9 Ocak 2017 Pazartesi

Eğlenceli ilginç testler

Eğlenceli ilginç testler

Günlük hayatın sıkıcılığından kendini test ederek kurtul! Bizimle iletişime geçin. Bu yazıda sizlerin de katılabileceği farklı ilginç psikoloji testini sizlerle paylaşacağım.


Testi bir performans testi gibi yapmak için, öncelikle e-posta. Bilinçaltınızı meşgul eden düşünceler çoğunlukla seksle ilgili. Fatih Terim mi, Şenol Güneş misin? Bağımlılık yapan ListeList Quizleri.


Testler ListeList Testleri. Game of Thrones Testini Çöz, Kişilik Yurt Dışı Seyahati Ödülünü Yakala! Kim Milyoner Olmak İster’in Milyonluk Final Sorusundan Kaçını Doğru Cevaplayabileceksin? Ev almaya gerçekten hazır mısınız? Bu bölümde ilginç ve eğlenceli testler yeralmaktadır.


Kira ödemek ve her yıl ev sahibinizle pazarlık yapmak yerine mortgage taksitleri ve tamiratlara para ayırmaya hazır mısınız? Ev sahibi olmak için ne kadar hazır olduğunuzu finansal ve duygusal olarak ölçümlemeniz. Eğlenceli testimiz işte bunu anlamanıza ya. Kişilik, ilişki, kariyer testleri ve psikolojik testlerimizi çözerek kendinizi tekrar keşfedin!


Sevgi dolu bir insansınız aslında en basit haliyle aşık olmaya aşıksınız. Bazen sadece bir merak duygusunu tatmin etmeniz gerekir. Bir çevrimiçi anket göndererek dünyanın dönmesini sağlayan bu ‘çok merak edilen’ sorulara hızla yanıtlar alın.


Güncel olaylardan haberdar olun. Burada bin yıllarca ayrı ayrı halklar tarafından yaratılmış, insanların mantıkla düşünüp konuşmasına hizmet eden ilginç bilgiler de toplanmıştır. Boş zamanlarını daha verimli geçirmek için çeşitli eğlenceli bilgiler de tasarlanmıştır. Parmak cetveli: Birçok insan, bir şeyin ebatlarını açıklamaya çalışırken ellerini kullanır. Artık her tür nesnenin ölçülerini çok daha doğru bir şekilde açıklayabilirsiniz!


Bu yaratıcı icat, mutfak tezgâhınızın ya da yatak odanızdaki pencerenin ne kadar genişlikte olduğunu göstermenize yardımcı olacak. Bu tüyler ürpertici ve komik bir sonla biten ufak bir oyun. Hepsini birden okumayin, tüm adımları sırayla yapın.


Yalnizca dakikanizi alacak. Bu sorular hiç kolay lokma değil. Birbirinden ilginç zeka ve dikkat testleri Zeka ve dikkat testi çözmek o kadar kolay iş değil. Aperatifler, Kahvaltılık, Salatalar Çorbalar,.


Sayfamızda hoşça vakit geçirebilirsiniz. Mutfak, ofis, yatak odası veya sürücü koltuğunda nerede olursanız olun, farklı araçlar ve yeni cihazlar günlük. Bu mesajin sonunda sana bir soru sorulacak.


Aklina ilk gelen seyi soyle. Ama kesşnlkle bekleme test amacına bu şekilde ulaşıyor. Yaklaşık dakikalık saçma videoların yer aldığı sitede ilginç videolar izleyerek kafanızı dağıtabilirsiniz. Kanallar arasında zaplama yapmak için fare ile site de herhangi bir yere tıklamanız yeterli.


Böcekleri çıplak ayakla ezebilecek, örümcekleri tutup gece yarısı bahçeye geri bırakabilecek bir çılgındır yay. Neredeyse yay burcunda doğan herkes yanlış cinsiyetle dünyaya geldiğini düşünür. Kadınsa keşke erkek olsaydım, hayat daha eğlenceli olurdu” erkekse” ah be hayat kadınlara güzel” diye düşünür.


Eğlenceli ilginç testler

Matematik dondurma gibidir, hayal ettiğinizden çok daha fazla çeşidi vardır. Eğer çocuklarınızın tek yaptığı şey matematiği ders kitaplarından öğrenmekse, onlara brokolili dondurma yediriyor gibi olursunuz. Psikolojik testler için NeoTempo!


LGİNÇ MESLEKLER – LABORANT İlginç meslek sahipleri ile kendi sektörleri hakkında röportaj yapacağımız bu seride ilk yazımıza alanında genç ve başarılı bir Laborant ile röportaj yaparak başlıyoruz: Berna Avcı Laborant nedir?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar