinirli Dondurma Oyunu Yemekteyiz Oyunu İki Kişilik Araba Yarışı Bela Baloncuklar Oyunu Ateş ile Su Oyunu içecek Yarışması Oyunu iki kişilik macera oyunu Prens ve Prenses Elope Oyunu Kendine Aşık. Oyun Adı: Barbie Deniz Kızı Kategori: Barbie Oyunları Barbie Deniz Kızı 17. Bu baloya diğer deniz kızları ve deniz canlıları da katılacak ve Barbie özenle hazırlanmaya başladı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar