7 Mart 2019 Perşembe

Ingilizce speaking geliştirme uygulamaları

Başlıca hedef kitlesi Güney ve Güneydoğu Asyalılar olsa da herkes bu uygulamanın sunduğu dilden birini kullanarak İngilizce öğrenebilir. Onları her gün dinleyerek İngilizcemi ilerlettik” derlerdi. Sizde İngilizcenize yeni kelimeler katmak ve İngilizcenizi geliştirmek istiyorsanız uygulamaları denemenizi tavsiye. Dil öğrenimin uygulamalarını sadece İngilizce ile sınırlamamak gerekiyor. Almanca, Fransızca ve Rusça gibi dilleri de öğrenmeniz mümkün.


Daha fazla İngilizce pratiği mi yapmanız gerekiyor? Konuşma pratiği mi yapmak istiyor musunuz? Daha iyi İngilizce konuşmak, İngilizce konuşurken daha az hata yapmak, daha akıcı İngilizce konuşmak pek çok insanın hedefi. Bu sebeple sık sık aldığım sorulardan bazıları nasıl daha iyi İngilizce konuşurum ve İngilizce speaking geliştirme yolları nelerdir.


Ancak İngilizce ya da başka bir yabancı dil öğrenenlerin birçoğu yanlışlıkla bunun için sadece mümkün olduğu kadar sıkça İngilizce konuşmaları dinlemenin yeterli olduğunu zanneder. Maalesef, bu böyle değil. Speaking nasıl geliştirilir ya da İngilizce konuşma becerisi nasıl gelişir öğrencilerden sık sık aldığım sorular. Bu derste size İngilizce konuşma becerinizi.


Bu ikisi rahatlıkla işinizi görecektir. This helpful app will help you listen to English and speak English more fluently. There are many lessons divided into many levels from elementary to intermediate and advanced.


You can choose one of two audio modes: Online Streaming and Offline to learn English. This app also includes the list of necessary idioms and phrases used in daily talk. Ali Servet Eyüboğlu’nun hayata geçirdiği English Ninjas, tamamen İngilizce dil bilgisini ilerletmeyi hedefleyenler için tasarlanan bir mobil uygulama. Eğer siz de İngilizce öğreniyorsanız, dünyanın farklı yerlerinden yabancı eğitmenlerle canlı konuşma imkanı sunan bu uygulamanın ayrıntılarına göz atmanızda fayda var.


Harıl harıl İngilizce çalışıyorsun, peki hiç İngilizce konuşuyor musun? Bir türlü yurtdışına çıkamıyorsan, etrafında iyi İngilizce bilen bir arkadaşın da yoksa nasıl konuşma pratiği yapacaksın? Chat yapmak gözüne ilk bakışta ürkütücü gelebilir.


Sizlere bu yazıda evden çıkmanıza gerek olmadan kolayca İngilizce pratiği yapabilme olanağı sağlayan uygulamalardan bahsedelim. Cambly uygulaması oldukça başarılı İngilizce öğrenme uygulamaları arasında yer almaktadır. Bunun yanisira essay ve speaking rehberlerinizi aldim gunde saife bakabiliyorum buna ragmen dile korkuyla yaklasma fobimden uzaklasarak manayi anlamaya basladigimi ifade etmek istiyorum. Hatta su ana kadar yapmadigim bir seyi yaptim ve ingilizce olarak basilmis olan bir kitabi internet sitesinden manasini cozumleyerek aldim. Online İngilizce öğrenme uygulaması kullanan kişiler Listening, Reading, Speaking gibi dersleri alarak İngilizce konuşma pratiği yapabilmekte veya Gramer ve kelime bilgisi uygulamaları ile Temel İngilizce seviyelerini geliştirebilmektedir.


Konu başlığına gelirsem, okulda speaking geliştirme imkanım yok. Tabi ki yeni öğrenen öğrenciler olduğu için faydası olmuyor. Klasik İngilizce kurslarında, – kişilik sınıflarda kaybolup giden vaktiniz mi, paranız mı yoksa kaçırdığınız fırsatlar mı? Boutique English’de İngilizce konuşma ağırlıklı dersler şar kişilik özel sınıflarda yada sadece birebir özel derslerle gerçekleşir.


Giriş seviyesi, başlangıç, orta, ileri, çocuklar için, seyahat, iş İngilizcesi, telaffuz geliştirme, Dünya literatürü, güncel haberler olduğu gibi ayrıca konuşmanızı test eden veya toefl seviyesinde konuşmanızı test eden materyallerde mevcut. Lingualeo İngilizce öğrenmek için etkili ve eğlenceli bir hizmettir. Anadolu Üniversitesi - Eskişehir - Anadolu University.


Kısa adıyla BAP (Bilimsel Araştırma Projeleri), yüksek öğretim kurumlarındaki bilimsel araştırmaların desteklenmesi amacıyla geliştirilmiş bir uygulamadır. Evet, ingilizce öğrenmemize yardımcı olabileceklerini, bununla ilgili yüzlerce uygulamanın uygulama mağazalarında olduğunu biliyoruz. Ama hangisi daha etkili, hangisi kolumuzu kıpırdatmadan ingilizce öğretebilecek hep bu tarz uygulamaları arıyoruz. Muhtemelen de bulamıyoruz.


Ben dil öğretmeni değilim, bu işte uzman değilim o yüzden speaking geliştirmek için şunu yapın vocab için bunu yapın gibi tavsiyeler vermedim. Benim uyguladığım küçük taktikleri paylaştım. English Ninjas İngilizce Öğren yazılımına ilişkin yorumları okuyun, müşteri oylarını karşılaştırın, ekran görüntülerine bakın ve yazılım hakkında daha fazla bilgi edinin. Doğru seçtiğinize emin olun çünkü uygulama bundan sonra hep ana dilinizde çalışıyor.


Uygulamayı ilk açtığınızda ana dilinizi seçiyorsunuz. Ondan sonra soruluk testle karşılaşıyorsunuz. Burada İngilizce seviyeniz ölçülüyor. Bu yazımda İngilizce geliştirme yolları ve İngilizce telaffuz geliştirme adına yararlanabileceğiniz bazı tavsiyelerden bahsedeceğim.


Başlangıç olarak dil bilgisi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar