12 Mart 2019 Salı

Istanbul bahçelievler muhtar adayları

Yerel seçimlere az bir zaman kala muhtar adayları da seçim yarışında dur durak bilmiyor. Seçim yarışında kadın adayların seçmen üzerindeki etkisi gözden kaçmazken erkek adayların da korkulu rüyaları oldular. Muhtar Listesi sadece adayların tanıtım sayfalarını oluşturması için alt yapı sağlar. Muhtar adaylarının yayınladıkları içerikler, vaatler, söylemler, seslenişler ilgili üyeyi bağlar.


Hizmetleri ve çalışkanlığı ile bölgede ‘gönül insanı’ nitelemesiyle tanınan Ordulu muhtar. Anamed Hastanesi önünde yıldır. Yaklaşan yerel seçimler öncesi muhtar adayları da bir bir ortaya çıkmaya başladı. TOKİ’de Çorum’un tek bayan muhtarı olan Fadime Güven’in karşısına aday çıktı.


Anketler Firma Rehberi Seri İlanlar Künyemiz Hakkımızda Bize Ulaşın. Halka karanfil dağıtan belediye başkan adayları, Şirinevler’de büyük bir kalabalıkla seçim çalışmalarını yürüttü. Mart tarihinde yapılacak olan Mahalli seçimler öncesinde Belediye Başkan adayları, Meclis adaylarının yanı sıra Mahalle muhtarlıkları içinde adaylık çalışmaları hareketlendi. Partilerin İstanbul Adayları Listesi: Son seçimlerde barajı aşan partilerin aday listeleri yer almaktadır.


Seçime giren diğer partinin aday listeleri için kendi web sayfalarına bakabilirsiniz. Sıra İsmail Kahraman İstanbul 1. CHP ile İYİ Parti’nin İstanbul Ataşehir’de İlçe Meclis üyesi aday listesi açıklandı. CHP’nin Ataşehir İlçe Belediye Meclisi üye adayları listesinin 15’inci sırasında Selami İğrek yer alıyor. No: Hamid Aytaç Kültür Merkezi.


Muhtarlığı Muharlık Ofisinde Meslek Olarak Yapacağım. Can Arıcı, en yaşlı muhtar adayı yaşındaki Refet Üstün ile bir araya geldi. Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler yaklaşırken muhtar adayları da adaylıklarını açıklamaya başladı.


Istanbul bahçelievler muhtar adayları

Bahçelievler’e iddialı aday. Muş’un Hasköy Belediye Meclisi kararı ile yeni kurulan mahalleye aday olan muhtar adayları, Hasköy Belediye Başkanı Mürsel Özen’i ziyaret etti. CHP İstanul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu olurken, CHP İstanbul ilçe adaylarının kim olacağı merak ediliyordu. Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul ilçe belediye başkan adayları belli oldu. ORUM’da yerel seçimde mahallede muhtar adayı olan kadınlar seçilemedi.


Oyların sandığa yansımasıyla seçimi kazanan muhtar adayları da belli oldu. Hüseyin Türkmen , Mahallelimizin beni seçmeleri. Resmi sonuçlara göre mahalle ve köylerde yıl süre ile görev yapacak olan muhtar listeleri şu şekilde oluştu: SEÇİMİ KAZANAN MAHALLE MUHTARLARI.


Istanbul bahçelievler muhtar adayları

Siyasi partiler, henüz meydanlara inmedi. Ancak muhtar adayları çoktan çalışmalarına başladı bile. Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir. AKP İstanbul ilçe belediye başkan adayları açıklandı. AK Parti İstanbul adayları.


Ahmet Mithat Efendi Cad. BAHÇELİEVLER’DE GÜÇLÜ RAKİP. Henüz belediye başkan adayları seçim alışmalarına bile başlamazken, muhtar adayları sosyal medya üzerinden birbirleriyle yarışa başladı bile. Broşürünü bastıran, sloganını belirleyen soluğu.


Binali Yıldırım’ın aday gösterildiği İstanbul’da, ilçe MHP’ye verildi. Gerede’de seçimlere yaklaşık 3civarında muhtar adayı katılırken bunların 50’den fazlası merkez mahalleleri içinde yer aldı. Mart mahalli idareler seçimleri için mahallelerine muhtar adayı olan hiçbir kadın muhtar adayı seçilemedi.


Mart Pazar günü Ümraniye Halkevi’nde toplanan muhtar adayları seçim çalışmalarını ve taleplerini tartıştı. Altınşehir Mahallesi, Cemil Meriç Mahallesi, Çakmak Mahallesi, Ihlamurkuyu Mahallesi, Aşağı Dudullu Mahallesi muhtar adayları mahallelerinin sorunlarını ve çözüm yollarını konuştu. Bugüne kadar yapılan seçimlerde en fazla 2-kadın muhtar adayı çıkarken, Mart seçimleri için şu ana kadar kadın muhtar adayı oldu. DİSK binasında aşı olduk tüm Merter’liler. Keresteciler Sitesi’nde öğrendik.


Hatta logar kapakları devamlı çalındığı için şoför adayları çok daha dikkatli olmak zorundaydık.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar