21 Ocak 2014 Salı

Beytepe satılık daire

Beytepe satılık daire

Tona Yapı ve Safe İnşaat A. Beytepe, Çankaya, Ankara. Haziran ayında teslim edilecek. Ankara beytepe satılık daire ilan için 115. TL fiyatından başlayarak konut arasında en iyi teklifleri kontrol edin. Daha fazla satılık emlak ilanları mı arıyorsunuz?


Yeni projemiz Enpark Tower ile karşınızdayız! Bankadan satılık konutlar yüzde daha uygun! Dairelerin en düşük satış fiyatı 425.


Satişa konu dai̇re çankaya beytepe mahallesi̇ eli̇t manzara resi̇dance yer almaktadir. Bu noktada Coldwell Bankers size lüks, uygun fiyatlı, ekonomik, kelepir vb. Konut İşyeri Arsa Devremülk.


Beytepe satılık daire

Daire Dubleks Daire Müstakil Ev Residence. Yazlık Villa Yalı Dairesi Köşk. Kooperatif Prefabrik Ev Bahçe dubleksi Genel. Arama Sonuçları Favorilerim. Proje kapsamında yer alan konutlar.


Ayrıca paladyum beytepe Fiyatları ve iletişim bilgileri, paladyum beytepe projesinin Teslim tarihi ayrıca paladyum beytepe projesine ait satılık daire haberleri. Lütfen kullanıcı adı ve mail adresinizi giriniz. E-posta aracılığı ile bizden şifrenizi değiştirmek üzere bir bağlantı adresi alacaksınız.


Beytepe satılık daire

Teklif verilmeden önce, gayrimenkule ilişkin tüm araştırmaların (işgalci durumu dahil). AYYOLU BEYTEPE ALLORA EVLERİNDE KATTA SÜPER. Modern mimarisi ile konfora ‘aşama atlatacağımız’ projede yer verdiğimiz ticari alan da bölgenin canlılığını arttıracak. Güncel emlak haberleri ve konut projeleri için tıklayın. Haber, duyuru ve kampanyalarımızdan e-mail ve SMS ile haberdar olmak isterseniz aşağıdaki ilgili alanlara e-posta adresinizi ve gsm numaranızı ekleyerek kaydolabilirsiniz.


Malatya - Yeşilyurt - Tecde Mah. Bu sitede yayınlanan ilanların tüm mülkiyet ve fikri mülkiyet hakları münhasıran “SAHİBİNDEN”e aittir. Has Metal, Şekerciler ve Tutku Giyim tarafından inşa ediliyor. Renapark satılık daire etiketlendi Yorum bırakın.


TL den başlayan fiyatlarla satılık adet daireler ilanı arasında arama yapabilirsin. Ankaranın en prestijli noktalarından biri olan beytepede;bilkent, çayyolu, ümitköy, i̇ncek,. TL ilan detay ve iletişim bilgileri için tıklayın kralilan. Satılık ve kiralık emlak ilanları.


KONUMU VE MİMARİSİ İLE İŞİNİZE PRESTİJ KATACAK HARİKA BİR BİNA. Toker Mesken, İnşaat ve GYO sektöründe faaliyet göstermektedir. ZÇELİK - PELİT, İnşaat ve GYO sektöründe faaliyet göstermektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar