18 Ocak 2017 Çarşamba

Giymediğimiz kıyafetleri nereye verebiliriz

Giyilmeyen Kıyafetleri Nereye Verebilirim? By Yeşil Yama on 18/02/20YEŞİL GARDIROP. Gardırobunuz dolup taşmaya başladı. Daha da kötüsü en fazla kere giyip, bir kenara bıraktığınız bir sürü kıyafetiniz var.


Artık el atmanın zamanı geldi diye düşünerek, bir gününüzü ayırdınız. Başlıkta da belirttiğim üzere giy(e)mediğim bir çok kıyafetim var ve atmak da istemiyorum ancak çok yer tutuyorlar acaba bunları değerlendirecek yerler. Kullanmadığınız elbiseleri ne yapıyorsunuz? Giymediğimiz kıyafetleri nereye verebiliriz ? KIŞA GİRMEDEN YİNE YKF TAKAS PAZARINDA BULUŞALIM! Dolayısıyla fazla kıyafetlerimizi tanıdıklarımıza da verebiliriz.


Geri Dönüşüm Atık Kağıt İşçileri. Diğer bir seçenekse temizlediğiniz kıyafetleri geri dönüşüm işçilerine teslim etmek olabilir. Ben son olarak bu yolu denedim ve hedefime ulaştım. Hem de kıyafetleri bir yere taşımama veya göndermeme gerek kalmadı. Rotatifler, Türk basın tarihine damgasını vuracak Hürriyet için dönüyor ve Türkiyeyeni bir gazeteye uyanıyor.


Mayıs 1948’de okuyucusuyla buluşan. Sayın Yardımseverler, Lösemili çocuklarımıza ve Vakfımıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Moda konferansı için geri sayım başladı. Türk kadını, zorlu ama büyük bir zaferle sonuçlanan Kurtuluş Savaşımızın unutulmaz bir sembolü olmuştur.


Bu büyük zaferi izleyen Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun en coşkulu, ulusal bilinç ve bütünlüğümüzün en yüksek düzeyde olduğu yıllarda bundan Devamı. SİZİN DE YAPABİLECEĞİNİZ ŞEY VAR! Serra Yılmaz‘la Emine Uşaklıgil’in pek çok ortak noktası var: köklü ailelerden geliyor olmaları, uzun yıllar yurtdışında yaşamaları, dolayısıyla “çok dilli” ve “çok. Bazen bir şeyler not almak lazım oluyor, bunun da göz önünde olması gerekiyor.


Eve gelirken marketten alınacak malzemeler, çocuğun veli toplantısının saati gibi, gün içinde kendinize ya da çevrenizdekilere bir şeyler hatırlatmak için bir not panosu epey işe yarıyor. Artık giymediğimiz bütün kıyafetleri ihtiyacı olanlara vereceğiz. Taksi kullanmayıp çocuklarımıa daha temiz bir dünya sunacağız.


Elektirik ve suyu daha az kullanmaya özen göstereceğiz, doğalgazı yakmadan önce daha sıkıca giyineceğiz. Enerji kaynaklarının sonu geleceğini bilerek yaşayacağız. Dünya bizim olabilir ama.


Edirnekapi, Istanbul, Turkey, Zeytinbağı Otel.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar