22 Ocak 2014 Çarşamba

Ekşi şeyler en çok okunanlar

Yılının En Çok Okunan Ekşi Şeyler İçerikleri S İyisiyle, kötüsüyle koca bir yılı daha geride bırakmaya hazırlanırken, bu koca yılda en çok okunan Ekşi Şeyler içeriğini bir araya getirdik. Ekşi Sözlük yazarları, entrylerinin izinsiz olarak Ekşi Şeyler sitesinde kullanılmasına isyan etti. Ekşi Sözlük yeni platformu Ekşi Şeyler üye ol Teknoloji ve internetin yaygınlaşması ile artık hayat öncekine göre çok daha kolay yaşanıyor. Eskiden çok zor şartlarda ve uğraşarak ulaşabildiğimizi bilgilere artık yerimizden kalkmadan ulaşabiliyoruz. Son dakika ekşi şeyler haberleri de dahil olmak üzere toplam haber bulunmuştur.


Kullanıcılar artık Ekşi Şeyler’ de istedikleri konuda Ekşi Sözlük bünyesinden seçilmiş içeriklere görsel destekli bir. Ekşi Şeyler’de Ocak itibarı ile yürürlüğe giren plastik poşet düzenlemesini yorumlayan bir poşet üreticisi, düzenlemenin çevreyi korumak için değil daha fazla vergi almak için yürürlüğe sokulduğunu iddia etti. Aysel Ekşi ile evlidir ve çiftin iki çocuğu bulunmaktadır. Oktay Ekşi biyografisin de eksiklik veya katkı yapmak istediğiniz şeyler var ise lütfen konu altındaki yorum bölümünden bizlere iletin.


Etliye sütlüye karışmayan, yalnızca eğlenceli olduğuna inandığım şeyler yazan bir insan olmama rağmen, o platformda yazan diğer arkadaşların haklarını korumak adına hesabımı kapattım. Türkiye’nin en büyük sözlük platformu olan Ekşi Sözlük’te son iki gündür büyük bir isyan yaşanıyor. Acı Tatlı Ekşi” filminin Alaçatı’daki çekimlerinde oyuncular basın mensuplarıyla buluştu. Aldığı parayı da çocuklarına yiyecek bir şeyler almak yerine, barlarda içki içmek için kullanır.


Ekşi şeyler en çok okunanlar

Annesi Angela ev hanımıdır ve evde çocuklarına bakmak zorundadır. Karbon hidrat rejimimi mahvediyor, kokusu mahalleyi tutuyor. Ama verilen tarife bir şeyler eklemem lazım. Maya her beslendiğinde mutfak bezlerinin ya da havlularının temizlerinden üç-beş tane çıkıyor, üstleri hafiften hamur lekeleri ile kaplanıyor.


Her özel günde dondurmaya mı aşeriyorsunuz? Bazı kişiler bunun anlamını, bebeğin kız olduğuna yoruyor. Tuzlu ya da ekşi bir şeyler yemek istiyorsanız o zaman da bebeğin erkek olacağını iddia ediyorlar.


Akciğer dostu gıdalar yalnızca akciğerlere değil pek çok organa sağlık aşılıyor ve bağışıklığı güçlendiriyor. Dün yaptığım bu ekmekler de sadece ekşi mayayla yapıldı. Bazen içine çok az miktarda yaş maya takviyesi yapıyorum. Yaş maya saklaması en zor olanı.


Bütün bu dengeler biraz da yaptıkça oturtacağım şeyler. En yeni Ekşi kitapları, yazarları, kitap incelemelerini, kitaplardan alıntıları, yazarlardan sözleri, okurları listeleyebilirsiniz. En çok yarım bırakılanlar. Böyle söyleyince hafif gözükse de yaşamadan asla anlayamayağınız şeyler.


Karamsar ve olumsuz bir tablo çizmeleri için sahiden haklı gerekçeleri var. Ancak bu durum toplumsal barışı talep etmek ve tesis etmek için bir şeyler yapmaya engel görünmüyor. Mustafa kemal olmak üzere belirli. Bunun sebebi ise çok fazla müstehcen ve argo satırların olması. Ahlak dışı olarak görüldüğü için, ABD’nin bazı bölgelerinde yasaklandı.


Bu da bize okumanın önünde hiçbir engelin duramayacağını gösteriyor. Yalnızca Yavaşladığında Görebileceğin Şeyler yorumları ve incelemeleri, kitaptan alıntılar ve sözleri, kitabı okuyanlar ve Yalnızca Yavaşladığında Görebileceğin Şeyler kitabına benzeyen kitaplar. Ekşi sözlükte zaman geçirirken bu konuyla ilgili açılmış bir başlık görmüşken okumadan edemedim. You can replace this text by.


Gayrettepe asayişe mi ne çağırıyor, sorgu alınacakmış, nedir bu böyle şaka mı? Az yağlı ekşi krema Meyve ve Sebzeler Meyve ve sebzeler besin değeri çeşitliliğinin yanı sıra, aynı zamanda vücut ağırlığını yönetmeye, inme, kalp hastalığı, bazı kanserler ve diğer kronik hastalıkların riskini azaltmaya yardımcı olurlar. Hayatımızda pek de hoş olmayan yaptığımız şeyler vardır.


Ekşi sözlük kullanıcıları itiraf sayfasında bunları bizim için dile getirmişler. Fakat Ekşi Şeyler’de yazardan izinsiz olarak entry’lerin paylaşılmasına da karşı çıkan yazarlar bulunmuyor değil. Yazarların söylemlerine göre sözlük yönetimi, olayın daha fazla büyümemesi adına entry’lerin silinmesini engellemeye, hatta düzenleme yapılmasına bile izin vermemeye başladı.


Ekşi şeyler en çok okunanlar

Bu kısımda en çok satan kitapları haftalık, aylık ve yıllık olarak takip edebilirsiniz. Son çıkan kitaplar hakkında öneriler alabilir ve kitaplar hakkındaki bilgileri tüm ayrıntıları ile inceleyebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar