26 Ocak 2017 Perşembe

Erkek sevmediği kadınla öpüşür mü

Erkekler sevmediği bir kızla öpüşür mü ? Hele ki bu erkek sevmediği bir kızla çıkmayan bir erkekse ? Güncellemeler: Takip Et. Selam, girişi hemen burada kesip konuya giriyorum. Konumuz “Erkeğin sizi sevip sevmediğini anlamak” (Offf bu da pek yorucu bir konu) Evet sevgili okurlar bugün gerçekten roket bilimi kadar karmaşık bir konuyla birlikteyiz çünkü sanıldığı üzere tek bir ırk ve iki cinsiyet değiliz. Celtic astrolojisi agaçlara dayaniyormus. Ona göre dogdugunuz gün, hangi agaçtan geldiginizi ortaya çikariyor.


Mü’min aklını kullanmalıdır ki müslüman olsun. Babası bir başka köyden Cevriye isimli bir kadınla evlendi. Onun elinden çekmediği acı yokmuş. Aile çağlar boyu savaşlar içinde yaşama mücadelesi vermiş, çeşitli zorlukları kadın erkek birlikte dayanışma ile göğüsleyerek bu günlere gelmişlerdi. Sevgiliniz yani, mastürbasyon kişisel bir doyumdur.


Sevgili olmak önceleri çocukça da olsa zamanla cinselliğe dönüşür. Bunun ilerlemiş boyutu toplumun kabul etmediği eşcinsellik oluyor. Bir erkek ölürken kıpırdayan son yeri, kalbidir. Bir kadın ölürken, dili… Erdemli bir kız öpüşür ama aşık olmaz, dinler ama inanmaz ve terk edilmeden önce terk eder.


Bu gece bir daha asla doğmayacağını düşün ve ona göre yaşa. Eşcinsel olsalar bile hayallerinde kadın ile erkek öpüşür ve kendisini de o kimliklerden birinin yerine koyar. Bu duygu cinsiyetçi bir biçimde kliplere de tezahür edince komik bir durum ortaya çıkar işte.


Hal böyle olunca da eşcinsel erkek ile kadın yakınlaşması lezbiyen yakınlaşması duygusu uyandırır insanda. Star TV’nin yeni dizisi olan Kaçak Gelinler İzmir’den İstanbul’a kaçan üç gelin adayının İstanbul’daki hayat hikayelerini anlatıyor. Gelinlik provasından, nikah masasından ve düğün salonundan kaçan üç kadının yolları İzmir’den İstanbul’a giderken kesişir. Aynı şekilde, cinsel yaşamımızda hoşlandığımız etkinlikleri arttırarak, cinsel.


Komik Twitter Sözleri Komik Twitter Yazıları En komik twitter sözlerini sizler için bu yazıda hazırladık arkadaşlar. Sizlerinde bildiği daha komik sözler varsa yorum bölümünden lütfen gönderin. Bugünde komik sözlere taktım kafayı bakalım beğenecekmisiniz. Gel bir ihtilal yap,gönlümdeki skolastik düşünceyi esnet,Bitir şu Ortaçağı. Erkek yazarın erkek ka­ rakteri anlattığı, anlatıcı sesinin çoğu zaman erkek karakterin sesiyle bütünleştiği Anayurt Oteli’ni irdeleyen Özden Sözalan’a göre, kimliği belirsiz bir kadının bıraktığı izlerde kendini ara­ yan bir erkeği anlatan bu metin de aynı çabayı, nesneleştirilen kadınlar üzerinden edinilen.


Yine eski zamanlarda bir erkek de çok defa karısının yüzünü ancak evlendiği gece görebilirdi. Evlenmeler, görücü usuliyle yapılır, gelin erkeğin kadın akrabaları tarafından görülür, münasip bulunduğu takdirde söz kesilir ve evlenme bu şekilde tahakkuk ederdi. Bugün Nisan parça eşya Böyle bir işe neden kalkıştım, bugün anladım. Bugün size bir hikâye anlatacağım bu eşyalarla ilgili.


Hiç kullanmadığı ya da hiç sevmediği bir şey insanın evinde nasıl dururun cevabı olan hikâye.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar