25 Mart 2019 Pazartesi

Izmir selçuk ilçesi mahalle muhtarları

Acarlar Mahalle Muhtarı. Gökçealan Köyü Atatürk Cad. Dahi Zeynel Bakıcı muhtarların, hükümet ve yerel yönetimler başta olmak üzere. Konak bölgesinde ilginizi çeken Mahalle Muhtarlığı kaydına tıklayarak detaylı bilgilerini ve harita üzerindeki. Büyükşehir Belediyesi, İzmir ilinin büyükşehir belediyesidir.


Mahalle muhtarları ile bir araya gelen Arslan, talepleri yerinde dinledi. Hizmet Birimleri Kamu Hizmet Standartları Köy ve Mahalle Muhtarları. Karşıyaka Belediyesi, güncel haber ve etkinliklerini takip edebilir, E-Belediye hizmetlerinden faydalanabilirsiniz. Diğer hane sahipleri de başvuruda bulunursa onların da elektriği bağlanacak diye konuştu.


Bergama nerede, İzmir Bergama haritası ve ilçede bulunan 1adet mahallenin listesi, Bergama nereye bağlı. Selçuk İMKB Otelcilik ve Turizm. Denizlililerde Delikliçınar Meydanı’nda akşam saatlerinden itibaren sabaha kadar demokrasi için nöbet tutmaya devam ediyor.


Muhaliflerin imza kampanyası sonucunda dört gün arayla iki tüzük kurultayı yapmak zorunda kalan CHP’de, büyük kongre sürecinin ilk ayağı olan delege seçimleri sancılı geçiyor. Merkezefendi ilçesi mahalle muhtarları Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu ile birlikte Delikliçınar Meydanı’nda demokrasi nöbetindeydi. ALTINOVA İLÇESİ MAHALLE MUHTARLARI. Seferihisar ilçesi topraklarinda en eski yerlesim yeri Teos olup burasının M. AK Parti Manisa Milletvekili Doç. Son dakika Mahalle Muhtarları haberleri ve güncel Mahalle Muhtarları haberleri burada.


Silopi İlçesi Tarım Müdürlüğü, Çiftçileri Nar Yetiştiriciliğini Geliştirme Konusunda Bilgilendirdi. Gördes ilçesi Boyalı Mahallesine bağlı haneden oluşan bir mevki olduğunu kaydederek. Eski Foça’ya döndükten sonra km.


GENEL BİLGİLER İzmir’e km. Askeri gazinoda düzenlenen ve ev sahipliğini Kaymakam İlhan Abay’ın yaptığı bayramlaşma törenine Cumhuriyet Savcısı İsmail Alperen Koç, Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, Tabur Komutan Albay Feridun Çağlayan, Jandarma Komutanı Yüzbaşı Abdulkadir Şimşek, Emniyet Müdürü Yücel Yılmaz, CHP İlçe Başkanı Senem Solak Gürer, MHP İlçe Başkanı Ahmet Şeramet ve AK. Kışla Köyü’nün muhtarlığı köydeki nüfusun az olması nedeni ile iptal edilerek Yayıklı köyüne bağlandı. Arguvan köylerinde olan köy muhtarlığı oldu.


Ereğli Muhtarlar Derneği Başkanı Şükrü Kılıç ve yönetimi ziyaret etti. Göreve geldiği günden bu güne kadar kurum amirleri, Sivil Toplum Örgütleri, mahalle muhtarları ve halk tarafından hayırlı olsun ziyaretcilerini kabul eden VASKİ Genel Müdürüne destekler sürüyor. Köy muhtarları ile şehir ve kasaba mahalle muhtarlarına ödenen aylık maaş miktarı, belli bir gösterge rakamının memur aylık katsayısıyla çarpımı ile belirlenmektedir. Buca Belediye Başkanı Av.


Muhtarların teker teker sorunları anlattığı toplantıda Başkan Kılıç, makro. Ancak ilçe olmamalarına karşın Mordoğan gibi bazı beldeler de bu pergel sınırları içinde kaldığından büyükşehire bağlı oldular. Kaymakam Karaaslan, köy ve mahalle muhtarları ile bir araya geldi Kütahya’nın Pazarlar İlçe Kaymakamı Ahmet Karaaslan, mahalle ve köy muhtarları ile toplantı yaptı. Pazarlar İlçesi Kaymakamı Ahmet Karaaslan, köy ve mahalle muhtarlarıyla yaptığı toplantıda ilçenin sorunlarını ve çözüm önerilerini.


Pazarlar Kaymakamı Ahmet Karaaslan, ,Özel İdare Müdürü Süleyman Erdoğan ile birlikte Öğretmen evi bahçesinde köy ve mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Hiçbir başarı tesadüfî değildir. AKP İktidarı’nın İzmir’in Karşıyaka İlçesi’nden Bayraklı’yı ayırarak ilçe yapma girişimi, bu bölgedeki muhtarları ikiye böldü. Bayraklı ilçesi içinde kalması planlanan mahalleden 11’nin muhtarı, kararı zamansız ve hazırlıksız buldu. Mahalle Muhtarları Yaptığı Ortak Açıklamada Yaşanan Ölümlü Tren Kazalarının Artık Sona Ermesi İçin Tren Yoluna Çözüm Bulunmasını İstedi.


Batur muhtarlarla bir araya geldi: Birlikte çok güzel işler yapacağız 1mahalle muhtarlığı bulunan İzmir’in merkez ilçesi Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Mart yerel seçim sonrasında Konak’ın muhtarlarıyla bir araya geldi. Zonguldak’ın Çaycuma İlçesi’nde mahalle ve köy muhtarlarına tanışma ve kaynaşma yemeği düzenlendi. Muhtarlar Derneği Başkanı Ekrem Çelen ve yönetimi tarafından, yeni muhtarlara ve önceki dönemde muhtar olup devam eden mahalle ve köy muhtarlarını bir araya toplayarak tanışma ve kaynaşma adı altında program gerçekleşti.


Belde belediyeler de bölge idare mahkemelerine dava açacaklar. Bu yasa tamamen siyasi ve ekonomik rant içermektedir. Tüm uyarılara rağmen meclisten geçirdiler.


Eyleme tüm mahalle muhtarları katıldı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar