22 Mart 2019 Cuma

Adını bilmediğim birini facebookta nasıl bulurum

Hiç adını bilmediğim birini faceden nasıl bulurum ? Profillere tek tek bakarsan eğer işin gerçekten çok zor olur o yüzden ona açıkça sormanı tavsiye ederim ki bunu daha önce de denemişliğim var o. Ama aklımdan çıkmıyor ilerde nasıl ulaşabilirim,nasıl bulurum onu. Etiketler: adını bilmediğim birini nasıl bulurum, internette kişi bulmak, kişi arama motoru, kişilerin sosyal medya. Biraz teknolojik bilgi, biraz beceri ve bazı bilgiler doğrultusunda internet üzerinden merak ettiğiniz kişiler hakkında daha daha bilgiye. Bulabileceğim bir site veya herhangi birşey bir tavsiye en küçük bir önerinizi bekliyorum :S Soyadını bilmiyorum o yüzden TT Beyaz sayfaları link ATMAYIN. Ancak alternatif olarak sabit numarası ya da cep telefonu numarasını bildiğiniz bir kişinin adını ve soyadını da bulabilmeniz mümkündür.


Bu videonun bilgilendirici olduğuna inanıyorsanız beğenip abone olmayı unutmayın :) İnstagraanchorage. Günlük yeni bloglar için abone olun! Sadece biraz melodisini biliyordum.


Durum böyle olunca müzisyen ablama danışayım dedim. Bir telefon görüşmesinde sizi sıkmadan sorabilecekleri zaten veya tane bilgi var. Sizin güvenliğinizi sağlayan 2-bilgiden birini kendi ellerinizle başkaları ile paylaşmak istemiyorsanız, bu ayarı da düzenlemek iyi bir fikir olabilir. Eğer okumuş olsaydın bu sitenin bana ait olduğunu anlardın. Eğer isteseydim yazının tam altın “Dediğiniz yöntemi kullandım ve iyileştim” ,“Teşekkürle harikasınız” gibi bir sürü yorum yazardım (yada senin kullanıcı adını ve yorumunu sildikten sonra yapardım).


Adını bilmediğim birini facebookta nasıl bulurum

Aşağıdaki linke tıkladığınızda karşınıza Türk Telekomun Beyaz Sayfası çıkacak ve sizden telefon veya adresini aradığınız kişinin adını, soyadını, biliyorsanız ilini, ilçesini ve en sonunda da sayfada yer alan kodu doğrulama kısmına yazmanızı isteyecek. Sorunu Foursquare ekibine iletmemize rağmen ne yazık ki net bir sonuç alamadık. Beni zaten biliyorlardı ve belki de bildiklerini yeniden okuyup yeniden yorumluyorlardı. Sonra bir gün bir ziyaretçi geldi sayfama hiç tanımadığım hakkında hiçbirşey bilmediğim adını ilk kez duyduğum biri. Allahım böyle güzel yemek olmaz.


Ama sırf o yüzden demedim bu arada. Mesela euro veriyorsun, kadeh şarap alıyorsun. Açık büfe var takıl istediğin kadar. Koymuşlar büfenin başına bir teyze ye evladım ye evladım diye zorla ağzıma sokuyor adını bilmediğim bir sürü güzel yemeği. Arkadasimda ” hayır sadece konu bulamıyor mussunuz oda sessiz sende sessizsiniz ve o kendi de sessiz olduğu için konuşkan birini istiyor kendisini konuştursun diye” arkadaşım bunu söyledi bana, ben yıl sonunda öğrendim nedenini #128578; Şuan aradan yıl geçti hayatıma farklı birileride girdi sevdim ama neden hala o aklımda.


Adını bilmediğim birini facebookta nasıl bulurum

Telefon no sunu aramak istediğiniz kişinin soyadını ve adını basit arama bölümündeki ilgili kutucuklara girip il bölümünden gerekli ili seçtiken sonra (semt bölümünü doldurmasanız da) aramanızı yapabilirsiniz. Telefon numarasını bulmak için arama yaptığınız kişi isim benzerliği yüzünden birden çok olabilir. Adını gökyüzüne yazdım her sabah sende doğsun diye, yüreğini yüreğime yazdım canın yandığında benimle yansın diye, adını canım koydum sen öldüğünde bende öleyim diye.


Gökyüzündeki yıldızlar kadar parlak çekici ve bir o kadar da güzelsin, ama aranızda bir fark var, onlar milyonlarca sen birtanesin. ESKİ FACEBOOK SAYFAMIZIN KAPATILMASINA RAĞMEN, YENİ AÇTIĞIMIZ SAYFANIN EKİM – KASIM TARİHLERİ ARASINDA TAM 3. Yaşım ve genelde spor giyiniyorum. Bu saat nasıl olur sizce.


Bu fiyata orjinal olma olasılığı nedir ? Herkesin zaman zaman istekleri ya da şikâyetleri oluyor ve bunları devlete bildirmek istiyor. Eskiden bir talebiniz olduğu zaman bunu iletecek merci bulmakta sıkıntı çekilirdi. There is no difference in meaning.


Kim azgınlık eder ve dünya hayatını tercih ederse, şüphesiz, cehennem onun sığınağıdır. Kim de, Rabbinin huzurunda duracağından korkar ve nefsini arzularından alıkoyarsa, şüphesiz, cennet onun sığınağıdır. Danışanlar yazmadığı müddetçe gelişmelerden haberim olmadığı için de, ben ilk zamanlar kendi kafamda ” Herhalde kaliteli bir trans geçiş olmadığı için Gökhan bey’in beklediği gibi bir çalışma olmadı ya da hayatında hemen olumlu birşeyler olmasını bekliyordu ve hemen olmayınca devam. Yoga eğitmeni olarak kayıtlı olduğum Yoga Alliance 2hrs RYT ve 300hrs RYT adı altında iki sertifikasyon veriyor. Bunlardan 2RYT çok yaygın olarak dünyanın her yerinde kurslarla veriliyor ancak ileri seviye eğitim çok fazla yerde yok.


Bide öyle pis bişey ki, mutlaka bir bağları var birbirleriyle. Zaten sicilim temiz değil, dedim bu kez biri beni güzel ansın. Nedense birlikte olduğum adamlarla yolları ayırınca hepsi İbrahim Erkal sendromu geçiriyor, Adını kahpe koydum bırak hep öyle kalsın, sana son sözüm allaandan bulasın hep aynı terane. Doktora gitmeyince geçmiyor haliyle. Korkuyorum ve ihmalkarım.


Nasıl bir ağrı ki beynime işliyor. Kazara o tarafa gelen lokma ,beynime tokmak etkisi yapıyor adeta. Gidicem,gidicem de nasıl? Kayınvalide dibimde ama bana faydası yok.


O mevzuya zaten hiç girme gafletinde bulunmayayım zira uzuuuuuunca bir post.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar