11 Mart 2019 Pazartesi

Evde ingilizce geliştirme

Evde ingilizce geliştirme

Eğer etrafınızda inglizcesi iyi olan arkadaşlarınız varsa onlara kontrol ettirip hatalarınızı söylemesini rica edebilirsiniz. Aynı zamanda sizin kelime hazneniz de genişleyecektir. Daha yavaş ve anlaşılır İngilizce ile evde İngilizce öğrenebileceğiniz bir kanal olan mmmEnglish, kurs paketleri ile de eğitim vererek evde İngilizce geliştirmenize epey yardımcı olacak detaylar içermektedir.


Hayatımızın her yerinde karşımıza çıkan İngilizceyi geliştirebilmemiz için neler yapabiliriz okuyalım, öğrenelim. Bu yazı ingilizce konusunda değerlendirmek istiyorum. Seviyem yüksek olmamakla birlikte çok kötü de değil. Herhangi bir metni eğer bilimsel bir yazı değilse ya da bir konu hakkında terimsel bilgiler içermiyosa uğraşarak yarım yamalak da olsa çevirebiliyorum yani en azından verilmek istenen fikri alıyorum.


Ama akıcı değilim yani okur okumaz çeviremiyorum. Hazırlıkta ingilizceyi geliştirme adına neler. NGİLİZCESİNİ GELİŞTİRMEK İÇİN online İngilizce.


Salona gitmeden evde vücut geliştirme. Evde çalışarak nasıl vücut gelişir? Merhaba :)) Malum, tatile girdik, kendimizi geliştirecek, yeni şeyler öğrenecek ve yeni seneye çok daha donanımlı başlayacak bir sürü zamanımız var :)) Yani hayaller bu yönde değil mi?


Merhaba, ingilizce ögrenme bu devirde hepimiz için vazgeçilmez hem eğitim hemde iş hayatı için kritik önem taşıyor. Bunun için teşekkür ederim. Fakat şu yazdığınız İngilizce geliştirme sitelerinin hepsi ücretli #128577; Bunlara başka yolla erişebiliyor muyuz?


Yaşantının Bir Parçası Haline Getir. Kendi kendinize evde İngilizce öğrenmek istiyorsanız İngilizceyi yaşantınızın bir parçası haline getirin ve bir gününüzün en azından yarım saatini ona ayırın. Yarım saatten fazla zaman. Benim için en kolay,zahmetsiz olan yoldur.


Tek zahmeti kulaklığı çıkarırken kulaklığı düzleştirmektir. Bundan önceki yazımızda evde İngilizce öğrenmenin nasıl olacağı hakkında bilgi vermiştik. Okumadıysanız buradan ulaşabilirsiniz. Uygulama sayesinde hergün yeni eklenen güncel ingilizce videolar izleyebilirsiniz.


Evde ingilizce geliştirme

Bu sayede bize ingilizce öğrenmek için tavsiyede bulundukları yabancı film izle önerisi yerine burdan kısa ve ilgimizi çekecek ayrıca güncel birçok videoyu otobüste giderken bile indirebiliriz. Kimi zaman hızlı İngilizce öğrenme imkansız gibi gözükebilir, özellikle de bir dil. Makaleler  Kelime Bilginizi Geliştirmenin Yolları. Yabancı dil öğrenmek, bina yapmaya benzer.


Bu yöntem ile evinizde çok rahat bir şekilde İngilizcenizi geliştirebilirsiniz. Size Hızlı ve Etkili İngilizce Öğrenmenin Temel Yöntemi. Elinize ne geçerse okuyun.


Hiç zorunuza gitmeden çocuk hikayeleri anlatan öykü kitaplarından alın. Bu tür kitaplar çocukların anlayacağı türden basit ve anlaşılır cümlelerle. Aslında kursa bile gitseniz, akıcı İngilizce konuşma becerisi kazanmak için orada gördüğünüz teorik eğitim yeterli olmayacaktır. V programlarına göre daha anlaşılırdır. Merhabalar, bugünkü bencemde size İngilizce geliştirme yollarından bahsedeceğim.


Günde 5-kelime ezberlemek Kelime ezberi. Sınıf Ortamında İngilizce Listening Geliştirme İpuçları. O halde makalemizi dikkatli bir şekilde takip etmelisiniz. Günümüz dünyasında ingilizce geliştirme üzerine yapılan çalışmalar çok fazladır. Eğer dil zor geliyorsa en güzel çocuk hikayelerinden başlamak.


Fransızca hocamız bize lonveb. Başlangıçta olsam da bunu anladım. Bir dersteki tüm kelimelerin anlamlarını biliyorum diye bir sonraki derse geçmeyin, aynı dersi 4-gün boyunca tekrarlı olarak dinleyin.


Geliştirme Yolları İngilizcenizi nasıl geliştireceğiniz konusunda sıkıntı mı çekiyorsunuz? Ne yapmanız gerektiğini bilmiyor musunuz? Evde oturarak ingilizcenizi geliştirmek mi istiyorsunuz?


O zaman gelin beraber bu konuya göz atalım. Bugün, yeni İngilizce kelime öğrenme çalışmalarınızın daha kolay ve eğlenceli hale gelebilmesi için en etkili İngilizce kelime ezberleme teknikleri hangileridir birlikte inceleyeceğiz. Dil öğrenmek zor olabilir ancak İngilizce öğrenmek daha da karmaşık.


Ve İngilizce telaffuzlar genellikle karmaşık ve birbirine zıt. Kafa karıştıran reklamlara, pek çok kişinin aynı anda ders gördüğü dil merkezlerinin ‘En iyi İngilizce kursu’ ilanlarına kanmayın! Belki de bugüne kadar bir çok yöntem denediniz, birçok kurslara gittiniz. Ama hep duyarız ya, kurslara giden insanların çoğunun kullandığı “anlıyorum ama konuşamıyorum” diye meşhur bir ifade vardır. Evde İngilizce öğrenmek için de interneti kullanabilirsiniz. üzerinde her seviyeden yüzlerce.


Evde ingilizce geliştirme

Daha önce bu konuda evde yapılabilecek vücut geliştirme hareketleri başlıklı bir yazı kaleme almış ve bu yazıda sizleri önemli bloglara yönlendirmiştik. Yani, zeka geliştirme egzersizleri sadece düşünce gücünü zorlayan aktivitelerden ibaret değildir. Zeka, çok fonksiyonlu olduğu için zeka geliştirme teknikleri gelişim yönüne göre incelenmelidir.


Ayrıca MentalUP ekibi olarak uzmanlık alanımız çocuklar ve çocuklarda zeka nasıl geliştirilir sorusuna da yanıt vereceğiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar