15 Ocak 2014 Çarşamba

Değer veren erkek ne yapar

Değer Vermeyen Erkek Nasıl Davranır? Size karşı kötü bir sözü, kötü bir davranışı veya düşünceyi iyi karşılamaz, bunu yapana karşı tavrını alır ve ona haddini bildirir. Sizin değerli olduğunuzu düşünen ve sizi seven bir erkek her zaman sizi korumak ister. Bu davranış size verdiği değer ve saygıdan kaynaklanır.


Bir erkek severse hemen hakkınızda küçük çaplı bir araştırma yapar. Unutmayın ki kadın sevdiği kişilerle gelecek planları yapmaktan ne kadar hoşlanıyorsa erkek de değer verdiği kişilerle anılarını paylaşırken aynı hazzı almaktadır. Ancak yeni bir aşka başlayan veya aşklarına son veren kadınların.


Nedense kızlar kendilerine değer veren erkeklerin kendilerine hep ilgi duyacaklarını sanıp çantada keklik muamelesi yaparlar ve daha da ilginci kendilerine beş kuruşluk değer vermeyen erkeklerin peşinden koşarlar. Karısına değer veren bir eş, yaşamınızın bu bölümlerini merak eder ve anlamaya çalışır. Bu konulara hiç girmeyen bir erkek, karısını sevmiyor olabilir. Sizi Etkilemek İçin Hiçbir Şey Yapmaz.


Bir Erkek Severse Ne Yapar Diyenler için Müthiş Bir Eser Önerisi. Erkek karısını sevmiyor olsa bile, bu durumdan mutlu değildir. Ki bunun için sevgisini kaybettiğini dile getirmemiştir, doğrunun arayışı içindedir. Sizi seven ve size değer veren bir eş, yaşamın bu alanlarını da merak eder. Hay Allah, bu adamın pardon oğlan çocuğunun duş alacak, yemek yiyecek kadar da vakti yok demek ki!


Size değer veren bir erkek, günlük sorunlarınızla bile ilgilenir, çözüm arar… Ancak, umursamaz davranıyorsa maalesef bu size değer vermediğini gösteriyor. Evet siz kadınlar için önemli bir soru ama takdir edersin ki her yiğidin de yoğurt yiyişi farklı. O yüzden ben kendi adıma konuşayım. Daha yeni başlayan bir ilişkiniz varsa erkeğin sevdiğini anlamak başta zor olabilir.


Ama zamanla bir erkeğin sevdiği nasıl belli olur, aşık erkek nasıl anlaşılır, sevmeyen erkek nasıl belli olur, seven erkeği nasıl anlarız, bir erkek benden hoşlanıyorsa bana nasıl davranır ? Yeni ilişkiler içinde test etmek zor olabilir. Erkek ne söyler: Keşke daha önceden tanışsaydık. Elimin altında olmana hiç bir itirazım olmaz. Güzin Abla en son yazısını mı okumak istiyorsunuz, En güncel köşe yazılarını okumak için hemen tıklayın!


Kadına değer veren erkek evlat yetiştirmek. Ancak ben, biz erkek çocuk annelerine de (ve babalarına) çok iş düştüğünü düşünüyorum. Henüz yaşında bir oğlum var, ona bu hayatta kadının değerli olduğunu, hayatındaki kadınlara kıymet vermesi, onları birey olarak görmesi gerektiğini ve onlara nasıl.


Geri vites erkek modelini tanıman gerekiyor ki karşındaki erkeği yanlış anlamayasın. Bu yazıda ne yapman gerektiğini detaylarıyla öğreneceksin. Sevmeyen erkek nasıl davranır?


Ona değer veren birine ihtiyacı var. Kız Tarafı ve Erkek Tarafı Düğünlerde Neler Yapar? Ya da geleneklerimden vazgeçmem diyenlerdenseniz, yine tercihinizi sandıktan yana kullanabilirsiniz. Hatta kimi nostaljiye düşkün çiftlerimiz, büyükannelerinin sandıklarını bile.


Boğa erkeğinin âşık olması ve bunu yaşatması diğer pek çok erkek için imkânsızdır. Bu nedenle boğa erkeğine sahip olan bayanlar bir adım öndedir. Problem çok daha derindedir. Erkek, kadın itiraz etmesin ister’, ‘Erkek, ne söylüyorsa kadın onu yapsın ister’, ‘Erkek, kadın bir adım geriden gelsin ister’ vs. Erkek ise sorun çıkartmaz ama mutlu da değildir.


Kadın Erkek ilişkisi ilk insandan bu yana günümüzün en çok tartışılan ve tartışılmaya devam eden konularından birisi. Bir Kere Aldatan Bir Daha Yapar. Yılın bu en romantik kutlamasına sayılı günler kala, siz değerli hanımefendi okurlarıma maddede evlenilmemesi gereken erkeklerin geniş bir listesini hazırladım.


Romantik bir kişiliğe sahiptir ve anlayışlı bir erkek modeli oluşturur. Kötü niyetli olmayan ve aileye, aile yaşantısına değer veren bir kişiliğe sahiptirler. Duyduğumda kulaklarıma, okuduğumda gözlerime inanamadım.


Aslan, adaşım, mekanın Cennet olsun, rahat ve huzurla uyu. Ailene ve seni sevenlere sabırlar dilerim. Eminim bu haberi okuyan, duyan her anne kendini bir an için bile olsa Özgecan.


Psikoloji Bilim Doktoru Zafer Akıncı, kadın erkek ilişkilerinde bu kez merceği erkekler tarafına tutuyor. Eşini aldatan erkeklerin sebeplerini dünyadaki bilimsel araştırmalar eşliğinde yorumluyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar