28 Şubat 2019 Perşembe

Komik dogum gunu mesajlari

Komik dogum gunu mesajlari

Bu komik doğum günü mesajlarına katkıda bulunmak ya da sayfa hakkında eleştiride bulunmak isterseniz yorum bölümünden bize yazabilirsiniz. GÜLDÜREN DOĞUM GÜNÜ MESAJLARI. Kısa, uzun, resimli ve komik seçenekleri ile sevdiklerinize iletebileceğiniz doğum günü mesajı sabah.


Sevdiklerinizin doğum günlerinde onlara gönderebileceğiniz çok komik doğum günü mesajları bu yazımızda. Birbirinden eğlenceli doğum günü mesajları yollamak isterseniz çok komik doğum günü mesajları sayfamız tam size göre. Bu sayfadaki komik mesajlarla sevdiğiniz insanların doğum günlerini hem kutlamış olacaksınız. ESPRİLİ DOĞUM GÜNÜ MESAJLARI.


Allah senin bin türlü iyiliğini versin. Nice nice yıllara… La bugün neydi mühim bir gündü ama neydi. Noel değil, Nisan değil neydi. Gene bizi masrafa soktun. Minareden atlarım, yaş gününü kutlarım Altındaki arabaya, kaldığin villaya, yıkandığın hamama, yürüdüğün yollara değil herkes sana hasta olsun.


Küçük bir cenindin zamanında fetüs oIdun, embriyo oIdun, bu haIe geIdin iyi ki doğdun. Elma dala asilsin, arkadaşim nasilsin, gecirdigimiz o gunler romanlarda yazilsin. Dogum gunu bugun senin daha ne diye somurtursun. Belki de ilerdedir yaşanacak günlerin en güzelleri.


Bazen insanlar güzeldir. Sadece görünüşleriyle değil. Doğum günün kutlu olsun! Temennim doğum gününde tüm dileklerin gerçek olur. Güldüren doğum günü mesajlarını facebook ve twitter gibi ortamlarda resim olarak paylaşabilirsiniz.


Arkadaşa komik doğum günü mesajları…. Elma dala asılsın, arkadaşım nasılsın, geçirdiğimiz o günler romanlarda yazılsın. Mesaj) ahmet dogum gunu mesajı. Aşkım bitanem güzelim hayatım ömrüm huzurum canım şeker parem şerbetim gülüşümün sebebi hayatımın anlamı biliyorsun bu gün büyük gün ilk konuşmamızda hatırlıyor musun ne kadar komik konuşurduk sonra o tarihte olanlar tam bi delilik sen beni orfa gelipte öptün ya dünyalar benim oldu ne kadar engeller atlattık ama. Değişik ve komik doğum günü sözleri ile diğer sıradan doğum günü mesajlarından farkınız olsun istermiydiniz?


Eğer cevabınız evet ise bu güzel sözler sitemizde yer alan bir birinden değişik doğum günü mesajlarını istediğiniz kişileye gönderebilirsiniz. Bu eğlenceli kutlama öncesi güzel ve iyi temennilerle dolu bir söz, yüzünü güldürebilen bir doğum günü mesajı onun kadar bizi de mutlu edecektir. Resimli komik doğum günü kartları, komik iyi ki doğdun mesajları, komik doğum günü resimleri. Kısa ve uzun en özel samimi kutlama mesajları.


Yepyeni bir yaşa doğru adım atılan, yaşanan bir senenin daha geride bırakıldığı doğum günlerinde kıymet. SEVGİLİYE DOĞUM GÜNÜ MESAJLARI. Biraz şans, biraz sevgi ve sabır, birer parça zaman, başarı ve memnuniyeti de eklersek malzemelere, hepsini karıştırıp senin için uzun ve dileklerinin gerçekleştiği bir hayat pastası yapabiliriz sanırım. HABER SPOR FİNANS VİDEO YEMEK OYUN KADIN MAGAZİN TREND SİNEMA SEYAHAT EĞİTİM TÜM. KOMİK DOĞUM GÜNÜ MESAJLARI.


Bu sayfada yer alan komik doğum günü mesajlarını arkadaşlarınıza yollayıp onları hem sevindirir hem de güldürebilirsiniz. Bu en komik doğum günü mesajlarını facebook ve twitterdan da paylaşabilirsiniz. Bu yazımızda baldıza doğum günü mesajlarından oluşan bir yazı hazırladık. Bu sayfamızda sizler en komik doğum günü mesajlarını hazırladık. Harika doğum günü mesajları sayfalarımız çok beğenildi.


Komik dogum gunu mesajlari

Biz de bir eksiklik daha kalmasın istedik ve bu sayfamızda sevdiklerinizin doğum günlerinde onlara yollayabileceğiniz çok komik doğum. ABLAYA DOĞUM GÜNÜ MESAJLARI. Güneş kadar sıcak, kar tanesi kadar berrak, yağmur kadar saf ve temiz bir ömür dileğiyle.


Sen benim için sadece bugün değil her gün farklı ve özelsin. Babaya doğum günü mesajları sayfamızda babanız için doğum günü mesajları yer almaktadır. Anneye dogum gunu mesajlari. Hayatımızda hep sırtımızı yasladığımız ve en güvendiğimiz insanlar olan babalarımız için hazırladığımız babaya doğum günü mesajları sayfamızı sizlere sunuyoruz.


Sizinde varsa babaya doğum günü mesajlarınız bu sayfamıza yorum olarak bırakabilirsiniz daha sonra. Herkes için ayrı bir öneme sahip olan doğum günlerinde atılacak komik doğum günü mesajları çok farklı anlamlara gelebilse de temelde aynı duyguyu öne çıkarmaktadır. Samimi arkadaşlar ve dostlar arasında çeşitli şekillerde olabilecek bu mesajlarla kişilerin doğum günleri kutlamak aynı zamanda yüzlerde tebessümü de beraberinde.


Aynı zamanda bu tür mesajları, daha önce de belirttiğimiz gibi sevgiliye, eşe, arkadaşa, dosta, kardeşe, abiye, ablaya, yeğene, anneye ve babaya gönderebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar