23 Ocak 2014 Perşembe

Formback hamam dikkaldırım

Formback hamam dikkaldırım

Kendimi daha özel hissetmek istiyorum. Beklentilerinizin Çok Ötesinde! Sağlığınıza önem veriyorsanız, termal suyun dağıttığı şifadan siz de yararlanmalısınız! Tesiste termal suların aktığı geleneksel Türk hamamı, sauna ve kapalı yüzme havuzunun bulunduğu bir SPA merkezi vardır. Gününüzü, tamamen dinlenmek ve yenilenmek için ayırmayı planlıyorsanız, hiç kuşku duymadan burayı seçebilirsiniz.


Tesis oda kahvaltı konseptinde hizmet vermektedir. Tesiste bulunan açık restaurant, kapalı restaurantta yemeklerinizi yiyebilirsiniz. Tesis, havaalanına km, şehir merkezine km, otogara km uzaklıktadır. Deniz ve Havuz Özellikleri.


Tesisin kapalı havuzunda keyifli günler geçirebilirsiniz. Otel,konaklama,hamam,rekreasyon merkezi. Dilersen otelde öde dilersen kredi kartıyla anında ödeme yap. Otel merkezi bir konuma sahip olduğu için bir çok eğlence ve gezi mekanlarına oldukça yakındır. Resepsiyondaki şirin bayanın güler yüzlülüğü ayrıca bilinmesi gereken bişey.


Formback hamam dikkaldırım

Hangi Dönemde yapılmış olursa olsunlar, hamamlar, toplumların kişisel temizlik ve arınma ihtiyaçlarını karşılamakla beraber, sosyal faaliyetlerin bir bölümün gerçekleştirdiği mekanlar olması sebebiyle de önemli yapılardır. Hamam ve Masör Aladdin abi bu işte son nokta Fatih Akın. Yoğun geçen iş dünyanızın bedeniniz de,beyninizde ve ruhunuzda açmış olduğu o karmaşayı ve huzur boşluğunu yaşam merkezimizin tüm birimlerinde uzman kadromuzla pozitif enerjiye dönüştürebileceğimize inandık. Osmangazi Bölgesinde Hamam mı Arıyorsunuz? Sağlık Bakanlığı Ruhsat tarihi ve Nosu 12.


Turizm Gıda Otomotiv San. Yorumlar Fotoğraflar İpuçları İmkanlar Fiyatları - 50. Sayılı Kanun uyarınca ticari elektronik iletiler paylaşılmasına onay veriyor ve verdiğim onayı iptal etmek istersem, bu durumu. Structural Engineer, Company 0. Eski Hamam Aralığı No: Zeytinbağı Trilye – Mudanya. Pastane sektörüne bağlı firmalar listelenmiştir.


Fırsatlar için hemen tıkla! Bursa’da Nerede Kalırım? Най-доброто Болници в Бурса. Schauen Sie sich Bilder an und lesen Sie 1Bewertungen.


Yeni yorumları bana e-posta ile bildir. Eposta yoluyla yeni yazıları bana bildir. FORMBACK THERMAL HOTEL Hüdavendigar Mah. Otelimiz Blu Wellness SPA’da Özel VIP Hamam kullanımı (saat- indirimlidir.) Kendinizi muhteşem hissedeceğiniz dakikalık İsveç Masajı ( indirimlidir.) Canlanmış bir bedende kendinizi daha iyi hissedeceksiniz.


Kese Uygulama ( indirimlidir) Açıklamalar Balayı Paketine KDV dahildir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar