11 Şubat 2019 Pazartesi

Bayanlara özel yüzme kursu fiyatları

Bazı yüzme kursu veren kulüplerin aksine özel yüzme dersi çalışmalarımız sırasında her zaman suyun içerisinde kursiyerimizin hemen yanı başında doğru yüzme tekniklerini bizzat göstererek yüzme dersi. Bir çok başarılı milli sporcular yetiştiren ve bir çok yüzme kursları o rganizasyonu düzenleyen aquakamp en bilindik kulüp olma özelliğini taşımaktadır. Kursiyerler için çalışma yapılan havuzlar dikkatle seçilmekte sağlık ve hijyene önem verilerek titizlikle. Tek başınıza ya da bir arkadaşınızla beraber alacağınız derslerle çok hızlı bir şekilde yüzme öğrenebilirsiniz. Maviadada, yüzme eğitmenleri uzman belgeli ve eğitmen eğiticileri tarafından eğitilmişlerdir.


Merkezimizde yüzme bilmeyen yetişkinlere, her yaştan çocuğa ve yüzme korkususu olanlara yüzme eğitimleri bireysel olarak verilmektedir. Böylece artık isteyen herkes hiçbir sorun yaşamadan uzman kişiler tarafından verilen dersler ile yüzmeyi en iyi şekilde öğrenmiş olacaklar. YETİŞKİNLER İÇİN YÜZME KURSU. Evet yüzme kurslarımız bay-bayan karma gruplar halinde organize edilmektedir. Sadece bayanlara özel yüzme kursumuz yoktur.


Bunun dışında yüzme bilmeyen vatandaşlar için profesyonel eğitmenler eşliğinde yüzme kursu imkanlarını sizlere tanımaktadır. Havuzumuzun bayanlara özel günleri de bulunmaktadır. Bu korkuları yıkmak için açılan kursumuz özel yüzme dersleri ile muhteşem bir yüzücü haline gelen kursiyerler yetiştirmektedir. Burada kursiyerlerin öncelikle su altında ki dünya ile tanışması ve su ile o. Bu sorunun kesin bir yanıtı yok ve olamaz.


Her insana göre farklılık gösteren bir durum bu. Kimi insanın vücudu yüzme sporuna yatkındır 1–ayda öğrenir. Profesyonel ve tecrübeli eğitmenlerimiz ile her yaştan gruba yüzme kursu, özel yüzme dersi ve sualtı hokeyi gibi diğer tüm su sporları eğitimlerini vermekteyiz. Aquası ve yüzme kursu mevcuttur. Bayanlara özel seanslar da bulunmaktadır.


Havuz kullanımında karma sistem mevcut değildir. Bire bir özel yüzme dersleri kişinin psikolojisi, önceden yaşadığı korkular, deneyimleri fiziksel kapasitesi, suya karşı adaptasyonu, bireysel yetenekleri ve öğrenim süresi kişiden kişiye değişmektedir. Tabi bire bir özel yüzme dersi almanız yüzme öğrenme sürenizi kısalacaktır.


Yetişkin yüzme eğitimleri bire bir özel yüzme dersi veya 5-kişiden oluşan grup yüzme dersleri şeklinde yapılmaktadır. Grup yüzme dersleri bay- bayan. Beylikdüzünde kurslarımıza devam etmekteyiz. Alanında uzman antrönerlerden oluşan kurslarımızda Çocuk,Genç ve Yetişkin gruplarının yanı sıra tedavi amaçlı yüzme ve Hidroterapi dersleri de vermekteyiz.


Derslerin iptali durumunda ders saatinden saat önce yüzme antrenörüne haber verilmelidir. Yüzme Dersleri İstanbul. Arkaya kol atarak yüzme tarzı denilir veya (sırtüstü yüzme), serbest yüzüş tarzının tam tersi bir yüzüşde denir halk dilinde. Sayfadaki güncel bilgileri inceledikten sonra çalışmalarımızı izleme, yüzme havuzumuzu inceleme, eğitmenlerimiz ile tanışma, çalışmalarımız hakkında bilgi alma vs.


Bayanlara özel yüzme kursu fiyatları

Benim için yüzmede engel yoktur, tüm engelleri kaldırdım. Başarım yüzde yüze yakın olmakla birlikte otizm ve engelli kol,ayak ve görme engeli olan (özel sporcularımız) kardeşlerimize yüzme öğrettik. Tesisimiz Cuma ve Salı günleri sadece bayanlara özeldir. Kurs olarak üç ayrı kategori belirlendi.


LÜTFEN DİKKAT Antrenörlük belgesini görmeden yüzme dersi almayınız. Lütfen sabah 9:aksam 22:arası uygunuz bu saatler içinde. Skip navigation Sign in. Yapılan araştırmalar, düzenli yüzmenin kalp dolaşım sistemi üzerinde olumlu yönde çok önemli etkileri olduğunu göstermektedir.


Altınbilek Spor Kulübü özel yüzme kursları ile binlerce kişiye İstanbul’da yüzme öğretti. Siz de basit ve etkili yöntemimiz ile. Antalya aqupark fiyatları bazen haftasonu yoğunluğu sebebi ile farklı uygulanabilmekte ve bayanlara özel indirimlerin olduğu özel günler ayarlanmaktadır. Antalya su parkı ve aquapark tesislerinden en ucuz bir şekilde yararlanmanın yolu önceden indirimli rezervasyon yaptırmak veya promosyon indirim kuponu biletlerinden satın.


Karaağaç Tarafı – Osmangazi İlçe Sınırları.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar