28 Ocak 2014 Salı

Demetevler özevlerde satılık daireler

Demetevler özevlerde satılık daireler

Satılık daire ilanları ve satılık ev fiyatları burada! Mahallesi satılık daire fiyatları. Bu sayfada gördüğünüz ilanların, mfiyatları 1. TL arasında değişmektedir. Demetevler Kiralık daire ilanları ve kiralık ev fiyatları burada!


Full yapılı lüx daireler merkezi konumda açık otopark geniş otopark alanı. Ankara, Çankaya, Ankara ili. Dai̇remi̇z demetevler özevler mahallesi̇ i̇vedi̇k caddesi̇ 941. Kullanilan malzemeler marka kalitelidir. Petekler ve ankastere seti̇ yoktur.


TL fiyatından başlayarak konut arasında en iyi teklifleri kontrol edin. Yenimahalle ivedik caddesi satılık daire ilan için 135. Daha fazla satılık emlak ilanları mı arıyorsunuz? Acİll Satilik Daİre ₺ 140TRY hafta önce Satılık Daire ANKARA YENİMAHALLE.


Demetevler özevlerde satılık daireler

Emlak ilanları, Satılık ve Kiralık Emlaklar, Sahibinden İlanlar,. DEMETEVLER METROYA DAKİKA MESAFEDE YAPILI SALON BAĞIMSIZ 2. KAT ASANSÖRLÜ CADDEYE 2. Satılık ve kiralık 2dan metroya dakika mesafede balkonlu asansörlü ara kat. BİNA ÖN CEPHE Kİ yıl önce - Daire.


Bu sitede yayınlanan ilanların tüm mülkiyet ve fikri mülkiyet hakları münhasıran “SAHİBİNDEN”e aittir. Metroya dakika mesafede kredili hg home x.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar