6 Mart 2019 Çarşamba

Telefon kilitlendi açılmıyor

Telefon kilitlendi açılmıyor

Aşağıdaki sorunlardan herhangi birini yaşıyorsanız servis ayarlamak için Apple Destek bölümüne ulaşın:. Android Telefonum Açılmıyor, Ne Yapmalıyım? Samsung Galaxy note kilitlendi dondu reset atma yeniden başlatma kasıyor kilitlenen Samsung nasıl resetlenir sıfırlama resimli anlatım Ana ekranda Dondu.


Telefon kilitlendi açılmıyor

FLY marka telefon menü kilitlendi açılmıyor. Ama Fly marka telefonlarda donanımda format atmak mümkün. Bunun için telefonunuz kapalı iken telefonunuzun ses. Merhaba, Xperia Z sahibiyim ve dün telefonumun şarjının tamamen boşalması ile telefonum kapandı ve eve gelip şarja taktım yarım saat sonra ise telefonumu açmayı denediğimde açılmıyor. Dünden beri şarjda tutuyorum ve bir değişme yok.


Jprime a sarjı yüzde ellinin aldındayken fabrika ayarlarını sıfırladım ve telefon açılmıyor hard reset atsamda. Galaxy jprime markası geliyor sonra ardından samsung yazısı gelip açılmıyor ve artık samsung yazısıda gelmiyor nasıl açıcam ben bu telefonu yardımcı olabilirmisiniz. PC ye taktım gene nafile. Cihazlara mutlaka Wipe işlemi uygulanması gerekiyor.


Telefon kilitlendi açılmıyor

Bu işlem sonucunda cihazdaki tüm veriler siliniyor. Kullanıcılar, cihazlarında yer alan uygulama, sms, fotoğraf, video, rehber ve diğer verilere bir daha ulaşamıyor. Bu durum telefon kilidi konusunda daha ihtiyatlı olmanın gerektirdiğini gösteriyor. Bazen kullanıcılarımızdan “Cihazım dondu, hiç bir tuşa veya dokunmaya cevap vermiyor, ne yapmalıyım” şeklinde mesajlar geliyor.


Bu durumda da cihazda hiç bir tuş veya ekran cevap vermiyor. Bu tip donmaların yaşandığı durumlar da genelde aşağıdaki gibi oluyor. Mail ile gelen bir soruda Samsung Galaxy telefonum kilitlendi nasıl reset atabilirim konusunda destek istemiştir. Akıllı telefonlarınız ne kadar hızlı olsa da yeri geldiği zaman donup kilitlenebilmektedir.


Yardım Mitelefonun ekran kilidi fazla şifre girmekten dolayı kilitledi açılmıyor. Telefonumun ekran kilidi fazla şifre denemekten dolayı kilitlendi açılmıyor parmak izide çalışmıyor nedenini bilmiyorum ekranı açamıyorum yardım etmeniz rica. Bende ses kısma ve power tuşuna bastım ama açılmıyor. Sonra Venüs yazısında takılı kaldı. Bana da yardımcı olurum sunuz.


Son günlerde Samsung Galaxy SEdge açılmama sorunu ile ilgili çeşitli bilgiler bizlere ulaşıyor. Teknik bilgisi yüksek kullanıcılar riski göze alarak kritik yöntemleri denese de çoğu kullanıcı ciddi meblağlar ödeyerek satın aldığı akıllı telefonunda haklı olarak daha sorunsuz çözüm yöntemleri ile sonuca gitmeyi deniyor. Cloud şifremi unuttum telefon kilitlendi açılmıyor gibi sık sık yazanlar oluyor.


Bu tarz sıfırlama işlemlerinde güvenlik sorularını unuttunuz ise fatura şartı bulunuyor. Fatura varsa Apple iletişim numarası aranarak yardım talep edilebiliyor. Yoksa alternatif sıfırlama cihazları ve bazı ilegal yöntemler. Clean master yüklü ekran da problem var sorunlar Çözülüyor yazıyor ama açılmıyor kitlendi güç düğmesine bastım olmuyor Cevapla.


Yukarıda yazılanları yap. Telefon yeniden başlatıldığında Samsung yazısında kalmayacaktır. Reset attığınızda hala sorun devam ediyor, cep telefonunuz siyah ekran yada Samsung yazısından sonra açılmıyor ise sorunun çözümü için telefonunuza format atmanız gerekiyor demektir. HTC İncredible s telefon bataryasıı söküyorum takıyorum açma tuşuna basıyorum titriyor fakat görüntü gelmiyor, bir daha açama tuşuna bastıgım zaman busefer titremede yok. Huawei Vision Kamera Sorunu Huawei.


Telefon açılmıyor, telefon kapanma sorunu var ne yapmalıyım diyorsanız doğru yere geldiniz. Sizler için telefonun kendi kendine kapanıp açılma nedenlerini bir araya topladık ve ne yapabileceğinizi sizlere aktardık. Bu nedenlerden hangisi size daha uygun ise onun üstüne giderek çözüme kavuşabilirsiniz.


Merhaba arkadaşlar LG Galdım gb telefonu ilk hafta kullandıgımda hiçbir sıkıntı yoktu telefon bi gün cebimdeyken kapandı ve şu an telefonum hiçbir şekilde açılmıyor. Açma Tuşuna bastım olmadı. Hard format için orta tuşa alt tuşa basılı tuttum lg logosu bile çıkmıyor.


Müzik kısmından radyoya girdim. Plus telefonum ilk kez dondu. Radyo dinlerken ekran kaldı öyle ve hiç bir tuş çalışmadı. Bu sorunu yaşayan oldu mu?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar