14 Şubat 2019 Perşembe

Zengin koca avcıları

Türkçe Çeviri yapıp sizlerle paylaştım. Güncellemeler: Takip Et. Zengin koca avcıları kızlar burda mı?


Altta görüşlere de yorum yaptım Ultra zengin değil, benim düzeyim de olsun ve gerekirse uzun bir süre çalıştırmasın, birine muhtaç etmesin yeter. Para içinde yüzmene çok az kaldı. PARTNER Ünlü çiftten kötü haber! Keşfedilmemiş yerleri var! Paranın gücüne inanan herkes gibi sizler de hayat kalitesini arttırmak, daha iyi tatillere gitmek, daha lüks yaşamak için çaba sarf ediyorsunuz.


Başkaları da aynı beklentiler için çaba sarf ediyor, diğerleri de. Ancak amacına ulaşanlar arasında fark var. Herkes yaşına geldiğinde belli bir takım birikime, mülke sahip olur. Sürekli pahalı yerlerde takılmak isterler ve lükse inanılmaz düşkündürler. Ayrıca sizin ne kadar zengin olduğunuzu anlamak için sürekli sorular sorarlar.


Bu tip kadınları tanımak oldukça kolay “Nereye gitmek istersin” diye sorduğunuz zaman hep en lüks yerleri seçer, sürekli marka kıyafetlerden bahseder ya da pahalı kıyafetlere iltifat eder. Sizi aslında analiz eder ve ne kadar zengin olduğunuzu öğrenmek ister. Sümerler de “ zengin koca avcıları ” gibi bir tanımlama kadınlar için yoktu fakat bunların yerine pratik zekalı hiç evlenmemiş kadınlar vardı. Evlenme çağı gelmiş, koca adayı beklenmekten usanmış genç kız artık ince eleyip sık dokumaktan vazgeçer.


Oyunculuk anlamın da bu işi kendine heves etmiş herkes onu idol olarak görüyordu. Filmin konusun da başrol de yer alan Marly en az kendisi kadar zengin bir koca arama peşine düşer. Bu işine onun diğer arkadaşı da eşlik eder. Acaba Wiglaf prensesin rüyalarının erkeği olabilecek midir? Filmin fragmanı “Umut Avcıları“Afyon Anıtkaya kasabasında yaşayan “Cafer“, “Ahmet“, “Baki“ ve “Doğan“ adlarında dört arkadaşın zengin olma yolunda yaşadıkları maceraları konu alan “Umut Avcıları“ filminin yönetmen koltuğunda İlker Çavga oturuyor.


Zengin koca avcıları

Bunu yıkmak için çalışıyoruz. Senin manken tanımın nasıl? Günümüzde medyatik olmak mankenlik, magazin dergilerine soyunmak da fotomodellik oldu. Sözde zayıf cins Sümer özdeyişlerinde sıkça yer alır ve her zaman lehine bir söz ediş değildir bu.


Görünüşe bakılırsa Sümerlerde zengin koca avcıları yoktu, ama pratik zekalı bakireler vardı. Milyoner Avcıları, Üç güzel kadın milyoner koca bulmaya karar verirler. Servet avcılığı ve zengin koca arayışı sırasında yaşadıklarıyla Amerika medyasında numaraya kadar çıkan bu kadının hikayesi hepinizi şaşkınlığa uğratacak cinsten. Hazırsanız amerika’nın son yılını en çok etkileyen bu kadının hikayesine birlikte göz atalım.


Marly zengin koca aramakta olan güzel bir kadın ve yanındaki arkadaşlarıda öyle. Tüm Yorumları Görmek İçin Tıklayın. Bu sırada gerçek aşk kapılarını çalacaktır. Her ne kadar Yeşim bu tatlılığın arkadaşlıkla israf edilmemesi gerektiğini düşünsede onlar durumdan memnun. Diğer yandan Defne’nin işyerindeki rakibi zengin koca avcısı Damla, Yalın ve Defne aşkını öğrendi.


Yalın’la hiç şansı olmadığını öğrenen Damla, annesiyle yeni bir plan yapıp rotayı Deniz’e çevirdi. Türkiyenin en kaliteli yerli dizi, yabancı dizi, hint dizileri, kore dizileri ve ayrıca popüler tv programlarını bulabileceğiniz dizi izleme sitesine hoş geldiniz. Her gün büyüyen dizi arşivimizle sizlere daha iyi hizmet verebilmek için buradayız.


Tv yayını ile aynı anda dizilerinizi takip edebilir, arama kısmından dilediğiniz diziyi aratıp izleyebilirsiniz. Dünyanın en büyük finans şirketlerinden J. Ona göre mutluluğun anahtarı zengin bir koca bulup evlenmek ve lüks içinde bir hayat yaşamaktır. Sosyeteye ve lüks insanlara hayranlık duyar. Yıllar sonra Ender’in teklifiyle hayatının değişebileceğini anlayıp, aklını Halit’i tavlamak ve onun karısı olabilmek için kullanacaktır. Warner Bros Türkiye basın gösterimi ile izlediğim film, tatlı bir nostalji yaratan heyecanlı ve eğlenceli bir yapım olmuş.


Filmin konusuna geçmeden önce Ghostbusters ile ilgili genel bir hatırlatma yapmakta fayda var. Bakın bununda önü kesik diğer taraftar dağ eteği gibi aşağı. Mutlaka izlenmesi gereken Aamir Khan Filmini ListeList ekibinin yorumlarıyla hazırladık. Tatil seçeneklerimizi çoğaltmak amacıyla Ege adalarına yaptığımız lezzet turu, bu hafta Girit le son buluyor.


Zengin koca avcıları

Malum, Girit mutfağı oldukça meşhur, fakat geleneksel Yunan mutfağından.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar